Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

Först gaddar de SVT, därefter AttitudeStockholmsgruppen, störst och vackrast

"Först gaddar de SVT, därefter Attitude"

"Stockholmsgruppen, störst och vackrast"

Salong Betong har snabbt blivit tatuerings- studion på alla läppar. De har tatuerat live i radion, hållt i populära fester och deras t-shirtar syns på diverse kändisar. Och nu blir deras liv till en serie i samarbete med SVT!

De har redan börjat spela in och serien kommer börja sändas redan i höst. Serien ska visas i 10-12 avsnitt om 20 minuter i SVT play.

Vi tycker att det är jättekul att Salong Betong har bokat sin plats hos oss på mässan Attitude Stockholm. En mer "hypad" studio som tatuerar kan man inte hitta i Sverige idag, säger Charlotte Josefsson, ansvarig för mode & skönhet. 

I Salong Betongs monter kan du bli tatuerad, titta på serien i SVT på stora bildskärmar eller bara hänga lite skönt med Daniel och Bleckan tillsammans med deras sköna team.

Salong Betong har monter A:17

DELA NYHETEN PÅ FACEBOOK

Det råder ingen tvekan om vilken modellagentur i Sverige som är störst och vackrast.
När Attitudemässan sökte modeller till de stora visningarna och till alla utställare, nöjde de sig inte med de näst bästa, valet blev därför enkelt.

Att Attitudemässan har Stockholmsgruppen Models på plats borgar för den absolut högsta kvalitén. Modevisningarna som arrangeras ligger på en hög internationell nivå, därför känns Stockholmsgruppen Models helt rätt för mässan och för detta uppdrag, säger Sixten Widlöf som är mässarrangör.

Modellscouting, fotograferingar och happenings är bara några av de saker som man får uppleva, och vem vet, har man riktig tur får man chansen att byta några ord med stjärnmodellen och "Victoria's Secret stjärnan" Caroline Winberg.

Stockholmsgruppen Models flärdfulla monter A:18 ligger i direkt anslutning till catwalkhallen

DELA NYHETEN PÅ FACEBOOK


Internationella gäster till Attitude

"Internationella gäster till Attitude"

"Kändisarna älskar Linnéa Frank"

Det är nu klart att det blir Make Up Institute Stockholm som kommer att stå bakom den prestigefyllda tävlingen "International Body Painting Competition". Tävlingen är en av många stora höjdpunkter under mässan Attitude 2011 på Kistamässan i november.

Make Up Institute Stockholm, den internationellt erkända skolan som utbildar morgondagens professionella makeupartister och hårstylister. Make Up Institute är sedan 14 år tillbaka en av Europas ledande skolor för blivande makeupartister och hårstylister. Elever från hela Europa kommer till skolan för att utbilda sig eller vidareutbilda sig till en Master Makeupartist och/eller Hårstylist.

Nu arrangerar skolan den prestigefyllda och spektakulära tävlingen "Sweden International Body Painting Competition".

I tävlingen kommer att delta makeupartister  från hela världen kommer till Kistamässan för att tävla och visa sin konst på levande modeller. Tävlingens tema är "Africa - Hell VS Paradise" och tävlingen avslutas efter den prominenta och namnkunniga juryns bedömning i en storslagen show på mässans stora scen.

Make Up Institute har bokat monter D:30, D:32, C:30, C:31, B:31, B:30, A:31 och A:30

DELA NYHETEN PÅ FACEBOOK

Kvinnan som en gång i tiden började som assistent är nu en av Sveriges coolaste fotografer med en egen lukrativ verksamhet och med mer jobb än vad hon hinner med.

Genom åren har Linnéa Frank fotat en rad välkända personer i media- och kändissvängen, de flesta nätbutiker. Nyligen hade hon ett välbesökt vernissage på anrika Berns Salonger i Stockholm för en utställning som redan gjort succé under Österlens konstrunda.

Linnéa ansvarar för Attitudemässans kreativa mode- och fotoavdelning där besökaren får möjlighet att uppleva ”live” hur en riktig och professionell modefotografering går till från start till slut. Modellcastings, förberedande hår och makeup, genomförande, bildbehandling i datorn till ett färdigt resultat färdigt för tryck.

I Linnéas fotostudio som byggs upp på mässan ger vi naturligtvis även besökaren den exklusiva möjligheten att beskåda hennes otroligt populära utställning och vernissage.

Linnéa Franks studio hittar du i monter C:14 och hennes populära vernissage hittar du i Catwalkhallen samt i entréhallen

DELA NYHETEN PÅ FACEBOOK


" - Nordens trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil växer med enorm kraft"


Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre delar, skönhet, mode och livsstil och dessutom byggs utställning i samarbete med välkända designers och toppbloggare, fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar på mässan.

– Vi möter ett mycket stort intresse från branschen men även från bloggare, stylister och media som sammankopplas med mässan, många vill synas i detta mediebevakade sammanhang. Det är även viktigt att vi fortsätter arbetet med att vara en plats där besökarna får möta de absolut senaste trenderna i branschen och få inspiration. Långsiktigt vill vi att mässan Attitude ska bli en angelägenhet för hela Norden med Stockholm som utgångspunkt, vilket vi kommer att fortsätta att satsa stenhårt på, berättar Sixten Widlöf, mässarrangör.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 15-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV4, Mix Megapol, Studio 107,5, Voice och tunnelbana.

Det blir artistuppträdanden, workshops med den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, workshops av de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, seminarier från exklusiva smyckes designers och skönhetssalonger, storslagna modevisningar från modeföretagen samt Nordiska mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup. Att måna om både sitt yttre och innre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden.

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com


Charlotte

Sixten Widlöf

Charlotte Josefsson

Mässarrangör, media & PR
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Affärsområdesanvarig för skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800


Linnéa Frank

Leon Giannaridis

Affärsområdesansvarig mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Affärsområdesansvarig livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800


Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Boka dig till mässan?
Kontakta någon ur projektteamet ovan.

Utgivare och arrangör
Sixten Widlöf Gruppenwww.attitudestockholm.com

Get information
Facebookgrupp

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!