Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

På Söderslätt arbetar vi tillsammans för att skapa en attraktiv och hållbar destination för natur, kultur och rekreation. Detta är vårt officiella nyhetsbrev.

VALBORGSFIRANDE PÅ SÖDERSLÄTT

30 april, hela Söderslätt  

Valborgsmässoafton har firats lång tid och oftast som en fest för att fira sommarens ankomst. Skiftet april/maj markerar i många områden i Europa övergången mellan vinter- och sommarhalvåret. (citat Mattias Axelsson - Högtider och tradtioner)
Här firas vårens ankomst på Söderslätt! 


DOCKOR OCH NALLAR

1 maj, Johannamuseet, Skurup Säsongsöppning betyder invigning av årets utställning "Om våra dockar och nallar" Till utställningen "Om våra kramgoa dockor och nallar"


SANANDA MAITREYA & THE NUDGE NUDGE

9 maj, Parken, Trelleborg

Introducing Sananda Tour 2014. En röst som ingen annan! Tidigare gick han under namnet Terence Trent D’Arby, ett namn som klingar välbekant för de flesta som lyssnade på soulig musik under 80- och 90-talet. Men sedan 1995 heter han Sananda Maitreya och i maj kommer han till Sverige med sitt tvåmannaband 'The Nudge Nudge'.

Till konserten

Bild: Törringelund

LITTERATURHELG

10-11 maj på Söderslätt

Över hela Skåne bjuder Litteraturrundan in till arrangemang med möten mellan författare och publik. Utbudet är stort –inte minst på Söderslätt. Litteraturen står i centrum. Vid havet. På slätten. Poesipromenader, föreläsningar, högläsningar, dramatiseringar, skrivarstugor, mm står på programmet!
Till Litteraturrundan

MATFESTIVAL

17-18 maj Skanör och Falsterbo

Ett evenemang i matens tecken, där du träffar lokala producenter från Söderslätt, food trucks med mat, föreläsare och mycket annat.

Bland annat kommer kändiskockar att vara gästkockar på var sin restaurang.

Det blir också en matmarknad med lokala råvaror och ett stort tält kommer att resas i  Skanörs hamn.
Till Matfestivalen

SKURUPSFESTIVALEN

31 maj-1 juni, Skurups Folkhögskola
Festivalprogrammet innehåller någonting för alla. Välkomna till en kväll med musik, dans, cirkus och bildkonst. Det blir en fantastisk fest med grymma artister och workshops hela eftermiddagen och kvällen.
Till Skurupsfestivalen

APPEN ÖPPET SKÅNE SÖDERSLÄTT

För dig som vill veta vad som är öppet i Skåne - just nu! 
En ny app med aktuella öppettider på Söderslätt släpptes i påsk. Ladda ner den i App store eller Google play och bege dig ut på upptäcksfärd. 

KONTAKT

Välkommen att besöka turistbyråerna på Söderslätt. Du hittar adress och aktuella öppettider på vår gemenamma hemsida Söderslätt.com under rubriken Om oss.
Vi håller dörrarna öppna! 
Välkommen in! 

INFORMATION

KOMMUNER PÅ SÖDERSLÄTT

LÄNKAR

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!