Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

Metro Mode

”Metro går ALL -IN på Attitudemässan genom Metro Mode”

”Mässtidningen delas ut på stan direkt till mässans målgrupp”

Metro Mode distribueras med Metro och når en publik på 746 000 läsare i Stockholm. Nu inleds ett unikt samarbete mellan Sveriges idag största modetidning och Nordens trendigaste mötesplats, Attitude Stockholm 2011.

Att tidningen Metro Mode och mässan Attitude Stockholm har gemensamma beröringspunkter råder det ingen tvekan om. Som övergripande mediapartner till Attitude Stockholm kommer Metro Mode bland annat ta hand om Attitude mässans redaktionella bevakning både inför arrangemanget men även på plats under själva mässan.

Metro Mode tar även hand om mässans mässtidning, och här spar man inte på krutet. Genom att Metro Mode både producerar och distribuerar den officiella mässtidningen som innehåller en mängd reportage från mässans utställare, kända profiler och aktivitetsprogram har man valt en exklusiv produkt i magasinformat.

Den exklusiva mässtidningen kommer dels att finnas tillgänglig på mässan för alla besökare, men det unika med distributionen ligger i de 10 000 exemplar som trycks en vecka innan mässan och som delas ut tillsammans med Metro och den populära modebilagan Metro Mode på utvalda platser i Stockholm.

Utdelning sker under löningsveckan som ligger så perfekt i anslutning till mässan och per hand av Metros erfarna kolportörer på knytpunkter och shoppingstan runt om i huvudstaden. Handutdelarna gör en kvalitativ utdelning som går rakt fram till mässans målgrupp.

Men samarbetet slutar inte här. Utöver mässtidningen så kommer Metro Mode i sitt nummer som går ut till läsarna den 17 november att ha ett stort uppslag tillägnat mässan Attitude Stockholm 2011.

Uppslaget ska inspirera och informera läsarna med syfte att locka så många som möjligt till Attitudemässan. Med 300 000 exemplar som når 746 000 läsare i Stockholm så är uppslaget en enormt stark informationskanal ut till allmänheten.

Förutom detta kommer Metro Modes egen chefredaktör, Petra Tungården, samt modereporter, Caroline Sandström blogga och twittra om Attitude Stockholm via nätet där över 60 000 mode- och skönhetsintresserade personer vistas varje vecka, allt för att öka intresset för Attitude Stockholm 2011.

Dessutom kommer de välkända branschprofilerna Petra Tungården och Caroline Sandström vara engagerade på mässan både genom livefotograferingar och genom att styla mässans stora och mediabevakade modevisning ”The Attitude Fashion Show 2011”.

– Det är väldigt glädjande för oss att få ett så nära och ingående samarbete med Sveriges största modetidning Metro Mode. Deras målgrupp med läsare i åldern 18-39 år är precis densamma vi vill attrahera till mässan. Samarbetet är ovärderligt för våra utställande företag, säger Sixten Widlöf, huvudarrangör för mötesplatsen och mässan Attitude Stockholm 2011.


Laila Bagge med Rock by Sweden Åsitas kommer till AttitudemässanBeyond Retro öppnar upp dörrarna till en fantastisk skattkammare

”Laila Bagge med Rock by Sweden Åsitas kommer till Attitudemässan”

”Beyond Retro öppnar upp dörrarna till en fantastisk skattkammare”

I slutet av 2009 startades Rock By Sweden Åsitas av smyckesdesignern Åsitas, TV-stjärnan Laila Bagge & PR-kvinnan Lili Assefa.

Laila Bagge har genom sin medverkan som jurymedlem i tv-programmet Idol, finalist i Let´s Dance och sitt eget tv-program Made in Sweden blivit ett mycket känt ansikte och namn för svenska folket. Genom sin medverkan i Idol och Let’s Dance lärde Laila Bagge känna den framgångsrika pr-kvinnan Lili Assefa. De upptäckte ett gemensamt intresse för smycken och kläder och en dröm om att få göra sina egna smycken tog fart. De tog snabbt med sina idéer till Åsa Lötbom som är designern bakom Åsitas med förfrågan att skapa en "rockigare" smyckeslinje och därmed skapades Rock by Sweden Åsitas.

Rock by Sweden Åsitas bärs av celebriteter som skådespelarna Malin Åkerman, Helena af Sandberg till i tv-program som Idol, Lets Dance Melodifestivalen. Idag så finns RBS smycken i ett 80-tals butiker.

– Vårt mål är att fortsätta utveckla kollektionen med utgång från den glamorösa dödskallar till kors hela tiden med en edge som ska kunna bäras av den moderna kvinnan. Att medverka på en så trendig mötesplats som mässan Attitude Sthlm 2011 där gräddan av varumärken, media och bloggare är på plats är en självklarhet för oss, säger Laila Bagge, Rock by Sweden Åsitas.

Rock by Sweden Åsitas har bokat monter B:14

Beyond Retro välkomnar dig till en helt ny värld full av amerikans vintage från alla olika decennier. Kedjan öppnade i Stockholm 2005 och har sedan dess varit ledande inom vintagekläder och har idag tre butiker i Stockholm och en i Göteborg.

Om du tröttnat på det minimalistiska och istället vill ha en butik som hjälper dig att hitta en personlig stil som dessutom är helt egen, så är Beyond Retro något för dig. Butikerna är fyllda med både dam- och herrkläder och kan erbjuda allt från den rätta slitningen på dina 501:or till ljuva vintageklänningar, hårda skinnjackor och boots.

Beyond Retro skiljer sig från andra second hand-butiker genom att de har professionella plockare som ser till att endast de riktigt fina kläderna landar i butikerna.

Beyond Retro har dessutom ett hårt arbetande produktteam som har ständig koll på catwalken vilket gör att de är trendiga, men strået vassare i och med att alla kläder är helt unika.

På Beyond Retro handlar Lady Gaga, Madonna, Agyness Deyn, Peaches Geldof och en massa andra stilsäkra personer för att toppa sin garderob. Beyond Retro öppnade i London 2002 och har idag butiker i London, Brighton, Stockholm och Göteborg.

Beyond Retro visas även i mässans stora modevisning, The Attitude Fashion Show 2011.

Beyond Retro har bokat monter B:12


Attitudemässan bevakas av Vakna med The VoiceEtt alternativ till platt- och locktänger, succén är ett faktum

”Attitudemässan bevakas av Vakna med The Voice”

”Ett alternativ till platt- och locktänger, succén är ett faktum”

Med ett massivt mediaupplägg bevakas Attitudemässan av SBS Radios kanaler Mix Megapol, The Voice och Radio 107.5 i Stockholm. SBS Radio täcker målgrupperna 15-59 år.

Förutom heltäckande radioreklam under vecka 46 och 47 så bevakas Attitutemässan redaktionellt i radiokanalen The Voice.

Den redaktionella aktivering innefattar utlottning av goodiebags, biljetter och exklusiva erbjudanden. Detta genomförs både genom radio men även genom den tv-sända delen av morgonshowen Vakna med The Voice.

Under vecka 47 utannonseras även en vinnare av biljetter och goodiebags varje morgon som rings upp av Vakna med The Voices morgonshow som visas nationellt.

Efter dryga halvåret i Sverige är det dags att låta Curlformers komma ut i butik och till den breda allmänheten. Efterfrågan av den häftiga produkten bland återförsäljare är stor och fram nu tills nu har Curlformers bara gått att köpa hos Lockig.nu, nu lanseras den på allvar genom Nordens trendigaste mötesplats för branschen - Attitude Sthlm 2011.

Nu har ett alternativ till platt- och locktänger intagit den svenska scenen. Curlformers låter nämligen håret formas inuti papiljotterna och är därför det perfekta sättet att på ett roligt och enkelt sätt få perfekta lockar. Curlformers ger även liv och volym till ditt hår utan att utsätta det för slitsam värme eller farliga kemikalier. Curlformers finns för tre olika längder på hår och i tre olika bredder. Grattis alla som önskar vackert hår på mässan.

Curlformers har bokat monter B:10


Nu inför hon Catwalknaglarna på AttitudemässanEn av marknadens snabbast växande butiker på nätet

”Nu inför hon Catwalknaglarna på Attitudemässan”

”En av marknadens snabbast växande butiker på nätet”

Med 20 års erfarenhet i branschen och med ett ständigt fullbokat schema företräder Frida Selkirk på Naglar på FRIDAS en av Stockholms mest välrenommerade nagelsalonger.

Ägarinnan Frida Selkirk är den nageltjej som tagit sig in på den svenska Modescenen genom att föra fram "costum made" naglar på den svenska catwalken. Under senaste Fashion Week gjorde hon och hennes team de uppmärksammade naglarna till Minimarket och Styleins modevisningar och på Dagmars vinnarvisning på Guldknappen satte de tillsammans med stjärnstylisten Jonas Hallberg ett ordentligt avtryck att naglar är en del av modescenen. Nu inför hon även ”Catwalknaglar” på Attitudemässans stora scen, The Attitude Fashion Show 2011.

Det är just trendnaglar som Frida och hennes team har som specialitet. På mässan kan man få pröva gelé nagellacket från GELISH, den ultimata manikyren för den upptagna "karriäristan" eller varför inte MINX-kändistrenden från USA som syns på Beyonce, Katy Perry och Fergie. Eller gör en "funky french" eller "halfmoon" lackning med fashionmärket BUTTER LONDON som även har sin stora Sverigelansering i ”FRIDAS" monter.

Naglas på FRIDAS har bokat monter E:25

Beautynet.se är idag en snabbt växande internetbutik som erbjuder ett brett sortiment av världens absolut bästa varumärken och med en blixtsnabb leverans över hela Europa.

De har noga utvalda produkter som testas av sina experter och frisörer och de säljer och marknadsför endast produkter som uppfyller deras högt ställda kvalitetskrav.

Beautynet.se är även en exklusiv återförsäljare av marknadens kanske bästa löshår och hårprodukter. På plats kommer vi att sälja Poze Hairextensions Clip N Go System som ger dig långt och fylligt hår på bara några minuter.

För de som drömmer om ett längre och snyggare hår ska inte tveka på att besöka deras monter på Attitude mässan där de kommer uppfylla besökarens ”hårdrömmar” och även erbjuda varumärken och produkter till fina mässpriser. Under mässdagarna kommer de även att lotta ut löshår från Poze Hairextensions.

Besökaren får ta del av fantastiska erbjudanden, tips, tävlingar och en skön atmosfär med mycket energi i Beautynet.se

BeautyNet.se har bokat monter D:22


Improveme.se

”Utan överdrift - Årets publika händelse för dig som älskar skönhet, mode och en medveten livsstil - gammal som ung”


Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre olika sektioner: SKÖNHET, MODE och LIVSSTIL. Fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar byggs upp på mässan i samarbete med välkända designers och toppbloggare. Här varvas artistuppträdanden med workshops från de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, behandlingar från de mest välkända skönhetssalongerna, exklusiva juvelerare och seminarier från profiler i branschen.

Här möter man även den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 18-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV4, Mix Megapol, Studio 107,5, Vakna med The Voice, dagspress, fackpress och genom flertalet PR-aktiviteter.

Att måna om både sitt yttre och inre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden, gammal som ung, alla är välkomna!

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com

Charlotte JosefssonLeon Giannaridis

Charlotte Josefsson

Leon Giannaridis

Affärsområde skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Affärsområde livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800

Linnéa FrankSixten Widlöf

Linnéa Frank

Sixten Widlöf

Affärsområde mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Övergripande frågor och samarbeten
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Anais LamecheLili Assefa

Anais Lameche

Lili Assefa

Presskontakt och pressackreditering
anais@assefa.se
Direkt: 076-884 75 54

Presskontakt
lili@assefa.se
Direkt: 070-727 77 43



Facebookgrupp

Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Utgivare och arrangör
www.attitudestockholm.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!