Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2012
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ATTITUDE-STHLM 2012
STOR TÄVLING MED STADIUM

ATTITUDE-STHLM är stolta över att få presentera Stadium som officiell sponsor av sportswear under 2012 års mässa

Budskapet från Stadium är mycket tydligt. Alla ska ha råd med ett aktivt liv. Idéen är enkel. Stadium erbjuder sport och sportmode till bästa pris, allt för att inspirera människor till ett aktivt liv.

Men enbart ett bra pris räcker inte. Därför laddas produkterna med rätt funktioner, bra kvalitet och den senaste designen. Det är Stadiums sätt att skapa en folkrörelse. Join the movement.

För att inviga sponsorskapet ordentligt så anordnar ATTITUDE-STHLM tillsammans med STADIUM en tävling där ni kan vinna säsongens hetaste jackor och samtidigt eftertraktade entrébiljetter till den stora trendmässan ATTITUDE-STHLM 2012.

För att tävla, följ anvisningarna här >> TÄVLING

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien, dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender.

På ATTITUDE-STHLM 2012 visar internationella toppdesigners sina senaste kollektioner SS13 sida vid sida med våra mest betydelsefulla Skandinaviska modeskapare i stora runway shows. Mässan besöks både av allmänheten, media, toppbloggare och branschen vilket gör ATTITUDE-STHLM till ett helt unikt mässevent som saknar motsvarighet i norra Europa.

Under tre intensiva mässdagar 23-25 november vibrerar Stockholm av mode- och skönhetshändelser. Du som besökare får bekanta dig med det senaste inom branschen, mingla med modeeliten, inspireras av det senaste av makeup- och hårtrender och få möjligheten att uppleva modevisningar som avlöser varandra med de mest betydelsefulla inom modebranschen.

Mässans inledande dag, 23 november är för registrerad media, detaljister och branschproffs och 24-25 november är stora publika dagar för allmänheten och välkomnar alla som har en passion för mode och skönhet.

Välkommen till Skandinaviens mest prestigefyllda och publika mode- och skönhetsevenemang ATTITUDE-STHLM. Förköp din entrébiljett så blir du garanterad att komma in på mässan.

FÖRKÖP
FACEBOOK

ATTITUDE-STHLM IS PROUDLY SPONSORED BY :

SPONSORS
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!