Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

”Det bästa inom skönhet, mode, livsstil och bloggvärlden är samlat på samma arena, öppen för alla - gammal som ung”

Nu är det snart dags mina vänner. Den 26 november slår vi upp dörrarna till Nordens nya mötesplats för skönhet, mode, livsstil och bloggvärlden. Platsen är Kistamässan strax norr om Stockholm.

Ibland får jag stanna upp ett tag för att nypa mig i armen – att vi lyckats samla så otroligt spännande varumärken och kreativa utställare under ett och samma tak redan till första upplagan av Attitude mässan är enormt stimulerande.

Jag är även stolt över att få presentera så många stora tidningar på mässan. Metro Mode, ELLE, CHIC, Café, Femina, Style By Kling, Vårt Nya Bad & Spa tillsammans med de mest populära och välbesökta nätsajterna som Improveme.se, Nyheter24, Modette, Posh24, Metromode.se som flyttar sina redaktioner och bloggare till mässan. Detta skapar en fantastisk interaktivitet som även kommer att sträcka sig långt utanför mässhallarna.

Vi ses på Attitude i Kistamässan den 26-27 november.

Sixten Widlöf, grundare Attitude 2011

Sixten Widlöf

Jenny "Velvet" PetterssonBodystore.com till Attitude

”Velvet förgyller Attitude Show”

”Bodystore.com till Attitude”

Vi har sett henne i ett antal Melodifestivaler och hon har toppat hitlistorna, nu kommer hon till Attitude 2011.

Velvet släppte sin första singel som soloartist med låten Rock Down To (Electric Avenue) som blev en stor hit i såväl Sverige som internationellt. Just nu är Velvet högaktuell på listorna med låten "Love Struck". Velvet kommer fögylla The Attitude Fashion Show på ett förträffligt sätt och en artist med mer rätt "attityd" får man leta efter.

Velvet ser du i The Attitude Fashion Show på lördag kl 13 och 17 och söndag kl 13 och 15

Bodystore.com, en av Sveriges ledande e-handlare inom hälsokost och naturlig hudvård som ser en möjlighet i att möta sina kunder öga mot öga på Attitude.

Tillväxten för Bodystore/Gymgrossisten har till stor del genererats genom ett starkt kunderbjudanden vad gäller pris, produkt och leveransvillkor, men även från förvärv och geografisk expansion. På Attitude kommer de presentera en rad nyheter och erbjudanden, bland annat Charlotte Perellis egen produktlinje.

Bodystore har bokat monter C:21


Corinne and friendsGlanz

”Storslagen hårshow på lördagen kl 15.00”

”En av Sveriges mest välkända frisör till Attitudemässan”

Catwalken handlar inte bara om kläder och smycken. På Corinne and Friends visning är håret i fokus. – Vi vill att publiken ska få se looks som de kan prova hemma, säger Corinne Henriksson.

Skönhetsstudion Corinne and Friends kommer på Attitude-mässan att satsa på en ambitiös hårvisning och förmedla mer än bara hår.
– Vi vill ge en helhetskänsla där vi tänkt på hår, smink, modeller, kläder och musik. Vi jobbar mycket med helheten i salongen och tittar inte på trender utan vad kunden skulle passa i, säger Corinne Henriksson, grundare till Corinne and Friends.

Corinne and Friends har monter A:22

Glanz hårborstar har valt att samarbeta med Jean-Pierre Barda. På söndagen får man träffa honom på Attitudemässan.

Jean-Pierre står för den kvaliten som Glanz eftersträvar och som deras kunder förväntar sig när de köper en Glanz borste. Samarbetet är en del i Glanz offensiva satsning för att bli marknadsledande på hårborstar.

– Glanz har marknadens bästa borstar med unika egenskaper när du skall vårda, reda ut, föna och styla håret, säger Jean-Pierre.

Träffa Jean-Pierre Barda i Glanz monter E:23


Where beauty meets valueDe servar makeup artister världen över

”Where beauty meets the value”

”De servar makeup artister världen över”

Eyes Lips Face Cosmetics, mer känt som e.l.f. Cosmetics, lanserades 2004 i USA. Detta revolutionerande skönhetskoncept erbjuder allt du kan tänka dig inom makeup, till oslagbara priser.
 
Kvinnor världen över har blivit fasta kunder av deras makeup och märket växer för var dag. e.l.f. Cosmetics hittade vägen till Skandinavien 2007 och vi har redan etablerat sig med en stark varumärkeskännedom samt en lojal kundgrupp som består av kvinnor i alla åldrar som värdesätter deras rena ingredienser, anti djurförsök samt ett brett urval av kvalitetskosmetika.

e.l.f. Cosmetics har bokat monter B:22

MIST STOCKHOLM är en professionell makeupserie som servar makeup artister och kosmetologer världen över.

Huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget hänger sig åt att tillgodose de höga krav som makeup artister ställer på produkter och verktyg. MIST STOCKHOLM arbetar kontinuerligt med olika leverantörer för att utveckla nya produkter och verktyg.

MIST STOCKHOLMS kosmetikserie med mer än 600 produkter täcker så gott som alla de behov en professionell makeup artist kan ha, och allt en privat persona kan tänkas önska.

MIST STOCKHOLM har bokat monter D:30


JofamaModegallerian

”De dressar kända modeprofiler på löpande band”

”Modegallerian - Sveriges bredaste shoppingsajt”

Företaget Jofama har utvecklats starkt och har med sina tidigare designsamarbeten med bland annat Efva Attling, Lars Wallin och Kenza ökat varumärkets kännedom under de senaste åren.

Nu är även jackkollektionen med den före detta idoljurymedlemmen Andreas Carlsson klar som tillsammans med skinnleverantören Jofama, designat en unik kollektion läderjackor bestående av tre stycken herrmodeller. Jofama är idag en av de största leverantörerna av skinnkläder i Skandinavien. Försäljning sker i Skandinavien, Finland, Baltikum, Tyskland, Storbritannien, Holland och Grekland.

Jofama har bokat monter B:14

Modegallerian.se är sajten som samlar Sveriges bästa shopping inom kläder, skor, accesoarer och skönhetsprodukter på ett och samma ställe. Här hittar man  50 000 produkter från över 1000 varumärken.

Shoppa de senaste trenderna från Nelly, MQ, Stayhard och Bubbleroom, eller varför inte smink och parfym från Haléns och Beautyplanet. Letar du skor så finns det senaste från både Brandos och Heppo. Modegallerians utbud helt oslagbart.

När du har hittat något du gillar så klickar du dig enkelt vidare till just den butiken som säljer produkten.

Modegallerian.se har bokat monter D:08


ELLE

”Sveriges främsta modetidning kommer till Attitude 2011”

”Bli stilguidad av CHIC genom trender, mode och skönhet”

I Sverige lanserades ELLE 1988. Till en början var tanken att tidningen skulle komma ut med sex nummer per år, men succén var omedelbar och månadsutgivning blev en självklarhet redan från den första hösten.

I dag säljer svenska ELLE 75 500 tidningar i månaden och varje nummer har 269 000 läsare. Som Sveriges främsta modetidning arrangerar ELLE dessutom den stora ELLE-galan varje år. ELLE delar då ut sitt prestigefyllda modepris till designers, fotografer, stylister och andra som utmärkt sig i modebranschen, framför allt i Sverige men pris delas även ut till internationella designers.

ELLE möter du i monter D:08

Vad är hetast just nu? Hur klär man sig trendrätt under 500 kr? CHIC är tidningen som stilguidar dig genom trender, mode och skönhet.

Stylingdetaljer, vardagschic inspiration, veckans bästa beautyköp, och fler köptips än i någon annan tidning får du i varje nummer av CHIC. De blandar lyx med budget och tycker att man kan både synda och fynda. CHIC är en tidning för dem som älskar trender och kändisar, men som även vill ha tempo och kvalitet. De erbjuder dessutom spännande läsning om glamourösa superstjärnor och stilikoner samt Sveriges största utbud av shopping.

Möt skönhetsredaktör Lisen i monter D:08


Bit of SwedenKlackarna i påsen

”Handväska för karriärkvinnan”

”Klackarna i påsen”

BIT of Sweden designar exklusiva och funktionella business- och datorväskor som ger dig en lyckad kombination av datorväska och handväska i ett.

Du känner dig elegant och tidsenlig oavsett om du är på väg till ett viktigt möte eller en mer avslappnad träff på stan. BIT har flera betydelser. En ”bit” är den minsta informationsenheten som data kan bestå av. Än viktigare är betydelsen; en bit av ”design Sverige” samt liknelsen med ”a bit of me” med produkter som harmoniserar med dig. En smartare väska får man leta efter.

BIT of Sweden har bokat monter A:12

Gå ut i högklackat – och hem i ballerinaskor. Damn Heels är ett par ihopvikbara ballerinaskor i ett litet fodral som vecklas ut till en trendig väska.

Sätt dina ömma, trötta fötter i de mjuka ballerinorna och lägg de övergivna högklackade skorna i den söta väskan. ”Klackar bör aldrig hindra en kvinna från att dansa till gryningen”, är grundaren Haily Colemans motto.

Nätbutiken Damnheels.nu har nu öppnat i Sverige och är en räddare i nöden för alla Skandinaver som älskar högklackat, men avskyr värkande fötter.

Kolla in skorna i monter B:10


ModettePosh24

”De intar Attitude med full styrka”

”På Attitude bevakar de stjärnorna”

Modette.se är och kommer att vara modeportalen för dig som vill ha mode- och skönhetstips, inspiritation eller bara njuta av gripande bilder och intressanta artiklar.

Modette.se är en skön blandning mellan redaktionellt innehåll och populära modebloggerskor. Häng med dem på resan mot Attitudemässan där modechefen Natalie Karlsson och skribenten och populära bloggaren Amanda Berg, tillsammans sätter de ihop ett drömlag för att presentera nya Modette.se

Träffa dem i avslappnad miljö i monter A:16

Posh24.se är Sveriges ledande livsstilsmagasin för kvinnor på nätet. Posh24 publicerar nyheter och modeinspiration från svenska och internationella stjärnor i en positiv miljö.

Den 20:e december släpps även livsstilstidningen "Posh" i butiker runt om i hela Sverige. Tidningen, precis som sajten, fokuserar på de hetaste stjärnorna men har inte samma nyhetsfokus utan är mer inriktad på mode- och skönhetsinspiration.

Posh24 har bokat monter F:15


De bygger en catwalk av bilarStockholmsgruppen Models

”De bygger en 50 meter lång catwalk”

”Här föds Sveriges nästa toppmodeller”

Drömmer du om en MINI? Sluta med det. Kom in på Attitudemässan och träffa MINIs eget team som ställer upp sina bilar på en 50 meter lång catwalk.

På Attitude kan du uppleva MINI med alla sinnen. Som officiell partner av bilar så hittar man ett flertal nya modeller av MINI på mässan. Men samarbetet sträcker sig längre än så. Under hela november så rullar ett flertal bilar i Stockholm city inför Stockholmsgruppens stora modellcasting.

- Vi ser mycket positivt på samarbetet med MINI och BMW Sverige. Bilarna är otroligt fräcka och coola och passar både till killar och tjejer vilket passar Attitude som handsken. Jag har faktiskt sneglat på en svart MINI Coupé för egen del, säger Sixten Widlöf, mässarrangör.

MINI finns mitt på Avenyn

På mässan kan nästa svenska supermodell födas. Fyra vinnare i Sveriges största modelltävling ska koras på Attitude 2011.

– De som vinner får kontrakt med Stockholmsgruppen och vi garanterar jobb. Vi tar inte in någon som inte kan jobba. Förra vinnaren i en sådan här tävling är nu modell för Boomerang över hela världen, säger Josephine Charpentier, PR- och marknadschef på Stockholmsgruppen.

Tävlande har mejlat in bilder till modell2011@stockholmsgruppen.com
eller dykt upp på castingdagarna 12 och 19 november på Corinne & Friends i Sturegallerian.

På söndagen är det stor final på mässan.

Stockholmsgruppen Models har monter A:18


Hanna Hedén

”Illustrationer som vågar ta plats - nu visas de på Attitude”

”Hennes sensuella konst har fans över hela världen”

Hanna Hedén, konstnärinnan som för första gången premiärvisar sin kollektion och inredning "Bitch Army” på Attitude 2011.

Kaxiga, uttrycksfulla och färgstarka tjejillustrationer som definitivt tar för sig och vågar ta plats. "Bitch Army" är inspirerad av starka, modiga tjejer som väljer att gå sin egen väg och passionerat följer sina drömmar.

Se Hanna Hedéns utställning mitt på Esplanaden på Attitude 2011

Svenska konstnärinnan och illustratören HELENA HÖTZL konst påminner om en dröm eller en resa, hennes skapelser är lekfull, men ändå djupt personlig och avslöjande om resan och firandet av livet.

Man kan säga, det är hennes unika, sensuella, flirtiga, ofta humoristiska “story-lines” som gör att hon har fans över hela världen.  Hötzl har ställt ut internationellt, i Europa och i USA, nu kommer hon till Attitude Stockholm.

Se Helena Hötzls utställning mitt på Esplanaden på Attitude 2011


Malin Eriksson

”Med en stor portion skönhet som livsstil”

”Män - så får ni superkroppen”

Många kvinnor gör allt för att leva upp till idealen – men det blir svårare ju äldre man blir. Hälsoprofilen Malin Eriksson leder en paneldebatt om skönhet som livsstil.

Malin Eriksson, hälsoprofil och chefredaktör på Sportguiden, leder en paneldebatt på Attitude med sex kända kvinnliga profiler som har skönhet som yrke. Debatten kommer att handla om skönhet som livsstil – från yta till insida. -Syftet är att skapa en dynamisk debatt om vad som är ett skönhetsideal som även publiken får delta i, säger Malin Eriksson.

Paneldebatt om skönhet som livsstil på stora bloggscenen dagligen kl 15.30

Vill du ha en superkropp och orka mer, både på gymmet och i sängen? Då kan du få det.

Det finns något som gör det väldigt enkelt, säger näringsfysiologen Magnus Westberg. Nu finns ett knep som fungerar bättre än något annat. Hemligheten är att få kroppen att börja producera mer testosteron. Det kan man göra helt naturligt med något som heter Testopac. Det gör att de flesta får förändring fort.

Vill du veta hemligheten så besöker du Self Omninutrition på Attitudemässan.

Self Omninutrition har bokat monter E:26


Improveme.se

”Utan överdrift - Årets publika händelse för dig som älskar skönhet, mode och en medveten livsstil - gammal som ung”

Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre olika sektioner: SKÖNHET, MODE och LIVSSTIL. Fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar byggs upp på mässan i samarbete med välkända designers och toppbloggare. Här varvas artistuppträdanden med workshops från de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, behandlingar från de mest välkända skönhetssalongerna, exklusiva juvelerare och seminarier från profiler i branschen.

Här möter man även den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup.

Att måna om både sitt yttre och inre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden, gammal som ung, alla är välkomna!

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com


Charlotte JosefssonLeon Giannaridis

Charlotte Josefsson

Leon Giannaridis

Affärsområde skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Affärsområde livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800

Linnéa FrankSixten Widlöf

Linnéa Frank

Sixten Widlöf

Affärsområde mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Övergripande frågor och samarbeten
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Anais LamecheLili Assefa

Anais Lameche

Lili Assefa

Presskontakt och pressackreditering
anais@assefa.se
Direkt: 076-884 75 54

Presskontakt
lili@assefa.se
Direkt: 070-727 77 43



Facebookgrupp

Vinn biljetter i Facebook gruppen

Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Utgivare och arrangör
www.attitudestockholm.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!