Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

”Två månader kvar till Sverigepremiären och vi är nästan fullbokade”

Mässan Attitude Stockholm 2011 har tagit den samlade branschen, bloggare och journalister med storm. Vi i projektgruppen är naturligtvis överväldigade över det fantastiska mottagandet som den nya publika mötesplatsen i Skandinavien har fått. Många har väntat på en kraftfull mässa öppen för allmänheten.

Ett 100-tal utvalda varumärken är redo att möta köpsugna konsumenter inför julhandeln. Produktlanseringar för bloggare och journalister sker på den stora bioscenen. Mästerskap inom både makeup, hår, nageldesign och kroppsmålning arrangeras och catwalken med namnkunniga stylister och modeller från Sveriges största modellagentur blir något alldeles extra.

Har du inte bokat din plats på Nordens nya mötesplats för mode, skönhet, livsstil och bloggvärlden så föreslår jag att du kontaktar någon från projektgruppen för platserna börjar faktiskt ta slut. Vi hjälper dig gärna.

Trevlig läsning mina vänner!
Sixten Widlöf


”Stureplanskliniken skapar naturlig skönhet på Attitude”

”Stureplanskliniken skapar naturlig skönhet på Attitude”

”Ledande inom medicinsk hudvård, cosmeceuticals och kemisk peeling”

Att trivas med sitt utseende är en framgångsfaktor, och ett vackert och friskt yttre kan ibland kräva mer än daglig hudvård och en sund livsstil. I Stureplansklinikens monter på Attitude får du inblick i hur man med små enkla medel, såsom Botox och fillers, lyfter fram och bevarar din naturliga skönhet.

Stureplanskliniken är ledande i Skandinavien inom estetiska medicinska behandlingar, och har kliniker i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Deras läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter gör sitt yttersta för att vägleda och ge dig en skräddarsydd behandling med kunskap om de senaste vetenskapliga rönen, teknikerna och behandlingsmetoderna. Du kan gå direkt tillbaka till arbetet efter i stort sett alla behandlingar med självförtroendet av att se ännu bättre ut - på ett naturligt sätt.

Välkommen till deras monter om du vill ha personliga tips och råd om vilka behandlingar och produkter som passar just dig och din hud. Missa inte heller när entreprenören Dr Pyra Haglund, Stureplansklinikens grundare och VD, berättar om framtidens skönhetsbehandlingar som redan är här. Hon finns på stora scen lördag kl 13.00 och söndag kl. 11.30.

Du hittar Stureplanskliniken i monter D:21

Lectica International är distributör för världsledande varumärken inom medicinsk hudvård och kemisk peeling: amerikanska Mene&Moy, franska Dermaceutic och schweiziska Caviar of Switzerland.

Mene&Moy grundades av Romulo Mene, en brasiliansk plastikkirurg, och Laurence Moy, en amerikansk dermatolog, redan 1984 och är känt över världen som ledande inom cosmeceuticals och kemisk peeling. De har använt sin expertis till forskning inom hudens åldrande och har en serie hudprodukter som synligt föryngrar din hud.

Dermaceutic är ledande i Europa inom cosmeceuticals och har engagerat skickliga hudläkare, plastikkirurger och kemister för sin produktutveckling. Serien omfattar oparfymerade, parabenfria produkter som innehåller vetenskapligt dokumenterade ingredienser.

Caviar of Switzerland innehåller extrakt från rysk kaviar och har kollagenstimulerande och föryngrande effekter. Serien innehåller en 24-timmarskräm, antiage-serum och ögonkräm för dig som vill ha det mest exklusiva.

Prova på Lectica Internationals produkter och se demonstrationer av behandlingar i monter D:21. 


”Emite Make Up - Makeupartisternas premium märke””Europas ledande stylistskola till Attitudemässan

”Emite Make Up - Makeupartisternas premium märke”

”Europas ledande stylistskola till Attitudemässan”

Emite Make Up framställs både i Europa och USA. Samtliga produkter utvecklas och kontrolleras mycket omsorgsfullt innan tillverkning. Samtliga produkter inom Emite Make Up håller absolut högsta kvalitet och lämpar sig både för professionellt studioarbete och för privatpersoner med högt ställda krav.

År 2002 föddes idén att utveckla en professionell makeupserie. Produktutvecklingen påbörjades 2003 och tog sju år att förverkliga. Arbetsmetoden de valt har utgått från konstnärens perspektiv mot makeupartistens krav.

Konstnärligt viktiga egenskaper som kreativitet och uppfattningsförmåga i kombination med precision och trendmedvetenhet har utgjort stommen i deras arbete. Precis samma egenskaper som ledande makeupartister besitter.

Emite Make Up kan idag stolt presentera en utvald produktserie av högsta kvalité. För dem är god etik lika viktigt som kvalitet. Från råvara till färdig och paketerad produkt, arbetar de aktivt med etik- och moralfrågor som berör deras produktion. Oavsett om du arbetar professionellt eller önskar kvalitetsprodukter för eget bruk är Emite Make Up det självklara valet för dig.

Du hittar Emite Make Up i monter E:24

Uptodate Fashion Academy är Europas ledande skola för studier inom stylistyrket. Baserat på ett koncept som sammanflätar kreativ professionalism med trendresearch visar Uptodate Fashion Academy vägen.

Verksamhetens målsättning är att skapa den högsta nivån av trendmedvetenhet för undervisning av nästa generations stylister.

Uptodate Fashion Academy är beläget i hjärtat av Milano,”the fashion capital of the world”. Mariart School of Makeup & Hair är har som enda skola i Skandinavien ett exklusivt samarbete med Uptodate Fashion Academy, Italy.

Utöver stylistutbildningar har Uptodate Fashion Academy kvalitetsfyllda makeupartist och hårstylistutbildningar. Mariart ansvarar för Uptodate Fashion Acadamy’s rekrytering inom Skandinavien.

Är du intresserad av Uptodate Fashion Acadamy´s utbildningar så ska du besöka deras monter där de besvarar dina frågor och hjälper dig med ansökningshandlingar.

Träffa Uptodate Fashion Academy i monter E:24


”100% naturliga produkter med helt ekologiskt innehåll””De har varit vinnare i över 60 år”

”100% naturliga produkter med helt ekologiskt innehåll”

”De har varit vinnare i över 60 år”

Maybritt Krewalds ekologiska produkter är en exklusiv skönhetsserie inspirerad av kärlek och respekt för naturens livgivande essense. Sortimentet består av oljor och juice som tas som en daglig shot innan frukosten och som ger en lyxig wellness- och skönhetskänsla inifrån.

Förfinade med traditionella skönhetshemligheter för alla åldrar och för vår moderna livsstil. Maybritt Krewald väljer bara högsta kvalitet på ingredienser och som i tusentals år har använts för att återställa balans och lugn i kropp och själv. Oljorna består av över 150 aktiva ingredienser som bland annat förbättrar upptagningen i kroppen, gör kroppen mer basisk, minskar rynkor och ökar förbränningen.

- Min förhoppning är att mina produkter ska ge yttre balans, skönhet och naturlig energi till alla som använder dem för att hjälpa göra världen till en bättre plats för alla, säger Maybritt Krewald.

Produkterna är exklusiva, 100% ekologiska fröoljor och aroniajuice som ger dig inre balans och energi. De är välgörande under viktminskning, trötthet, förkylning och innan träning. De får dig att må bra helt enkelt!

Du hittar Maybritt Krewald i monter E:30

Fransk Manikyr är en världskänd teknik som utvecklades av ORLY. Att förlänga naglar med konstmaterial utvecklades av NSI. De har erfarenheten - du ger den attityd.Med 14 Abbies i ryggen, skönhetsbranschens Oscars, samt skolföreningarna SANSA och SEYF kan Nail Systems of Sweden visa upp en stor display av kunskap, nytänkande och trygghet.

Nail Systems of Sweden har utbildningar från norr till söder i Sverige och på alla nivåer, från nybörjare som vill ha en godkänd utbildning till erfarna som vill utöka sina kunskaper. Både ORLY och NSI utvecklar tidsenliga produkter av hög kvalité. Nail Systems of Sweden är en av de få som producerar på egen fabrik och inte lämnar ett eget utvecklat recept till en producent och de värnar om alla nagelterapeuter genom att bygga över gränserna - oavsett märke eller erfarenhet. Det visar vi bland annat genom Nail Systems Open som du hittar på Attitudemässan.
Vill du veta mer så klicka här >>

Besök oss i vår monter och se en lackning som håller i ungefär två veckor. Är du nagelterapeut, hudterapeut och frisör och vill lära dig hur man gör? Anmäl dig till en miniutbildning - du hittar all info hos oss. Dessutom får du möjlighet att prova Trendy Nailwraps som ger naglar med trendiga mönster som håller i 4 veckor eftersom du kan kombinera dessa med valfri akryl eller gel. WOW – är kommentaren vi hör gång på gång!

Du hittar Nail Systems of Sweden i monter G:22


”Gör som Demi More, Paris Hilton och Nancy Reagan””De garanterar magic moments på mässan Attitude Stockholm”

”Gör som Demi More, Paris Hilton och Nancy Reagan”

”De garanterar magic moments på mässan Attitude Stockholm”

Nail and Beauty Company of Scandinavia, det svenska företaget som specialiserat sig på att erbjuda den skandinaviska marknaden det bästa inom nagelvård och välbefinnande. Vi erbjuder produkter av bästa kvalité för såväl slutanvändare som professionella terapeuter.

Nail and Beauty Company of Scandinavia arbetar med märken som Jessica Cosmetics som har ett unikt system för naturlig nagelvård. Precis som det finns olika hudtyper, så finns det olika nageltyper. JESSICA har tagit fram inte mindre än 13 olika underlack, för ge alla naglar rätt typ av underlack. JESSICA har 250 olika kulörer på sina nagellack som bas sortiment, utöver de kommer det minst 4 kollektioner per år med 6 olika kulörer. Nu är det dags för Sverige att upptäcka det som redan Demi More, Paris Hilton, Nancy Reagan redan har gjort – Jessica Cosmetics.

Nail and Beauty Company of Scandinavia bedriver också nagelterapeut skola med stor framgång. De har många samarbetspartners som vill arbeta med deras duktiga elever som blir färdiga nagelterapeuter. Här blir man proffs på naglar och det bevisas genom det internationella diplom som man erhåller efter avslutad utbildning.

Nail and Beauty Company of Scandinavia träffar du i monter G:23

I år blir Sverige naturligare. Den energigivande drycken Magic återvänder till Sverige. Under 2011 relanserar Magic House Sweden - Natural Magic Energy - drycken som innehåller naturlig energi, med den hittills största reklamkampanjen.

Bakom Sveriges nya naturliga energikälla står Magic House Sweden. De producerar, säljer och marknadsför funktionella drycker och har sitt huvudkontor i Stockholm där de sköter varumärkets globala strategi. Varumärket har tidigare funnits på den svenska marknaden men då under namnet Magic (Energy Kick) och innehöll då andra ingredienser.

Magic är helt fri från taurin, smak- och färgämnen samt konserveringsmedel. Dess kraft kommer enbart från naturliga råvaror som guarana, ginseng och koffein.

- Magic positionerar sig som en premium och social dryck. Vanligtvis dricks inte traditionella energigivande drycker i sociala sammanhang. Vi har byggt vår plattform utifrån att vi alla behöver mer energi. Energi till att fylla våra liv med mer "magic" och de kommer garanterat skapa "Magic moments" på mässan Attitude Stockholm.

Välkommen till Magics svalkande monter för ett smakprov och en magisk stund.


”De tar över det stora pr-ansvaret för Attitudemässan””Stockholms högsta hotell blir Attitudes avtalshotell”

”De tar över det stora pr-ansvaret för Attitudemässan”

”Stockholms högsta hotell blir Attitudes avtalshotell”

Assefa Kommunikation är PR & event byrån som arbetar med några av Sveriges största artister och är en av de ledande PR & event byråerna inom nöjes och livsstilsbranchen. Nu tar de över pr-ansvaret för storsatsningen av livsstilsmässan Attitude Sthlm 2011.

Lili Assefas stjärna lyser klart på stjärnhimlen. Hon är inbladad i några av Sveriges största tv-produktioner som Melodifestivalen 2011, Idol, Let’s Dance, Så mycket bättre 2011 och sköter även pr-arbetet för flera namnkunniga kändisar som Laila Bagge, Carola Häggkvist, Peter Jöback. Stjärnkocken Melker Anderssons samtliga restauranger, restaurangkedjan Vapiano, koncernen Stureplansgruppen samt Telia Appmiljonären hör också till uppdragen.

– Vi möter ett mycket stort massmedialt intresse just nu både från journalister och bloggare vilket är glädjande men samtidigt väldigt tidskrävande så det känns tryggt att lämna över rodret till Assefa Kommunikation som är en av de bästa i branschen när det gäller PR och kommunikation, säger Sixten Widlöf, mässarrangör.

Kontakta Assefa Kommunikation för ackreditering till mässan. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan.

Alla städer har sina symboler. Dubai med sitt Burj Kalif. New York med Empire State Building och Frihetsgudinnan. Monumenten du letar efter när du flyger in över staden. Stockholm har Globen och Kaknästornet. Nu är det dags för ett nytt landmärke.

Med sina 118 meter blir Scandic Victoria Tower Stockholms högsta hotell och näst högsta byggnad. Det har nog inte undgått någon som det senaste året passerat E4:an mellan Arlanda och Stockholm att något nytt och spektakulärt växer fram i Kista och vägg i vägg med Kistamässan. Den 15 september öppnade Victoria Tower och blir med sina 34 våningar, ett av Sveriges mest spektakulära hotell, både utvändigt och invändigt.

– Vi är stolta över att presentera Victoria Tower som mässans exlusiva avtalshotell både till utställare och långväga besökare till Attitude Stockholm, säger Leon Giannaridis, Affärsområdesansvarig för Attitudemässan.

Vill du boka rum så kan du göra det till mycket förmånliga priser (från 990 kr/natt inklusive frukost och moms) via bokningskod: BATT241111 som uppges vid bokningstillfället.

>> KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA RUM


Improveme.se

”Utan överdrift - Årets publika händelse för dig som älskar skönhet, mode och en medveten livsstil - gammal som ung”


Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre olika sektioner: SKÖNHET, MODE och LIVSSTIL. Fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar byggs upp på mässan i samarbete med välkända designers och toppbloggare. Här varvas artistuppträdanden med workshops från de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, seminarier från exklusiva smyckesdesigners och skönhetssalonger.

I den sociala arenan möter man den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 18-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV, Mix Megapol, Studio 107,5, Voice, dagspress, fackpress och genom PR-aktiviteter.

Att måna om både sitt yttre och inre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden, gammal som ung, alla är välkomna!

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com

Sixten WidlöfLeon Giannaridis

Charlotte Josefsson

Leon Giannaridis

Affärsområde skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Affärsområde livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800

Linnéa FrankSixten Widlöf

Linnéa Frank

Sixten Widlöf

Affärsområde mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Övergripande frågor och samarbeten
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Anais LamecheLili Assefa

Anais Lameche

Lili Assefa

Presskontakt och pressackreditering
anais@assefa.se
Direkt: 076 - 884 75 54

Presskontakt
lili@assefa.se
Direkt: 070 - 727 77 43



Get information
Facebookgrupp

Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Utgivare och arrangör
www.attitudestockholm.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!