Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2012
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ATTITUDE-STHLM 2012
Chantal Thomass

ATTITUDE-STHLM gästas av franska designers och sätter Stockholm på den internationella modekartan

Med utgångspunkten att damunderkläder hörde hemma på catwalken snarare än i byrålådan är den franska modeikonen Chantal Thomass kvinnan som fick hela världen att inse att underkläder är lika mycket fashion som klänningar och accessoarer. Nu kommer hon till ATTITUDE-STHLM.

I en tid då damunderklädernas enda syfte var funktionalitet använde Chantal Thomass spets, rosetter, färger i svart, vitt och rosa samt exklusiva material för att göra BH:n, korsetten och strumporna till självsäkra fashion-statements. Hennes banbrytande syn på damunderkläder visade kvinnor världen över att exklusiva underkläder inte enbart var ett sätt att förföra män, utan framförallt ett sätt att genom mode uttrycka sig själv och – utan att behöva dela med sig – först och främst behaga sig själv.

På ATTITUDE-STHLM 2012 visar Chantal Thomass hur hon genom sina numera ikoniska catwalks ändrade världens syn på damunderkläder och på så sätt banade väg för märken som Victoria’s Secrets och Agent Provocateur.

Som återförsäljare är du välkommen att kontakta ATTITUDE-STHLM för en mötesbokning. Se intervju med >> Chantal Thomass

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


MARIA FORS

FORS till Skandinavien

Det är i Paris som den internationellt erkända svenska designern Maria Fors verkar sedan 20 år tillbaka. Efter en framgångsrik karriär hos stora modehus som Lanvin och Marcel Marongiu, skapade hon 2001 sitt eget märke FORS som med knivskarp attityd och kvinnliga linjer erövrat världen. Hennes kollektioner finner man idag bland annat i Paris, Amsterdam, Tokyo och Dubai.

Sedan ett antal år är Maria Fors dessutom en uppskattad lärare vid världens äldsta designskola, ESMOD INTERNATIONAL i Paris, där hon med stor entusiasm utbildar och inspirerar blivande designers från hela världen. När Maria nu lanserar FORS på den skandinaviska marknaden så är det med ATTITUDE-STHLM som plattform. Som besökare kommer du att få uppleva en fantastisk kollektion både på mässan och på catwalken och som kan bäras länge och med kärlek.

Som återförsäljare är du välkommen att kontakta ATTITUDE-STHLM för en mötesbokning.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


DBRAND

Look good, Feel good. d.brand

Det starkt växande modevarumärket d.brand, med rötter inom denim, väljer ATTITUDE-STHLM som plattform för att förtydliga sin frammarsch och ytterligare stärka sin position i Skandinavien.

Det stilrena och trendiga varumärket förknippas med attityd och har sedan lanseringen 2006 expanderat från enbart denim till en bred kollektion som inkluderar allt från accessoarer till fashionwear.

d.brands kollektioner består av rena linjer med klara Skandinaviska influenser och nyligen tog man steget att även lansera märket i bland annat USA och England. Välkommen att besöka d.brand på ATTITUDE-STHLM 2012.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


EDBLAD

Edblad får ATTITUDE-STHLM att glimra

Svenska Edblad arbetar med formgivning inom flera områden varav smycken är den mest framträdande grenen för närvarande.

Formgivarna Hans & Cathrine Edblad skapar stilrena smycken av rostfritt stål, läder och halvädelstenar. Företaget startardes 2006 på ön Singö i Stockholms nordligaste skärgård och på ATTITUDE-STHLM 2012 visar Edblad varför de idag är ett av Sveriges snabbast växande smyckesföretag.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


TIDIGARE NYHETER 2012

>> VECKA 32

>> VECKA 30

FACEBOOK ATTITUDE-STHLM

ATTITUDE-STHLM räknas som Nordens största publika livsstilsmässa med inriktning på mode och skönhet, och har snabbt vuxit till att bli en internationell mötesplats för designers, trendsättare och varumärken från hela världen.

Under tre intensiva mässdagar 23-25 november vibrerar Stockholm av mode- och skönhetshändelser. Besökaren får bekanta sig med det senaste inom branschen, mingla med modeeliten, inspireras av det senaste av makeup- och hårtrender och få möjligheten att uppleva modevisningar som avlöser varandra med skandinaviska och internationella modedesigners. Mässans inledande dag , 23 november är för registrerad media, detaljister och branschproffs och 24-25 november är stora publika dagar för allmänheten. Välkommen till Skandinaviens mest prestigefyllda och publika mode- och skönhetsevenemang ATTITUDE-STHLM.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!