Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2014
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NORDENS LEDANDE MÄSSA FÖR TRENDSÄTTARE
L'OREAL

L'Oréal Professionnel intar mässan ATTITUDE-STHLM 2014 som exklusiv huvudsponsor.

L’Oréal är ett av världens starkaste varumärken inom skönhet och deras produkter förknippas med hög kvalité, vetenskap, innovation och trender. Nu går de in som en av de stora huvudsponsorerna på mässan ATTITUDE-STHLM.

L’Oréal Professionnel är ett frisörmärke som tillhör världens största skönhetsföretag och finns i dag representerade i över 100 000 salonger världen över. Med över 100 års erfarenhet i branschen är de ledande inom innovation och teknologi. De har en stark övertygelse om att frisöryrket är världens vackraste yrke.

"- Förutom att besökarna kommer att få uppleva de senaste produkterna i L’Oréals monter som är placerad mitt i hjärtat av mässan, kommer de även att få inspireras av de senaste hårtrenderna på den stora catwalken tillsammans med L’Oréals frisörer, något som garanterat kommer att uppskattas av ATTITUDE-STHLM:s oerhört engagerade publik, säger Sixten Widlöf, grundare av mässan.”  

L’Oréal Professionnel kombinerar passionen för mode med den senaste teknologin och knyter starka band med de bästa frisörerna, designerna, fotograferna samt mode- och skönhetsmagasin. År 2014 presenterar de ambassadörerna Robert Preston, Jean-Pierre Barda, Michael Cardell, Toni&Guy och Joe-Yves Asmar. Detta starka team inspirerar tillsammans frisörer och konsumenter med sin kreativitet och professionalism och vi kommer få uppleva flera av dem på ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014.

Dela på Facebook >>

Fotograf: Suzanne Emanuelsson

High-heels som hyllas av stjärnstylister och Hollywoodkändisar - nu kommer de till ATTITUDE-STHLM 2014!

Deras skor utmanar och korsar gränserna mellan mode och konst. Shoise startades 2012 och har sedan dess blivit mycket uppmärksammade i såväl svensk som utländsk media med artiklar i ELLE, Plaza och Habit, för att nämna några få. Deras skor har burits av världsartisten Lil' Kim och lånats av stjärnstylister som Bea Åkerlund. Under 2013 fick de i uppdrag att skapa en "costume made" sko för ett Vogue event i Nederländerna och under 2014 kommer de, förutom på ATTITUDE-STHLM, att ställa ut på Brooklyn Museum i New York.

The Shoise Intitiative of Sweden, är ett svenskt high-fashion skomärke av Matilda Maroti och Petra Högström. Varumärket producerar unika handgjorda skor från återvunna material. Designduon tror på exklusivitet, siktar på perfektion och de fruktar enkelhet, men mest av allt så tror de på individualism och viljan att sträva efter mer.

"- Vi tycker att det känns fantastiskt roligt att medverka på ATTITUDE-STHLM som blandar både svenska och internationella designers. Genom att mässan är öppen för alla och har ett stort fokus på digitala och sociala medier är ATTITUDE-STHLM helt klart framtidens arena för mode och skönhet. Den sköna mixen av både välkända designers och mer oetablerade nykomlingar känns helt rätt för oss, säger Matilda Maroti och Petra Högström."

Inspireras av The Shoise Intitiative of Sweden på ATTITUDE-STHLM. Se deras film i samarbete med Magnus Härdner och Simon Rudholm här: Se film >>

Dela på Facebook >>

THE JEWELRY

Trendiga smycken - ett hett tips på mässan!

Under det senaste året har THE JEWELRY charmat den svenska smyckesmarknaden. Med en kombination av klassisk men ändå lekfull design har deras smycken snabbt blivit populära och fått mycket uppmärksamhet i media samt burits av många celebriteter.

THE JEWELERY skapar smycken som gör det lätt för bäraren att förändra sig och bli personen den väljer att vara för stunden -  ibland uppklätt och strikt och andra gånger avslappnat och bohemiskt.

Deras modesmycken är av hög kvalitet till humana priser för tjejer som vill ha ut mycket av livet. Alla smycken är nickelfria och materialvalen är allt från 14k guldplätering till silver och mässing.

"- ATTITUDE-STHLM känns som ett självklart val för oss. Mässan ger oss möjlheten att möta slutkunden och samtidigt förmedla vad THE JEWELRY står för till bloggvärlden och media. Det har funnits en avsaknad av en mode- och skönhetsmässa för konsumenter, säger Margareta Mordström, grundare till THE JEWELRY."

Dela på Facebook >>

KAY SENCHAI

Modedesigners gör sig redo för THE ATTITUDE FASHION SHOW.

Kay Senchai är ett svenskt företag som sedan 2011 skapar feminint, elegant och tidlöst mode. Varje plagg är skräddarsytt, vilket innebär att varje exemplar som tillverkas är helt unikt. Kläderna produceras i mycket eleganta och noga utvalda material så som siden, chiffong, spets, thaisiden och silke. På ATTITUDE FASHION SHOW visas utvalda plagg ur senaste kollektionen.

”– Tänk om alla kvinnor i världen skulle framhäva sina former istället för att dölja dem. Kvinnokroppen är vacker, oavsett om du är stor eller liten, lång eller kort. Bär man rätt plagg kan man framhäva sin kvinnlighet, säger den svenska designern Kay Senchai.”

Kays främsta mål är att uppmuntra kvinnor att våga sticka ut och bejaka sin kvinnlighet. Med kollektioner som utmärker sig genom hög kvalitet, sofistikerad design och exklusivitet inför hon kvinnlig elegans med en touch av Franska Rivieran i den svenska modebranschen.

”– Det ska bli fantastiskt att få visa delar ur min kollektion på ATTITUDE-STHLM:s nytänkande arena och i deras stora runway show, avslutar Kay Senchai." Se film >>

Dela på Facebook >>

ATTITUDE-STHLM

ATTITUDE-STHLM är Nordens ledande publika mässa för mode, skönhet och livsstil.

Två gånger per år samlas ett hundratal av Skandinaviens ledande varumärken, mest betydelsefulla designers, toppbloggare, fashionistas, digitala- och traditionella medier för att möta dig som är intresserad av att uppleva det senaste inom mode- och skönhetsbranschen. På ATTITUDE-STHLM får du möjlighet att inspireras av svenska och internationella modedesigners och trender inom hår och makeup på Skandinaviens största publika catwalks. Vi ses på ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm. Hjärtligt välkomna!

BESÖKARE

UTSTÄLLARE

FÖLJ OSS

HUVUDSPONSORER ATTITUDE-STHLM
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!