Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

Skor för riktiga fashionistas till AttitudemässanDe orsakar rabalder i modevärlden, nu kommer de till Attitudemäsan

"Skor för riktiga fashionistas till Attitudemässan"

"De orsakar rabalder i modevärlden, nu kommer de till Attitudemässan"

Henry Kole grundades i Los Angeles september 2009. Efter ett slumpartat möte på 3rd Street, föddes idéen att göra åtråvärda skor i USA mer tillgängliga för Sveriges riktiga fashionistas.

Våren 2010 lanserades henrykole.se i Sverige. Vi är stolta över att som första butik på nätet i Sverige erbjuda skor från Jeffrey Campbell och Senso Diffusion. Många av våra modeller säljs inte någon annanstans i Scandinavium.

Henry Kole finns representerade i mässans modevisning som arrangeras två gånger per dag med modeller från Stockholmsgruppen.

Sedan 1937 har Ray-Ban producerat en mängd olika solglasögon med allting från riktat mode, on-trend till inspirerande klassiker som allesammans skryter med sin teknik och visar upp arvet som är Ray-ban.

De orsakar rabalder i modevärlden när de lanserar en ny båge som kanaliseras genom kändisar och modelejon runt om i världen.

Ray-Ban finns representerade i monter A:11 i modeavdelningen


Mariart School of Makeup & Hair – Sveriges främsta makeupskolaMed över 400 nagel- teknologer från norr till söder

”Mariart School of Makeup & Hair – Sveriges främsta makeupskola”

”Den stora favoriten bland fotomodeller"

Mariart School of Makeup & Hair är en komplett utbildningsplattform för studier inom makeup och hårstyling. Skolan etablerades 2002 och har sedan dess utbildat elever till kvalificerade makeupartister och hårstylister.

Det som utmärker Mariart och förhöjer kvalitén på deras utbildningar är deras samarbete med ledande makeupmärken. Eftersom skolan inte är produktmässigt bunden blir resultatet en bättre och bredare utbildning som ökar möjligheterna till arbete efter examen. Ett exceptionellt kontaktnät i skönhetsbranschen ger eleverna en värdefull praktik och erfarenhet redan under utbildning. Praktiken varierar allt ifrån studioarbete för tv och foto till stora visningar som t.ex. Stockholm Fashion week.

Arbetsteknikerna de undervisar inom är ständigt uppdaterade genom deras nära samarbete med ledande internationella makeupskolor. Som elev får man en individuell uppföljningsplan som underlättar lektionstid, praktik och examen. "-På detta sätt kan vi ge dig som elev bästa möjliga förutsättningar i arbetslivet.” - Säger rektorn Maria Nyström.  

SE FILM >>

Mariart School of Makeup & Hair har bokat monter E:24 i skönhetsavdelningen

Stockholmsgruppen models, Skandinaviens största agentur, äger varumärket Stockholmsgruppen Cosmetics som lanserat Caroline Winbergs egen populära hudvårdsserie.

Caroline Winberg är utan tvekan Sveriges mest framgångsrika fotomodell under 2000-talet. Hon har gjort kampanjer för internationella modehus som Versace, Chloé och Valentino. Hon pryder dessutom omslagen på världens största modetidningar Vogue, Elle och Glamour.

Caroline är den enda Svenska modellen som kontinuerligt jobbar för det prestigefyllda amerikanska underklädesmärket Victoria Secrets och gör deras årliga modevisning.

Caroline är just nu även aktuell i filmen Limitless med premiär mars 2011 i en mindre filmroll. Inga mindre än Robert De Niro, Bradley Cooper och Abbie Cornish finns i huvudrollerna.

Hudvårdsprodukterna har gjort succé i målgruppen 15-45 år och finns bland annat på www.stockholmsgruppencosmetics.com

Produkterna är av hög kvalité men ändå prisvänliga och de är tillverkade i Sverige.

Stockholmsgruppen Cosmetics har bokat monter A:18 i modeavdelningen


Officiell lansering för Black Opal i SkandinavienMed ett motto som ”60 ways to feel sexy” intar de mässan

”Officiell lansering för Black Opal i Skandinavien”

”Med orden ”60 ways to feel sexy” intar de mässan Attititude”

Exklusivt för Attitude är Black Opal´s officiella lansering i Skandinavien – Black Opal Makeup & Hudvård för färgade kvinnor och män.

Idag är Black Opal det ledande kosmetikamärket som inriktar sig specifikt till färgade kvinnor och män. Black Opal grundades 1994 och utvecklades av Dr. Cheryl Burgess. Cheryl är en African-American dermatolog som innan hon utvecklade kosmetika spenderade många år inom arbete med hudvård.

I sortimentet finner du alla typer av basprodukter, pigmentrika ögonskuggor, pennor för att markera samt en bred färgskala av läppstift och läppglans. Inom Black Opals breda sortiment återfinns även hudvård som är specifikt anpassade för färgade, t.ex. produkter som motverkar pigmentfläckar och hud blemmor. Produktkvaliteten är fantastisk eftersom produkterna är specifikt framtagna mot sin målgrupp.

För första gången i Sverige finns det makeupprodukter som är framtagna av och för färgade kvinnor och män!

Black Opal har bokat monter E:24 i skönhetsavdelningen

Rockigt, tjejigt, glamouröst och ständig förnyelse, är i korta drag förklaringen till Miss Sixty’s stora framgång. Miss Sixty är ändå mest känt för dess stentvättade jeans i alla möjliga varianter och heta toppar.

Miss Sixty som vänder sig till de kvinnliga konsumenterna startade sin verksamhet år 1991. Som så många andra kända designmärken har Miss Sixty sitt ursprung i Italien. Personerna bakom detta populära märke är Wichy Hassan och Renato Rossi.

De är bland annat världsberömda för sina jeans och dess otroligt snygga och bekväma passform och kvalité men även för de övriga plaggens unika framtoning. Dom har lyckats hålla den kaxiga, lekfulla och sexiga stilen rakt igenom sina kollektioner som numera sträcker sig från jeans till glasögon, parfym, skor och smycken.

Miss Sixty kommer visas i Attitudes huvud-modevisning som arrangeras i den stora catwalksalen på mässan och där samtliga modeller kommer från Skandinaviens största modellagentur,  Stockholmgruppen Models.

Miss Sixty finns representerade i monter C:11 i modeavdelningen


Stockholms högsta hotell blir även mässans avtalshotellEn uppstickare och prispressare i optikbranschen

”Glöm inte att boka hotellrum inför Attitudemässan”

”En uppstickare och prispressare i optikbranschen”

Alla städer har sina symboler. Dubai med sitt Burj Kalif. New York med Empire State Building och Frihetsgudinnan. Monumenten du letar efter när du flyger in över staden. Stockholm har Globen och Kaknästornet. Nu är det dags för ett nytt landmärke.

Med sina 118 meter blir Scandic Victoria Tower Stockholms högsta hotell och näst högsta byggnad.

Det har nog inte undgått någon som det senaste året passerat E4:an mellan Arlanda och Stockholm att något nytt och spektakulärt växer fram i Kista. Den 15 september i år öppnar Scandic Victoria Tower i Kista och blir med sina 34 våningar, ett av Sveriges mest spektakulära hotell, både utvändigt och invändigt. Arkitekten Gert Wingårdh ligger bakom den unika diamantinspirerade byggnaden, klädd med glas och stål.

Vi är stolta över att presentera Victoria Tower som mässans exlusiva avtalshotell både till utställare och långväga besökare till Attitude Stockholm. Vill du boka rum så kan du göra det till mycket förmånliga priser (från 990 kr/natt inklusive frukost och moms) via bokningskod: BATT241111 som uppges vid bokningstillfället.

>> KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA RUM

Lensway är ett företag som sedan starten haft som målsättningen att revolutionera optikbranschen så att människor har råd att snabbt och enkelt få rätt glasögon och kontaktlinser till ett rimligt pris.

LensWays filosofi är att man ska ha råd att köpa fler par glasögon, kunna matcha olika glasögon till olika klädstilar och humör. Välkända glasögonmärken som Björn Borg, Diesel, Calvin Klein, B.Lang etc. hittas på hemsidan www.lensway.se

Gång på gång visar undersökningar att det är priset som skiljer LensWay från andra optikbutiker, inte kvalitén. Bland annat visar en stor prisundersökning som Expressen publicerade den 12 juli 2011, att LensWay erbjuder marknadens billigaste glasögon i sju av åtta kategorier! Artikeln var grundad på en undersökning av Prisfakta.

Sedan två år tillbaka tog företaget steget från att endast erbjuda onlineförsäljning till att öppna fysiska butiker. Nu kommer Lensway till attitudemässan så att flera kan ta del av deras fantastiska priser!

Lensway.se har bokat monter A:11 i modeavdelningen



" - Nordens trendigaste publika mässa för skönhet, mode, livsstil och bloggvärlden lockar till sig helt fantastiska varumärken"

Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre olika sektioner: SKÖNHET, MODE och LIVSSTIL. Fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar byggs upp på mässan i samarbete med välkända designers och toppbloggare. Här varvas artistuppträdanden med workshops från de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, seminarier från exklusiva smyckesdesigners och skönhetssalonger.

På den sociala bloggarenan möter man den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt Nordiska mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup.

– Vi möter ett mycket stort intresse från branschen men även det massmediala intresset är stort. Topp-bloggare, stylister och media sammankopplas med mässan, många vill synas i detta fantastiskt mediebevakade sammanhang. Det är viktigt att vi fortsätter arbetet med att vara en plats där besökarna får möta de absolut senaste trenderna i branschen och få inspiration. Långsiktigt vill vi att mässan Attitude ska bli en angelägenhet för hela Norden med Stockholm som utgångspunkt, vilket vi kommer att fortsätta att satsa stenhårt på, berättar Sixten Widlöf, grundare och mässarrangör.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 18-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV, Mix Megapol, Studio 107,5, Voice, dagspress, fackpress och genom PR-aktiviteter.

Att måna om både sitt yttre och inre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden.

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com


Sixten WidlöfCharlotte Josefsson

Sixten Widlöf

Charlotte Josefsson

Mässarrangör, media & PR
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Affärsområde skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Linnéa Frank

Linnéa Frank

Leon Giannaridis

Affärsområde mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Affärsområde livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800



Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Boka dig till mässan?
Kontakta någon ur projektteamet ovan.

Utgivare och arrangör
www.attitudestockholm.com


Get information
Facebookgrupp

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!