Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2012
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ATTITUDE-STHLM 2012
Gaspard Yurkievich

ATTITUDE-STHLM gästas av franska designers och sätter Stockholm på den internationella modekartan

Gaspard Yurkievich är den första i raden av flertalet internationella toppdesigners som utannonseras till ATTITUDE-STHLM 2012.

Allt sedan sin första modevisning i Paris 1998 har Gaspard Yurkievich ständigt utvecklat och förfinat stilen som gett honom internationellt erkännande världen över och satt en tydlig prägel på hans kollektioner. Den franska designern är känd för att blanda det modernt urbana med det klassiskt glamourösa med inslag av traditionell parisisk elegans och balansera dessa tre element med en oerhörd skicklighet och känsla.

Känd från sina otaliga framträdanden på Paris Fashion Week och modescener världen över är det nu dags för Gaspard Yurkievich att visa upp sina kollektioner för de Skandinaviska konsumenterna och inköparna. På ATTITUDE-STHLM 2012 visas såväl dam- som herrkollektionerna för våren 2013.

Kontakta gärna ATTITUDE-STHLM för privat mötesbokning om du är inköpare.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


ANTIK BATIK

ANTIK BATIK Bohemian-Chic

ANTIK BATIK har sedan det 1992 grundades av den italienska designern Gabriella Cortese etablerat sig som en av de främsta förespråkarna för Bohemian-Chic fashion. Med sin ungdoms långa resor längs silkesvägen färskt i minnet och inspirerad av de textila traditioner hon då stötte på har Gabriella Cortese gjort naturmaterial och konsthantverk till ett signum för ANTIK BATIK.

Varumärket har utvecklats från att främst fokusera på prêt-à-porter och accessoarer till att nu även inkludera såväl en barnkollektion som luxury-linjen ANTIK BATIK Luxury med handsydda klänningar speciellt framtagna för de röda mattorna på Cannes Film Festival. Med återförsäljare över hela världen och hyllad av franska Elle, Vogue, Fashion Daily News för att nämna några, välkomnar vi Gabriella Cortese och ANTIK BATIK till ATTITUDE-STHLM 2012.

Kontakta gärna ATTITUDE-STHLM för privat mötesbokning om du är inköpare.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


MÖT GOLDWELL PÅ ATTITUDE-STHLM 2012

Goldwell, den globala innovatören inom professionell hårvård är på plats på ATTITUDE-STHLM 2012

Utöver sina världsledande hårvårdsprodukter analyserar och presenterar Goldwell i sin Fashion Zoom varje år kommande års trender inom styling och färg.

Efter 2012 års modevisningar i New York, Milano, Paris och London stod det klart att årets trender helt och hållet handlar om joi de vivre – livsglädje.Med naturen som främsta inspiration återtolkas naturliga element för att skapa årets innovativa designer och fantastiska looks. Fascinerade av naturens skönhet har Goldwell översatt den magnifika färgpaletten och de mångsidiga formerna till fantastiska frisyrer och hårfärger som hänför på catwalken samtidigt som de är funktionella även i det verkliga livet.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


PEGGY SAGE PARIS PRESENTERAR EN VÄRLD FULL AV SKÖNHET PÅ ATTITUDE-STHLM 2012

Peggy Sage Paris, som sedan 1925 speglat skönhet, visar upp det senaste inom manikyr och skönhet på ATTITUDE-STHLM 2012

Det internationellt etablerade kosmetikhuset Peggy Sage Paris används sedan 1925 dagligen av professionella makeup-artister, manikyrister och skönhetsexperter världen över.

Peggy Sage Paris befinner sig i ständig utveckling och jobbar konstant med att ligga i framkant av skönhetsindustrin. På ATTITUDE-STHLM 2012 visar Peggy Sage Paris hur de med sina senaste nyheter för utvecklingen inom skönhet framåt.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


TIDIGARE NYHETER 2012

>> VECKA 30

FACEBOOK ATTITUDE-STHLM
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!