Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Snart dags för Sv kajakfiske cupen!

Svenska Kajakfiske Cupens första deltävling går av stapeln den 18 maj i sjön Mjörn i Göteborgstrakten. 

Vi fiskar GÄDDA och det är Joel Abrahamsson som valt ut ett av sina favoritvatten åt oss. Det bådar gott! 

Nu är det kanske inte bara för att vinna cupen som man ska delta. Lika stort värde brukar deltagarna sätta på att få träffa likasinnade, få möjlighet att dela erfarenheter, få tips och råd. Kanske hittar ni några bra fiskekompisar att dra ut med övriga årets veckor. 

Mer om Kajak-fiske-cupen hittar du på www.kajakfiske.nu  

  • 18 maj: Gädda i Göteborg.
  • 2 juni: Gös i Sibbofjärden /Nyköping.
  • 14 sept: Abborre i Karlstad i samband med mässan där. 

ANMÄL ER HÄR, bara 200 kr 

Det går även bra att hyra en kajak. Mer info på anmälningssidan ovan.

Din tur att dra upp 10+ gädda? 18 maj i Mjörn!

Alla vill inte fiska Marlin från kajak. Men att fajtas med en stor gädda från kajak - det vill du inte missa. Sjön Mjörn är utvald av Joel och här finns det gott om stora predatorer. 

I den här tävlingen räknas enbart gädda och det är den sammanlagda längden av ens tre längsta fiskar som räknas.

Alla metoder utom fiske med levande/dött bete är tillåtet. Mjörn är stor och erbjuder i princip alla olika möjligheter man kan tänka sig. Det finns friliggande grynnor, stora djup, grunda vassvikar, öar etc. Det finns med andra ord möjlighet till bra fiske på alla metoder man kan tänka sig som exempelvis spinn, fluga eller trolling.

Vi kommer utgå från Lövekulle camping och dess bryggor. Det kommer finnas möjlighet att övernatta från och med fredagen den 17:e samt på tävlingsnatten den 18:e för er som även vill fiska dagen efter.  

Kostnaden för boendet betalar ni på plats. Boka plats direkt med dem!

Tältplats kostar 130kr natten och en stuga med 4 bäddar kostar 450kr per natt. Om man väljer att dela stuga med 3 andra så betalar man alltså ca 120kr per person och natt. I detta så har man tillgång till campingens alla faciliteter som kök, dusch och möteslokal.
 

ANMÄL ER TILL FISKET HÄR!

Tveka inte att vara med!!

TVEKA INTE att vara med. Även om tävling inte är din huvudintresse, så kommer det finnas många trevliga människor med samma intresse som du att byta erfarenheter med!  Alla former och märken av kajaker och kanadensare är välkomna. Har du ingen kajak, så är du välkommen att hyra!

Ladda livet med sköna upplevelser!

Mer info: www.kajakfiske.nu och anmäl dig här: www.hobieshop.se

Pia L'Obry

0707-334450

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!