Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

Orrefors by Karl Lagerfeld till mässan Attitude StockholmEtt av världens snabbast växande kosmetikföretag

"Orrefors by Karl Lagerfeld till mässan Attitude Stockholm"

"Ett av världens snabbast växande kosmetikföretag"

Designern Karl Lagerfeld slutar aldrig att förvåna med sin enorma kreativitet. Och inte minst sin energi. Förutom att han designer för modehuset Chanel, Fendi och sitt eget märke Karl Lagerfeld, är den hyllade modeskaparen ständigt aktuell med olika designsamarbeten. Nu tar han sig an ett nytt material. Nämligen glas. Se filmen här >>

Karl Lagerfeld släpper en kollektion för Orrefors, under namnet "Orrefors by Karl Lagerfeld".
- Jag gillar att göra saker jag aldrig gjort tidigare, säger Karl Lagerfeld i ett pressmeddelande.

På mässan Attitude Stockholm får man åtnjuta Orrefors fantastiska och exklusiva kollektioner både i deras egen stora monter men även runt om på mässan och i de smakfullt inredda visningssalarna där de stora modevisningarna huserar.

Orrefors har monter D:17 i lifestyleavdelningen

Oriflame Cosmetics grundades i Sverige 1967 av Jonas och Robert af Jochnick och deras vän Bengt Hellsten. Idag är Oriflame ett internationellt kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder och en omsättning på drygt 1.5 miljarder Euro om året. Nu är de även med som utställare på mässan Attitude Stockholm.

Oriflame har ett brett produktutbud av innovativa skönhetsprodukter med inspiration från naturen. Dessa produkter marknadsförs av över 3.6 miljoner oberoende konsulenter. Respekt för medmänniskor och natur är en viktig del av företagets kultur. Oriflame stödjer ett flertal välgörenhets- organisationer världen över och är bland annat medgrundare av World Childhood Foundation.

Missa inte Oriflames mycket populära workshops på stora "blogg-scenen" som arrangerars en gång per dag.  Ett mycket välbesökt inslag.

Oriflame har monter E:21 i beautyavdelningen


Nordeuropas största ögonlaserkedja till mässan AttitudeMarknadsledande inom naturlig ekologisk hudvård

”Nordeuropas största ögonlaserkedja till mässan Attitude”

"Marknadsledande inom naturlig ekologisk hudvård"

Ingen har väl undgått tv-reklamen där man får höra bl.a. elitidrottaren Carolina Klüft och artisten Christer Lindarw berätta om sina upplevelser av ögonlaser från Memira.

Vi vet hur starkt det är att höra någon annan berätta om sin erfarenhet av att göra en ögonbehandling. Därför har vi nu tagit steget att låta några av våra kunder berätta om sin upplevelse direkt i tv-rutan, säger Minette Hjorth, Nordisk Marknadschef på Memira.

Det här är ytterligare ett steg i Memiras nya kommunikationsplan. I Norge har världsmästaren i boxning Cecilia Brækhus och fotbollsspelaren Freddy dos Santos tidigare berättat om hur de upplevde sina ögonoperationer. I Sverige delar nu Carolina Klüft och Christer Lindarw med sig av sina erfarenheter.

Och nu har alltså även Memira bokat sig Sveriges trendigaste mässa för skönhet-, mode och livsstil, Attitude 2011. - Att vi har Memira som är Nordeuropas största ögonlaserkedja, med ca 300 anställda och närmare 50 kliniker i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland som en av mässans utställare är vi naturligtvis glada och stolta över, säger Leon Giannaridis, ansvarig för lifestyleavdelningen på mässan Attitude 2011.

Memira har monter C:22

Ända sedan Weleda grundades 1921 har de framställt äkta, naturliga hud- och kroppsvårdsprodukter grundade på samma helhetssyn som de antroposofiska läkemedlen. Nu kommer Weleda till mässan Attitude 2011.

Weleda använder beprövade läkeväxter, naturliga växt- och eteriska oljor och i övrigt de finaste råvaror i en skonsam framställningsprocess som bygger på kunskap om sambandet mellan människan och naturen.

Weleda är ett av de hudvårdsmärken som har nära samarbete med modebranschen vilka under de senaste åren visat ett stort engagemang för hållbarhet. Likaså har naturlig ekologisk hudvård aldrig varit mer rätt. Weleda har ett brett sortiment av produkter för både kropp och ansikte – produkter som verkar genom naturliga ingredienser. -”I år firar de 90-års jubileum”.

Weledas Hudvård belönades år 2003, och 2006 med priset för Årets Hudvårds- och kosmetikprodukt av Sveriges hälsobutiker genom hälsokostrådet.kosmetikprodukt av Sveriges hälsobutiker genom hälsokostrådet.

Vi hälsar Weleda varmt välkomna till mässan Attitude 2011.

Weleda har monter D:23


Sveriges mest exklusiva magasin för kvinnor till mässanFrån pleasure object till kosmetik och underkläder

"Sveriges mest exklusiva magasin för kvinnor till mässan"

"Från pleasure object till kosmetik och underkläder"

Lifestyle Woman är Sveriges mest exklusiva magasin för kvinnor och är det självklara valet för dig som vill njuta av livet – fullt ut.

Lifestyle Woman skriver inte, som andra magasin, om hela kakan, utan bara om russinen - det som brukar kallas ”livets goda”. I Lifestyle Woman hittar läsaren flärd och fakta, kultur och klass: Intervjuer med normalt mycket svårfångade personligheter, de senaste klädkollektionerna, de mest omtalade restaurangerna, parfymerna, resmålen och spa-anläggningarna.

Redaktionen sitter garanterat på front row vid catwalken i Paris, provar Manolo Blahnik-skor i Milano, solar på utvalda, undangömda stränder i Västindien, shoppar inredning i New York, besöker konst utställningar och sippar vin på de stora champagne-husen.

Välkommen till Lifestyle Womans monterplats

LELO betyder olika saker för olika människor, men kärnan i varumärket är det som vi internt kallar “intim lyx”.

Det är den känsla av lyx som inte nödvändigtvis behöver synas för hela världen, det är inte något som man alltid behöver prata om för att uppskatta värdet av.

Så vad vi strävar efter att uppnå med alla LELO produkter är en inneboende kvalitet, både vad gäller designen i stort och de upplevelser människor har av dem.

På sina internationella mässdeltaganden är LELO alltid en otroligt välbesökt och spännande monter. Vi ser fram mot deras deltagande på Attitude, säger Charlotte Josefsson, ansvarig för skönhet & mode på mässan.

Lelo har monter F:17 i lifestyleavdelningen


" - Nordens trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil växer för varje dag och lockar till sig helt fantastiska varumärken"


Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre olika sektioner: SKÖNHET, MODE och LIVSSTIL. Fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar byggs upp på mässan i samarbete med välkända designers och toppbloggare. Här varvas artistuppträdanden med workshops från de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, seminarier från exklusiva smyckesdesigners och skönhetssalonger.

I den sociala arenan möter man den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt Nordiska mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup.

– Vi möter ett mycket stort intresse från branschen men även det massmediala intresset är stort. Topp-bloggare, stylister och media sammankopplas med mässan, många vill synas i detta fantastiskt mediebevakade sammanhang. Det är viktigt att vi fortsätter arbetet med att vara en plats där besökarna får möta de absolut senaste trenderna i branschen och få inspiration. Långsiktigt vill vi att mässan Attitude ska bli en angelägenhet för hela Norden med Stockholm som utgångspunkt, vilket vi kommer att fortsätta att satsa stenhårt på, berättar Sixten Widlöf, mässarrangör.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 18-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV, Mix Megapol, Studio 107,5, Voice, dagspress, fackpress och genom PR-aktiviteter.

Att måna om både sitt yttre och inre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden.

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com


Charlotte

Sixten Widlöf

Charlotte Josefsson

Mässarrangör, media & PR
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Affärsområdesanvarig för skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Linnéa Frank

Leon Giannaridis

Affärsområdesansvarig mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Affärsområdesansvarig livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800


Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Boka dig till mässan?
Kontakta någon ur projektteamet ovan.

Utgivare och arrangör
Sixten Widlöf Gruppenwww.attitudestockholm.com

Get information
Facebookgrupp

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!