Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2014
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

”Pernilla Wahlgren visar på Nordens största publika mässa för trendsättare”

Pernilla Wahlgren, en av Sveriges mest folkkära och hyllade artister, är just nu aktuell i kritikerrosade musikalen ”Priscilla - queen of the desert” på Göta lejon i Stockholm. Den 7 - 8 mars kommer hon till Nordens största publika livsstilsmässa ATTITUDE-STHLM för att visa upp sin senaste kollektion.

Klänningskollektionen  designad av Pernilla Wahlgren har gjort succé från start. Pernilla har ofta blivit förknippad med klänningar eftersom hon gärna bär klänning på scen. Därför kändes det helt naturligt för henne att ta steget in i designvärlden och börja designa egna klänningar med en tydlig ”Pernillakänsla” över sig. ”- Som artist har det alltid varit viktigt för mig vad jag har på mig på scenen och kläder och mode har alltid varit ett av mina största intressen. Jag verkligen älskar mina klänningar, berättar Pernilla, de fungerar till allt; både på fest och till jobbet, man känner sig finklädd utan att känna sig för uppklädd.”

Pernilla gillar att synas och vill inte smälta in i mängden, därför väljer hon medvetet tyger i färggranna och vackra mönster. Pernilla Wahlgren Collection finns redan i över 100 välsorterade modebutiker runt om i Sverige och på flera olika webbutiker på nätet. Träffa Pernilla Wahlgren i hennes snygga monter på ATTITUDE-STHLM och passa på att bli inspirerad och njuta av hennes senaste kollektion som visas på stora catwalken.

VINN EN KLÄNNING I VÅR FACEBOOKTÄVLING

Vinn en valfri klänning från Pernilla Wahlgrens onlineshop www.pernillawahlgrencollection.se

Allt du behöver göra för att vinna en klänning är att gå in och gilla ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida samt svara på frågan. De två vinnarna presenteras i ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida söndag den 24 november 2013. Gör så här för att vara med i tävlingen:

1. Dela detta nyhetsbrev på din Facebook >> KLICKA HÄR

2. Gilla Facebooksidan >> ATTITUDE-STHLM

3. Svara på frågan i kommentarsfältet under bilden på ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida där du hittar tävlingen.

Tävlingen pågår fram till söndag den 24 november 2013 då vi presenterar de två lyckliga vinnarna på ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida.

Dela på Facebook >>


Joe-Yves stora show som inledning på ATTITUDE-STHLM:s modeafton i Stockholms Stadshus 2012. Foto: David Head.

”Sveriges mest lovande frisör gör större hårshow än någonsin på ATTITUDE-STHLM”

Joe-Yves Asmar var bara 14 år gammal när han började praktisera på en hårsalong. Han började med att schamponera och städa, men drömmen och visionen fanns redan då. Han satsade hårt och tränade ständigt på vänner, familj och dockhuvuden. Arbetet gav resultat. Nu gör han sin största hårshow någonsin i Sverige exklusivt för ATTITUDE-STHLM.

Joe-Yves Asmar en av Sveriges hetaste och mest lovande frisörer just nu. Nyligen hemkommen från sin Asienturné och modevisningar i Paris för modehus som Givenchy och Viktor & Rolf så pryder hans frisyrer omslag i världskända magasin från USA, Ryssland, Kina, Kanada, Frankrike, Spanien och Australien. Till vardags, och när han inte reser världen över, så arbetar han med Mikas Agentur inför modefotograferingar och visningar.   

Nästa stora internationella hårshow planeras i Mexico City och strax efter hemkomsten sätter Joe-Yves Asmar igång med planeringen av sin största show någonsin på ATTITUDE-STHLM i mars 2014. Se Joe-Yves hårshow en gång per dag på ATTITUDE-STHLM:s stora catwalk scen. Det kommer garanterat att bli en upplevelse utöver det vanliga (entrén ingår i din mässbiljett). Se film >>

Dela på Facebook >>


”Smycken som förgyller ATTITUDE-STHLM”

STAR OF Scandinavia är naturligtvis på plats på mässan ATTITUDE-STHLM för att visa upp sina senaste nyheter. Varje år lanserar de nya smyckekollektioner anpassade efter säsongens alla trender.

STAR OF Scandinavia är ett socialt shoppingkoncept som sammanför det bästa av e-handel, sociala medier och personlig service. ”- Att synas på ATTITUDE-STHLM är en unik chans för oss att synliggöra varumärket STAR OF Scandinavia men mässan är även ett forum där vi direkt kan nå ut till mässans trendmedvetna målgrupp och toppbloggare vilket är svårt att göra någon annanstans i samma kraftfulla omfattning, berättar Monica Andrén, VD Managing Director, STAR OF Scandinavia AB.”

På mässan ATTITUDE-STHLM lanserar de även professionella borstar och håraccessoarer. H-A-I-R-.SE är hårborstar av hög kvalité som erbjuder innovativa lösningar för ditt hår. Upplev dem i STAR OF Scandinavias monter du också! Välkommen att besöka STAR OF Scandinavia på mässan. Tills dess kan du besöka deras hemsida >>

Dela på Facebook >>


Chiquelle.com

”Rekordmånga e-butiker inom mode, skönhet och livsstil på ATTITUDE-STHLM”

Chiquelle.com är en svensk distanshandlare inom mode, skor och accessoarer har på kort tid vuxit till att bli en internationell raket. Utöver Chiquelles primära fokus på den Skandinaviska och Europeiska marknaden har företaget också riktat in sig på länder över hela världen från sin distributionscentral i Stockholm. Efter förra årets deltagande på ATTITUDE-STHLM så fördubblar de sin yta på mässan och med en mycket central placering.

Chiquelle.com säljer kläder, skor och accessoarer för trendmedvetna, moderna och modemedvetna tjejer och kvinnor. Namnet Chiquelle har är en kombination av två franska ord; Chique / Chic , som betyder : elegant/flott/snyggt, samt Elle , som betyder hon/flicka/kvinna/kvinnlig. Chiquelle kvinnan är den mest eleganta och stilrena kvinnan i rummet, klädd i unika kläder som passar stämningen. Några ledord som Chiquelle är kända för är snabb leverans och fantastisk kundservice! Se film >>

Dela på Facebook >>

Den 7-8 mars 2014 intar ATTITUDE-STHLM Kistamässans lokaler för tredje gången. ATTITUDE-STHLM växer för varje år något som gör att vi tillsammans med dig och alla våra övriga besökare, utställare och sponsorer har blivit Nordens största publika mötesplats för mode, skönhet och livsstil. Två gånger per år samlas ett hundratal av Skandinaviens ledande varumärken, designers, toppbloggare, fashionistas, digitala- och traditionella medier för att möta dig som är intresserad av att uppleva det senaste inom mode- och skönhetsbranschen. På ATTITUDE-STHLM får du dessutom möjlighet att inspireras av svenska och internationella modedesigners och trender inom hår och makeup på Skandinaviens största publika catwalks. Vi ses på ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm. Hjärtligt välkomna!

BESÖKARE

UTSTÄLLARE

FÖLJ OSS

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!