Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2012
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ATTITUDE-STHLM 2012
JULIEN FOURNIÉ

ATTITUDE-STHLM gästas av Haute Couture designern Julien Fournié

Efter att ha inlett sin karriär hos storheter som Christian Dior, John Galliano, Givenchy, Claude Montana, Jean Paul Gaultier samt blivit utnämnd till Creative Director åt modehusen Torrente och Ramosport var det för Julien Fournié ett självklart steg att 2009 starta sitt eget modehus. Nu kommer han till ATTITUDE-STHLM.

Idag är Julien Fournié en av ytterst få modeskapare som har uppfyllt kraven för ett ”gästmedlemskap” i det prestigefyllda Chambre Syndicale de la Haute Couture och har därmed rätt att använda sig av termen Haute Couture. Till ATTITUDE-STHLM 2012 kommer Julien Fournié för att hylla det skandinavisk design har gjort för världen och för att premiärvisa sin "First Retrospective" visning som blickar tillbaks på hans karriär som Haute Couture designer. 

”- The reason why I want to go to ATTITUDE-STHLM to show the collections I produce is first because I have very much respect for what Swedish design has brought to the world, particularly in terms of fashion. Back from the 1970s, it has always promoted an image of women which was avant-garde at the time in terms of equality between men and women.”


BESTÄLL DIN GALABILJETT >> HÄR

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


HP

ATTITUDE-STHLM är stolta över att få presentera HP som officiell sponsor av 2012 års mässa

För att inviga sponsorskapet anordnar HP tillsammans med ATTITUDE-STHLM en tävling där du bl.a. kan vinna två biljetter till ATTITUDE-STHLMs exklusiva fest i Stockholms Stadshus den 24:e november.

Kvällen börjar med specialkomponerad middag med tillhörande dryck och fortsätter med svenska och internationella modeskapare i världsklass som exempelvis parisisk Haute Couture modevisning signerad Julien Fournié. Lars Wallin bjuder även på en visning som tagits fram just för denna afton. Kvällen är även ett av få tillfällen att som besökare få chansen att mingla med den Svenska och internationella modeeliten. Endast ett ytterst begränsat antal biljetter kommer att släppas till allmänheten under hösten. VAR MED OCH TÄVLA >> HÄR

"- Trenden på marknaden mot ett kraftigt ökat intresse för lätta och tunna bärbara datorer är väldigt tydlig och hänger givetvis ihop med en livsstil som är väldigt mobil och uppkopplad. Man vill helt enkelt kunna ha sin dator tillgänglig överallt för både nytta, sociala kontakter och egen underhållning, säger Staffan Sjöberg, Area Category Manager Consumer PC, Scandics."

”- Vissa saker berör oss på ett sätt som vi inte kan beskriva. De spränger ramarna. Vågar vara annorlunda. De flyttar gränserna för vad en dator kan vara. HPs Ultrabooks är designade för den som alltid förväntar sig något utöver det vanliga, berättar Johnny K Federley, Lead Digital Scandic Marketing Manager PPS, HP ."

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien, dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender.

På ATTITUDE-STHLM 2012 visar internationella toppdesigners sina senaste kollektioner SS13 sida vid sida med våra mest betydelsefulla Skandinaviska modeskapare i stora runway shows. Mässan besöks både av allmänheten, media, toppbloggare och branschen vilket gör ATTITUDE-STHLM till ett helt unikt mässevent som saknar motsvarighet i norra Europa.

Under tre intensiva mässdagar 23-25 november vibrerar Stockholm av mode- och skönhetshändelser. Du som besökare får bekanta dig med det senaste inom branschen, mingla med modeeliten, inspireras av det senaste av makeup- och hårtrender och få möjligheten att uppleva modevisningar som avlöser varandra med de mest betydelsefulla inom modebranschen.

Mässans inledande dag, 23 november är för registrerad media, detaljister och branschproffs och 24-25 november är stora publika dagar för allmänheten och välkomnar alla som har en passion för mode och skönhet.

Välkommen till Skandinaviens mest prestigefyllda och publika mode- och skönhetsevenemang ATTITUDE-STHLM. Förköp din entrébiljett så blir du garanterad att komma in på mässan.

FÖRKÖP
FACEBOOK

ATTITUDE-STHLM IS PROUDLY SPONSORED BY :

SPONSORS
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!