Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Attitude Stockholm 2011

Välkommen till Attitude

Välkommen till Attitude

Make Up Store är nordens snabbast växande kosmetikamärke och har funnits sedan 1996. Deras måtto är "en värld av färger" med ett brett utbud av färgkosmetik och ett unikt koncept som tidigare inte har funnits på marknaden med högkvalitativa produkter till bra priser.

Make Up Store är ett ungt och kreativt företag som inte följer trender - de skapar dem. De är inte bara kända för sina populära produkter utan även för sin kreativitet och närvaro i allt de tar sig för.
Vi vågar påstå att besökarna får se många spännande aktiviteter från Make Up Store.

Källa: Kicks

Ett världsrekord: Snabbast växande prylen någonsin. Med över 10 miljoner sålda exemplar på två månader är det den snabbast säljande elektronikprylen genom tiderna. Och det är inte Ipad, Iphone eller Wii.

Microsoft Kinect blev en supersuccé. Med över tio miljoner sålda exemplar mellan november 2010 och januari 2011 har den nu tagit sig in i Guinness Rekordbok som den snabbast säljande elektronikprylen någonsin, mer än bäde Apples Iphone, Ipad samt Nintendos Wii skriver tidningen eurogamer.net
Vi säger välkommen till Attitude Stockholm.

Källa: Dagensps.se


Amazing Smile ger dig ett bländande leende på mässan Attitude

Ett av USA:s största kosmetikmärken kommer till Sverige och Attitude

Tillsammans med en yacht, en diamantring och en Ferarri, är ett bländande vitt leende på nästan allas önskelista. På mässan kan du ge dig själv eller någon du tycker om en uppskattad tandblekning hos Amazing Smile.

Estetisk tandvård har för många blivit en lika stor självklarhet som att gå till frisören och behandlingsalternativen är många. Amazing Smile-metoden utförs med plasmateknologi, en enkel, bekväm och skonsam behandling utförd av certifierad personal. Behandlingen tar ca 30 minuter och genomförs utan bettskenor.

Efter en klinikbehandling med Amazing Smile blir dina tänder i genomsnitt 6-8 nyanser vitare. Vanligtvis håller sig resultatet i ca 3-5 år. Efter behandlingen förseglas emaljen med superseal som eliminerar ilningar efter behandlingen. Efter tandblekning var kunder tidigare tvungna att hålla sig borta från missfärgande födoämnen, snus, cigaretter mm i minst 72 timmar. En faktor som faktiskt avskräckt många från blekning genom åren. Med lanseringen av superseal är det äntligen slut på detta. Produkten gör att du kan äta och dricka som vanligt direkt efter blekningen.

Vi hälsar Amazing Smile hjärtligt välkommen som utställare på mässan.

Hos Physicians Formula hittar du de senaste innovativa produkterna gjorda speciellt för känslig hud. Redan från starten 1937 uteslöt Physicians de över 100 kända ämnena som orsakar hudirritationer och allergier.

Physicians Formula har även tagit fram en serie organiska produkter som är ECO certifierade.

Kiss Nails – störst i världen på lösnaglar för hemmabruk. Kiss finns idag i 95 länder och är ledande när det gäller att ta fram innovationer som följer det senaste trenderna.

Broadway Nails – finns i samma koncern som Kiss. Broadway står för en yngre och trendigare look. Både Kiss och Broadway finns på de flesta varuhus, kosmetikkedjor och parfymerier.

SPA Resources tillverkar Body Butter, Body Lotion, Body Wash i härliga dofter såsom kokos, vanilj, mango m m. Produkterna har en hög kvalité och innehåller bland annat Shea butter och Coca butter.

Vi är glada att Christian Hallberg Scandinavia presenterar dessa varumärken på mässan.

Det blir garanterat en välbesökt monter.


" - Sveriges största publika mässa för skönhet, hälsa, mode & livsstil på en och samma plats"


Intresset för skönhet, hälsa, mode och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenar vi branschen med allmänheten i en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på hypermoderna Kistamässan strax norr om Stockholm och intresset är jättestort.

- Mässan Attitude Stockholm samlar det bästa och det mest spännande som Sverige och Norden har att erbjuda inom skönhet, hälsa, mode och livsstil, allt under ett och samma tak. Under två intensiva dagar ger vi dig som utställare en unik möjlighet att visa upp ditt varumärke, produkter och tjänster i ett mycket relevant och attraktivt sammanhang oavsett om du är ute efter en intäktsaktivitet eller en ren marknadsaktivitet. Många vill nå vår målgrupp och vårt sociala nätverk på mässan och intresset från branschen är långt över vår förhoppning, vi räknar med 120-utställare och cirka 15 000 besökare, säger Sixten Widlöf som är arrangör av mässan Attitude Stockholm.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är medvetna och trendkänsliga tjejer och killar i åldern 15-35 år, med ett övergripande budskap som andas attityd och där fokus ligger på skönhet, glamour, hälsa, mode och livsstil. Den målgrupp som är så attraktiv, men vanligtvis så svår att nå.

Passa på och lansera dina nyheter, ta pulsen på målgruppen, sälj direkt till konsumenten,
möt dina kollegor, bygg ditt varumärke, marknadsför dina spjutspetsar, värva till kundklubben.
Boka in ditt deltagande på Attitude Stockholm den 26-27 november 2011, Kistamässan.

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och bokning av monter. Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com

Pressmeddelande:  >>  TRYCK HÄR

Dela på facebook:  >>  TRYCK HÄR


Sixten Widlöf

Andreas Lundin

sixten@attitudestockholm.com
Växel: 08-549 00 800
Direkt: 070-655 31 00

andreas@attitudestockholm.com
Växel: 08-549 00 800
Direkt: 070-447 54 88


Charlotte Josefsson

Leon Giannaridis

charlotte@attitudestockholm.com
Växel: 08-549 00 800
Direkt: 076-183 56 28

leon@attitudestockholm.com
Växel: 08-549 00 800
Direkt: 070-838 78 08


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!