Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil

En av Sveriges ledande modebutikEn bra balans i spaavdelningen

"Ledande nätbutiker till Attitudemässan"

"En bra balans i spaavdelningen"

Stayhard är ett ungt, snabbväxande och prisbelönt distanshandelsföretag inom modebranschen.

Näthandelsföretaget Stayhard.se hittade nischen – mode för killar. Företaget startades hösten 2005 i Herrljunga och har sedan dess byggt ut verksamheten bit för bit, med en kombinerad lagershop och distributionscentral i Herrljunga och en paradbutik i Göteborg, där de först och främst inriktar sig på trendiga varumärken för män i målgruppen 18-35 år. Under 2010 fördubblades omsättningen som i år väntas nå omkring 100 miljoner och nu väntar fortsatt expansion med butiksetableringar i Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

- Stayhard är bokade på mässans trendiga modeavdelning vilket vi tycker är jättekul. De har en unik mix av varumärken, en känsla för kvalitet i kombination med en supersnygg butik och fantastiskt trevlig personal vilket kommer att skapa en underbar stämning bland mässans besökare. Vi ser verkligen fram mot Stayhards smarta idé på mässan som anpassas för näthandel, säger Charlotte Josefsson, ansvarig för mode & skönhet på mässan.

Att Stayhard.se anses vara en av Sveriges coolaste nätbutik är ingen nyhet, förutom sina egna varumärken hittar man varumärken som Adrian Hammond, Antony Morato, Calvin Klein, Converse, Frankie Morello, Gestuz, John Richmond, Miss Sixty, Morris, Odd Molly, One Teaspoon,  Paul Smith, Scotch & Soda m.fl.

Stayhard har bokat monter C:11

Vårt Nya Bad & Spa är tidningen för den medvetna kvinnan som är intresserad av att ta hand om sig själv för att må bra och prestera på topp. Det kan handla om allt från att fylla sitt badrumsskåp med de bästa produkterna till att reservera den optimala behandlingen på ett spa.

I tidningen möter man spännande och starka kvinnor som inspirerar oss att må bra. Vi skriver om parfymernas magiska värld, mode  och säsongens makeup. Bland burkar och flaskor lyfter vi även fram de bästa produkterna som vårdar din hud och ditt hår.

Tidningen tar sitt avstamp i badrummet där vi frossar i de senaste inredningstrenderna, det läckraste kaklet och de bästa blandarna. Självklart hämtar vi vår inspiration från de allra läckraste spamiljöerna runt om i Sverige och världen.

Är man intresserad av det senaste inom av olika behandlingsformer och terapi, friskvård, spaanläggningar, hälsocenter och resor så ska man verkligen besöka spaavdelningen och tidningen Vårt Nya Bad & Spa som guidar dig bland spa-företagen med allt sitt kunnande.

Passa även på att vila benen i loungebaren, njut av ett glas väl kyld champagne, tillsammans med senaste utgåvan av Vårt Nya Bad & Spa.

Vårt Nya Bad & Spa finns centralt placerad mitt i spaavdelningen


En värld av pärlor för den kreativaEn Svensk ekologisk rapsolja till mässan

"En värld av pärlor för den kreativa"

"En Svensk ekologisk rapsolja till mässan”

För dig som gillar att designa och skapa egna smycken är Pagoni.se det självklara valet. Med över 3000 artiklar inom smyckestillverkning är de idag en av Sveriges största butiker med pärlor och smyckedelar.

Pagoni.se ligger alltid i framkant när det gäller nya stilar och trendiga designer. På hemsidan hittar du såväl inspirationssidor som teknikbeskrivningar

Med mål om att hålla branschens bästa service garanterar Pagoni.se alltid supersnabba leveranser och fri frakt. 2008 blev de Årets Nyföretagare i Örnsköldsvik och kom på andra plats i hela Sverige 2009 då de fick mottaga Hedersomnämnande. Dessa utmärkelser ger Pagoni.se en kvalitetsstämpel och dig som kund ytterligare ett skäl att känna dig trygg i din shopping.

Pagoni har bokat monter D:06

Den fantastiska ekologiska rapsoljan som används i Rapsodine och deras produkter utvinns ur ekologiskt odlad raps från Gunnarshögs Gård på Österlen. En ren naturprodukt som är helt obehandlad.

Kallpressningen sker vid låg temperatur och det utvinns endast tre droppar olja i sekunden. Ljuvligt blommig doft och unik smak av valnöt och senapsfrö. Sju gånger mer växtsteroler än olivolja, vilket anses hjälpa mot höga blodfetter. 10% Omega-3. Rik påvitamin E. Kallpressad ekologisk rapsolja har mycket goda egenskaper för hud och hår.

Vi kan följa en trend på mässan där flera av utställarna och företagen som bokat sin medverkan är miljömedvetna och har ett ekologist tänk vilket verkligen ligger i tiden.

Rapsodine har bokat monter F:21


Med en miljon unika besökare på nätetPopulära bland frisörer och salonger

"Med en miljon unika besökare på nätet"

"Populära bland frisörer och salonger"

Vi säger välkommen till skönhetens vardagsrum. Improveme.se är Nordens största mötesplats och är digital mediapartner till mässan Attitude. Varje vecka når Improveme Online Network över en miljon unika besökare.

Vilka är de senast trenderna inom smink? Hur går jag ner i vikt med hälsosam träning utan att förändra hela mitt liv? Och vilken mascara passar just mig? Det är bara några av alla frågor som improveme.se ger oss svaren på.

- För oss är det självklart att både delta och bevaka Sveriges absolut största och trendigaste skönhets-, mode och livsstilsmässa och vi är mycket glada för vårt samarbete. Vi är det enda heltäckande nätmagasinet som idag tar upp hälso- och skönhetsindustrin, säger Daniel Nyhlén, chefredaktör på improveme.se

Under mässan kommer hela improveme.se redaktionen flytta till mässan för att bevaka allt som händer "live", från den senaste makeupen och modetrender till nya rön inom hälsosektorn. Däremellan kommer du kunna läsa intervjuer med kända skönhetsprofiler, bloggare, krönikor av etablerade experter, underhållande reportage ”behind the scenes” och live webb-tv sändningar.

Hela improveme.se redaktionen finns placerad centralt på mässan

UnikHårvård.se är och kommer alltid att vara en hårvårdsbutik på internet som levererar unika produkter med mycket tanke bakom. I den populära nätbutiken säljs hårvårdsprodukter som enbart kan hittas online samt hos frisörer.

Unik Hårvård of Sweden ligger bakom e-butiken som är auktoriserad återförsäljare bland annat för varumärkena Paul Brown Hawaii, Hapuna by Paul Brown och KC Professional. Produkter som tidigare endast kunde köpas hos via frisörer, men när efterfrågan blev större så kände generalagenturen att det var dags att starta upp en försäljning online till konsumenter.

Unik Hårvård kommer förutom sin lansering av nätbutiken med otroligt bra priser även att arrangera en läcker hår- och modevisning på mässans stora catwalk där stylister, bloggare och media bjuds in för att se de trendiga frisyrerna stylade med Paul Browns organiska hårvårdsserie.

- Det är roligt att utställarna börjar förstå omfattningen av mässan Attitude och våra stora scener som byggs upp för att kunna användas helt gratis av de företag som bokat sig. Det är lite av "först-till-kvart" principen som tillämpas när det gäller scentider och det är ett väldigt stort tryck på blogg- och catwalkscenen just nu, säger Leon Giannaridis, ansvarig för lifestyle på mässan.

Unik Hårvård har bokat monter C:23


" - Nordens trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil växer i ett rasande tempo"


Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenar vi branschen med allmänheten, media och blogguniversum i en publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre delar, skönhet, mode och livsstil och dessutom byggs utställning i samarbete med välkända designers och toppbloggare, fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar på mässan.

– Vi möter ett stort intresse från branschen men även från bloggare, stylister och artister som nu även sammankopplas med mässan, många vill synas i detta kändistäta, glamourösa och mediebevakade sammanhang. Det är även viktigt att vi fortsätter arbetet med att vara en plats där besökarna får möta de absolut senaste trenderna i branschen och få inspiration. Långsiktigt vill vi att mässan Attitude ska bli en angelägenhet för hela Norden med Stockholm som utgångspunkt, vilket vi kommer att fortsätta att satsa stenhårt på, berättar Sixten Widlöf, initiativtagare och huvudansvarig för mässan.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 15-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Målgruppen som är så attraktiv, men vanligtvis så svår att nå. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV4, radio och tunnelbana.

Det blir artistuppträdanden, workshops med den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, workshops med de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, seminarier från exklusiva smyckes designers och skönhetssalonger, storslagna modevisningar från modeföretagen samt Nordiska mästerskap i både makeup, kroppsmålning och nageldesign. Att måna om både sitt yttre och innre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden.

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com


Charlotte

Sixten Widlöf

Charlotte Josefsson

Mässarrangör, media & PR
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Affärsområdesanvarig för skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Linnéa Frank

Leon Giannaridis

Affärsområdesansvarig mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Affärsområdesansvarig livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800

Get information

Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Boka dig till mässan?
Kontakta någon ur projektteamet ovan.

Utgivare och arrangör
Sixten Widlöf Gruppenwww.attitudestockholm.com


Facebookgrupp

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!