Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2012. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

”Kraftig expansion för ATTITUDE- STHLM 2012 som utökar till tre dagar - startar med branschdag”

ATTITUDE‐STHLM är Skandinaviens största publika och mest mediebevakade mässa och mötesplats för trendsättare inom mode, skönhet och livsstil. Efter premiären hösten 2011 växlar mässan upp ordentligt och utökar med en extra bransch- och pressdag för återförsäljare, utställare, sponsorer och press, med stort fokus på internationella modeskapare och trendsättare inom digitala- och sociala medier.

ATTITUDE-STHLM blev en av 2011-års mest omtalade händelser inom mode- och skönhetsindustrin. Över 100 företag ställde ut och nästan 9 000 besökare deltog vid mässpremiären. Vidare har närmare 1,7 miljoner människor kommit i kontakt med varumärket via olika digitala- och sociala medier. Branschens förväntningar inför årets mässa, som arrangeras 23-25 november på Kistamässan i Stockholm, är stora.

Om mässan
Lars Wallin & Xanté lounge 2011
Ida Sjöstedt, Diana Orwing och Fokiwa
Se filmen här >>

En av årets stora nyheter är att mässan utökar med en bransch- och pressdag, där utställare och sponsorer får möjlighet att visa upp sina senaste produkter för branschexperter, nyckelpersoner inom mode- och skönhetsindustrin, toppbloggare och press.

Till Branschdagen som inleder mässan bjuds betydelsefulla inköpare in från den skandinaviska detaljhandeln samt hela yrkeskåren av frisörer och makeupartister.

Här kommer man bland annat att få uppleva bländande hår-, makeup-, och modevisningar, utbildningar med välkända teknikproffs både inom makeup- och klippteknik och workshops. Detta tillsammans med framträdande trendvetare inom modeindustrin, fyller det omfattande aktivitetsprogrammet.

– Mässan ATTITUDE-STHLM är i grunden en mötesplats för allmänheten, men efter påtryckningar från utställare utökar vi mässan med en dag som är reserverad för branschen. Fredagen blir därmed en extra dag för att göra ”business”, möta kollegor och press. Lördag och söndag med sina fullspäckade aktivitetsprogram och stora catwalks med artister, är som tidigare öppna för allmänheten, säger Sixten Widlöf, mässansvarig för Attitude Sthlm.

ATTITUDE-STHLM vidareutvecklar även sitt redan starka mässkoncept med digitala- och sociala medier vilket ger utställare och sponsorer en maximal exponering även utanför mässans väggar. Efter succén 2011 har ATTITUDE-STHLM:s unika koncept utvecklats enormt och när den extra bransch- och pressdagen adderats har mässan ett väldigt högt tryck med förfrågningar från intresserade utställare och sponsorer.

Sixten Widlöf

– Vill man bygga eller stärka sin marknadsposition i Skandinavien så hittar man ingen liknande arena där man kan möta eliten - under ett och samma tak - och som nu vänder sig både till bransch och allmänhet, avslutar Sixten Widlöf.

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information eller besök attitudestockholm.com


ATTITUDE-STHLM-LOGO

Växel: 08-549 00 800


FILM 2011

Facebookgrupp

Vinn biljetter i Facebook gruppen

Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Utgivare och arrangör
The Fabulous Life of Attitude AB
Sturegatan 58, 114 36 Stockholm

www.attitudestockholm.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!