Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

Världskänd catwalk- och sessionstylist till mässan AttitudeMarknadens mest populära hårborstar till mässan Attitude

"Världskänd catwalk- och sessionstylist till mässan Attitude"

"Marknadens mest populära hårborstar till mässan Attitude"

Hans verk har prytt omslag på modemagazin som Vogue, mademoiselle, Figaro, Elle och Marie Claire. Han anlitas flitigt av filmstjärnor som Cate Blanchett, Selma Blair, Naomi Watts och Katie Holmes. Under många år var han KYLIE MINOUGES personliga stylist!

Hans nära samarbete med de stora modehusen har gjort att han inte bara förstår sig på trender. - Han skapar dem.

Varför skapade KEVIN.MURPHY en egen serie? Det fanns inte någon produktserie på marknaden som motsvarade Kevin's behov som Session Stylist, därför skapade han en egen. Produkter som är enkla att använda för stylister och konsumenter.

Produktserien är skapad av en enkel filosofi, att alltid använda essentiella oljor som stimulerar alla dina sinnen. Serien innehåller antioxidanter och naturliga växtdelar av högsta kvalitet som återställer fuktbalansen, bevarar färgen och ger håret styrka och nytt liv. Vårdar på djupet ända inifrån hårets hjärta cortex till ytskiktet. En teknologi som ger håret exceptionell glans, skapar volym och ett fulländat glamouröst slutresultat.

- Vi är naturligtvis väldigt glada över att få Kevin Murphy representerad på mässan och vi kommer inom kort att presentera fler nyheter kring vilka välkända svenska samarbetspartner som de har vid sitt mässdeltagande.

Kevin Murphy har bokat monter D:27 i hår- & skönhetsavdelningen

Kvinnor fönar sitt hår i genomsnitt cirka 2 år under en livstid, så det är värt att satsa på kvalité när du väljer en ny hårborste! Glanz unika hårborstar har 10 finesser i samma borste. Nu kommer de populära borstarna till mässan Attitude 2011.

Stina Billving är kvinnan bakom de unika, användarvänliga hårborstarna. Under sin mammaledighet utvecklade hon idén som så småningom kom att bli en helt ny typ av hårborste.

Bakgrunden var hennes eget behov av en borste som inte gick sönder och trasslade in sig i håret. Efter att ha köpt otaliga borstar hos frisören tröttnade hon på dåliga hårborstar.

- Hos frisören hittar du högkvalitativa schampon och bra stylingprodukter, men oftast ligger det billiga borstar slängda i en ful korg. Det som glöms bort är att borsten är lika viktig som alla stylingprodukter, säger Stina Billving.

Investerar man i bra, vårdande produkter - men struntar i borsten - så sliter man ju ändå på håret. Det ville hon ändra på. Därför bestämde hon sig för att utveckla den bästa hårborsten på marknaden.

Se hela Glanz-sortimentet i deras monter på mässan Attitude Stockholm i november.

Glanz har bokat monter E:23 i hår- & skönhetsavdelningen


Xtreme® Lashes är Värdsledande inom FransförlängningMed över 400 nagel- teknologer från norr till söder

"Xtreme® Lashes är värdsledande inom fransförlängning"

"Snart är den 1000:e nagelterapeuten utbildad, träffa dem på Attitudemässan"

Xtreme® Lashes grundades i USA av Jo Mouselli. Hennes mål var att fördjupa sig inom skönhetsbranschen och framställa något nytt och lyxigt för alla kvinnor.

Denna nya faschinerande metod kom att bli mycket populär i USA och redan efter ett par år så har företaget expanderat till 50 länder!

Xtreme® Lashes har utbildat över 10.000 stylister och utgör 51% av all fransförlängning som finns på marknaden-  Xtreme® Lashes är Värdsledande inom Fransförlängning!

Xtreme® Lashes eyelash extension är semi- permanent fransförlängning, som består av syntetiska fransar. Ett fullt set av Xtreme® Lashes motsvarar upp till 150 Xtreme® Lashes per öga, och håller upp till två månader. Xtreme® Lashes appliceras en och en på de naturliga fransarna.

SE FILM >>

Xtreme® Lashes har bokat monter E:22 i skönhetsavdelningen

Att jobba med naglar är ett spännande och kreativt arbete. Efterfrågan på vackra naglar är mycket stor och efterfrågan på utbildade nagelterapeuter ökar.

Bio Sculpture erbjuder flera olika utbildningar för både nybörjare och de som redan är utbildade nagelterapeuter och även hudterapeuter som vill bredda sig. De erbjuder ett av marknadens bästa utbildningar och nagelprodukter.

Genom att gå deras utbildningar får man inte bara utmärkta kunskaper och färdigheter, man får även tillgång till ett känt varumärke som står för hög kvalité.

Bio Sculpture är ett växande märke i Sverige. Nu finns det ca 1000 utbildade nageltreapeuter från norr till söder, och de blir bara fler.

Bio Sculpture har bokat monter F:22 i nagelavdelningen


Nail Systems High School OpenKlädmärket som gör ett tydligt avtryck i modebranschen

"Vi öppnar Sveriges tävlingsarenor för alla gymnasieskolor"

"Klädmärket som gör ett tydligt avtryck i modebranschen"

Att tävla är spännande och utmanande. Det tar både dig, din skicklighet och din skola till nästa nivå. Genom tävlingen High School Open på mässan Attitude Stockholm öppnar vi Sveriges tävlingsarenor för alla gymnasieskolor. Alla är välkomna!

Om du går en utbildning och har någon form av utbildning med naglar, manikyr eller konstnaglar är du välkommen att tävla. Det spelar ingen roll vilken årskurs, alla har möjlighet att vara med. Vi har två olika tävlingar och du kan givetvis vara med på båda. Det spelar inte någon roll med vilket märke du arbetar.

Bedömningen som sker efter internationell standard av domare med internationell erfarenhet. Efter varje tävling får du ett deltagardiplom, och ett poängblad från domarna med dina starka och svaga sidor. Du får även möjlighet att prata med domarna får att få ett personligt utlåtande om vad just du skall tänka på. Placerar du dig dessutom på första, andra eller tredje plats får du bära hem en prispokal!

High School Open hittar du i nagelavdelningen och monter F:27

Adrian Hammond är ett svenskt klädmärke som startade 2007 och som redan gjort ett tydligt avtryck i den svenska modebranschen.

Tanken bakom designen är att utveckla den svenska stilen som blandas upp med de råare trendinslagen från den italienska catwalken.

Adrian Hammond jobbar hårt med passform och omsorgsfulla slitningar som ger jeansen en egen personlighet.

På överdelarna så fokuserar de mycket hårt på skönt material, genomtänkta detaljer och härliga färgkombinationer.

Typiskt från Adrian Hammond är inspiration, passform och känslan från sköna detaljer på rätt ställe.

Din stil är din identitet. Adrian Hammond är till för dig som vågar vara mer.

Adrian Hammond har bokat monter C:11 i modeavdelningen


De utbildar Norges främsta terapeuter, nu kommer de till mässan AttitudeWellness - det exklusiva,  flärdfulla skönhetsmagasinet till mässan Attitude

"De utbildar Norges främsta terapeuter, nu kommer de till mässan Attitude"

"Wellness - det exklusiva, flärdfulla skönhetsmagasinet till mässan Attitude"

TL Design utvecklar Norges enda nagellack!
Förutom nagellack finns också spa-produkter med ingredienser från Döda Havet som har ett extremt högt innehåll av salter, mineraler och naturliga elementer som varit känt i tusentals år för sina terapeutiska egenskaper.

TL Design är utvecklat av Tone Lise Fobergskog som startade Tone Lise Akademiet 1992. Det är en skola som utbildar Norges främsta nagelterapeuter idag.

Nagellacken har funnits sedan 1998 och spa-serien skapades 2006. Men det är först år 2011 som det har kommit till Sverige!

Nu har du som är nagelterapeut möjlighet att berika din salong med TL Design. Produkter som håller hög kvalitet och fantastiska egenskaper.

Är du frisör och vill utöka din verksamhet? Anmäl dig på en minimanikyrkurs och erbjud din kund en snabb lackning medan hon sitter i färgningen.

Eller du som arbetar som makeup artist kan lära dig hur man lackar snyggt infören fotosession.

TL Design Sweden har bokat monter G:21

Lifestyle Wellness – Sveriges mest exklusiva tidning om skönhet & hälsa. Det självklara valet för dig som vill öka ditt välbefinnande och utseende.

Många av oss är stressade och har konstant tidsbrist, låt oss hjälpa dig med det berömda livspusslet och ta hand om dig. Här får du alla tips du behöver. I Lifestyle Wellness hittar du intervjuer med normalt mycket svårfångade personligheter.

Vi besöker de mest exklusiva modehusen, vi går på catwalken i Paris, vi skriver om de senaste behandlingstrenderna och testar de hetaste hud-, hår- och skönhetsprodukterna. Vi skriver om lyxiga spa hotell både när och fjärran. I Lifestyle Wellness hittar du de senaste och mest exklusiva nyheterna inom skönhet, mode och hälsa.

Lifestyle Wellness är en tidning vackert förpackad bara för dig. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta och inspireras.

Du är välkommen att besöka  Wellness i spa- och skönhetsavdelningen.


" - Nordens trendigaste publika mässa för skönhet, mode, livsstil och bloggvärlden lockar till sig helt fantastiska varumärken"


Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre olika sektioner: SKÖNHET, MODE och LIVSSTIL. Fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar byggs upp på mässan i samarbete med välkända designers och toppbloggare. Här varvas artistuppträdanden med workshops från de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, seminarier från exklusiva smyckesdesigners och skönhetssalonger.

På den sociala bloggarenan möter man den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt Nordiska mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup.

– Vi möter ett mycket stort intresse från branschen men även det massmediala intresset är stort. Topp-bloggare, stylister och media sammankopplas med mässan, många vill synas i detta fantastiskt mediebevakade sammanhang. Det är viktigt att vi fortsätter arbetet med att vara en plats där besökarna får möta de absolut senaste trenderna i branschen och få inspiration. Långsiktigt vill vi att mässan Attitude ska bli en angelägenhet för hela Norden med Stockholm som utgångspunkt, vilket vi kommer att fortsätta att satsa stenhårt på, berättar Sixten Widlöf, grundare och mässarrangör.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 18-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV, Mix Megapol, Studio 107,5, Voice, dagspress, fackpress och genom PR-aktiviteter.

Att måna om både sitt yttre och inre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden.

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com


Sixten WidlöfCharlotte Josefsson

Sixten Widlöf

Charlotte Josefsson

Mässarrangör, media & PR
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Affärsområde skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Linnéa Frank

Linnéa Frank

Leon Giannaridis

Affärsområde mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Affärsområde livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800



Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Boka dig till mässan?
Kontakta någon ur projektteamet ovan.

Utgivare och arrangör
www.attitudestockholm.com


Get information
Facebookgrupp

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!