Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2014
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NORDENS LEDANDE MÄSSA FÖR TRENDSÄTTARE
CHARLOTTE PERRELLI

Vi välkomnar Charlotte Perrelli och "The Girl" till mässan ATTITUDE-STHLM 2014

Med otaliga tv-framträdanden, vinster i melodifestivaler, jurydeltagare både i tv-programmen Talang och Idol, egen träningsbok och en blogg med fler än 100 000 unika besökare i veckan så behöver Charlotte Perrelli knappast någon närmare presentation. Till ATTITUDE-STHLM kommer hon för att visa upp sin populära parfymserie "The Girl".

Doften är flörtig, sensuell med en härlig fräschör som lämnar en lättsam och ungdomlig känsla efter sig. En mix av mjuk jasmin, ros, äpple, mysk, fräsch mandarin, ädelträ och Charlottes personliga favorit svartvinbär. Det blir helt enkelt en doftupplevelse på ATTITUDE-STHLM.

Idén till parfymserien "The Girl" föddes redan för fyra år sedan och nu är den äntligen här. ”-Jag var ute efter att utveckla en doft med en ungdomlig energi och fräsch känsla inspirerad av starka och självsäkra kvinnor. Jag har valt att utveckla produkten i mitt eget företag för att det är extremt viktigt för mig att inte tumma på kvalitén och ha total kontroll i alla led, säger artisten och entreprenören Charlotte Perrelli".

Ta del av en doftupplevelse utöver det vanliga! Välkommen till Charlotte Perrellis monter B:09.

Dela på Facebook >>

OLYMPUS

Kameratillverkaren Olympus blir exklusiv huvudsponsor till ATTITUDE-STHLM 2014

Olympus har under årtionden tillhört världens absolut främsta tillverkare av kompakta systemkameror och optik som toppar internationella tester. Olympus senaste kameror är helt enkelt till för dig som inte nöjer dig med det näst bästa. Nu går de in som en av de stora huvudsponsorerna på mässan ATTITUDE-STHLM.

Det ytterst eleganta hantverket och en maximal interaktivitet gör att Olympus PEN etablerar en helt ny klass bland kompakta systemkameror. Nya E-P5 är den bästa PEN-kamera som någonsin tillverkats. Fylld med ny teknik och en design som lyfter skönheten i PEN. Ett verkligt samlarobjekt som började levereras i juni i år. Med PEN revolutionerades marknaden för systemkameror på sextiotalet och med PEN föddes en helt ny kameraklass 2009.

"- De tusentals engagerade mode- och skönhetsälskande tjejer och killar som besöker ATTITUDE-STHLM både på mässan men även genom deras starka digitala kanaler kommer att få möjlighet att uppleva storheten med Olympus kameror. Vi ser verkligen fram emot detta deltagande, säger Charlotte Hellström Cardelöv, marknadsansvarig Olympus”.

Välkommen till Olympus monter centralt placerad på Avenyn på ATTITUDE-STHLM om du vill möta framtidens kompakta systemkameror.

Dela på Facebook >>

FANNY LYCKMAN
Foto: Rami Hanna för Imnext.se
LISA OLSSON
Foto: Rami Hanna för Imnext.se

Fanny Lyckman - en av Sveriges mest lovande modeikoner

Möt bloggerskan Lisa Olsson på mässan ATTITUDE-STHLM

Stilikonen, stylisten och designern Fanny Lyckman, 23, är en av Sveriges största modebloggerskor. Varje dag inspirerar hon tusentals kvinnor med sin unika och vågade stil. Nu kommer hon till ATTITUDE-STHLM.

Fanny är inte rädd för att sticka ut och levererar varje dag nya spännande stilar. Med ett unikt bildspråk och uttryck som satt nya standarder, samt förmågan att både förutspå och sätta trender är Fanny Lyckman en av Sveriges mest lovande modeikoner.

Möt Fanny Lyckman på ATTITUDE tillsammans med ett av Sveriges mest betydelsefulla bloggnätverk, IMNEXT.se, som är exklusiv digital mediapartner till ATTITUDE-STHLM 2014.

Dela på Facebook >>

Med en stil och personlighet som inte bara attraherat svenska utan även en stor del internationella läsare har Lisa Olsson intresserat och inspirerat människor under flera år.

Redan som 14-åring uppmärksammades hon av Teen Vogue som då skrev “… this trendsetter is well on her way to international fashion stardom”.

Möt Lisa Olsson på ATTITUDE tillsammans med ett av Sveriges mest betydelsefulla bloggnätverk, IMNEXT.se, som är exklusiv digital mediapartner till ATTITUDE-STHLM 2014.

Dela på Facebook >>

FOKIWA

Utsedd till en av de hetaste svenskarna utomlands av tidningen Veckans Affärer - möt Foki på ATTITUDE-STHLM

Fokiwa är ett klädmärke som startats av den superpopulära bloggerskan Foki. Sedan 2011 har hon designat och skapat massor av spännande plagg, alla influerade av mode-scenen i Japan och Sydkorea. Fokiwa säljer kläderna via en rad olika återförsäljare i Asien, och även internationellt via egen webbutik.

Märkets största kännetecken är kläder som vågar sticka ut, med söta detaljer, lekfulla stilar och vackra färger. Fokiwa har vuxit upp till en storsäljare, och år 2013 blev Foki utsedd till en av de hetaste svenskarna utomlands av tidningen Veckans Affärer. Företagets nästa steg är att satsa på en större och bredare etablering i Sverige, samt i andra delar av Europa. Se film om Foki här >>

- Jag längtar verkligen till ATTITUDE-STHLM! Detta blir tredje gången jag visar upp mina kläder på mässan. Jag tycker det känns så himla kul att kunna mingla runt bland kunder och fans, och särskilt att få höra vad folk tycker om mina skapelser. Som designer känns det alltid trevligt att få feedback "face to face".

Välkommen till Fokis underbara och alltid så välbesökta monter A:02 på ATTITUDE-STHLM.

Dela på Facebook >>

DANIEL PARISFINEST COSMETICS

Han vägleder oss genom mode- och skönhetsdjungeln

Oprah Winfrey kallar henne: “The queen of eyebrows”

Det blir bloggaren, programledaren och tv-personligheten Daniel Paris som kommer att vägleda tusentals besökare och bloggare från den stora bioscenen på ATTITUDE-STHLM. 

Många känner säkert till Daniel Paris från det populära radioprogrammet Vakna med The Voice eller från musikgalan Rockbjörnen som han programledde tillsammans med Sanna Bråding. Han har även gett ut en egen kokbok kallad "Daniels Kokbok - första hjälpen i köket" och just nu är han aktuell med den populära föreläsningen #ParisPratar på högstadie- och gymnasieskolor runt om i Sverige.

"Det blir en gedigen uppställning av välkända medieprofiler, paneldebatter och workshops från den stora scenen. Daniel har ett stort mode- och skönhetsintresse och känner även många av våra storbloggare personligen vilket gör honom perfekt för uppdraget som konferencier, säger Sixten Widlöf, grundare av mässan ATTITUDE-STHLM"

Möt Daniel Paris och alla andra väkända profiler på ATTITUDE-STHLM:s stora scenen. Du hittar schema för scenerna på ATTITUDE-STHLM:s hemsida.

Dela på Facebook >>

Den största trenden inom make-up är ögonbryn! Trenden kommer från USA och sprider sig snabbt över hela världen.

Anastasia Soare är internationellt känd som “the eyebrow guru” eller som Oprah Winfrey kallar henne: “The queen of eyebrows”.

Runt om i världen är Anastasia ett ledande varumärke för ögonbryn. Många utav världens kvinnliga kändisar besöker Anastasias salonger i L.A. och låter Anastasia ge deras ögonbryn en perfekt look.

"- Vi ser fram mot vårt deltagande på mässan och det ska bli mycket spännande att få visa upp de senaste produkter för besökare, media och bloggare, säger Joacim Hallström, VD Finest Cosmetics".

Ingen kosmetik serie för ögonbryn är så glamourös, komplett, och högkvalitativ som Anastasia Beverly Hills.

Välkommen att prova "Beverly Hills" hos Finest Cosmetics i monter C:12.

Dela på Facebook >>

CLOUD NINE

Cloud Nine ger dig ett vackert hår utan att skada dina hårstrån - vi säger välkommen till mässan ATTITUDE-STHLM i mars 2014

Sedan 2006 har CloudNine förändrat hårstylingen över snart sagt hela världen. Det som började med en nyskapande hårtång med keramiskaplattor och styrning av temperaturen med en knapptryckning är idag en serie produkter som tillsammans revolutionerar sättet att forma hår.

Vare sig du vill släta, locka eller räta håret, kan du – vid en lägre temperatur än du någonsin trodde var möjligt skapa detta. Cloud Nine ger dig ett vackert hår utan att du behöver skada dina hårstrån och toppar med onödig värme. Självklart används Cloud Nine bara på topp salonger som Vidal Sassoon, Toni and Guy ,Trevor Sorbie.

Less Heat - More Style! Välkommen till Cloud Nine monter B:10 på ATTITUDE STHLM.

Dela på Facebook >>

ATTITUDE-STHLM

ATTITUDE-STHLM är Nordens ledande publika mässa för mode, skönhet och livsstil.

ATTITUDE-STHLM samlar ett hundratal av Skandinaviens ledande varumärken och mest betydelsefulla designers, storbloggare, fashionistas och digitala medier för att möta dig som är intresserad av att få uppleva det absolut senaste inom mode, skönhet och livsstil.

ATTITUDE-STHLM ger dig möjlighet att få  inspireras av de allra senaste nyheterna och trenderna. Upplev Nordens största publika catwalk, tävlingar och workshops. Vi ses på ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm. Hjärtligt välkomna!

BESÖKARE

UTSTÄLLARE

FÖLJ OSS

HUVUDSPONSORER ATTITUDE-STHLM
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!