Information från Storefiller AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


MER TID FÖR NYA PROJEKT!


"Vi tror det här kommer minska samtalen till huvudkontoren och frigöra mer tid för de kreativt ansvariga hos våra kunder."

Storefiller är stolta att presentera sitt nya kommunikationskort som kommer att flytta samtal och frågor från butikerna till Storefiller. Det kommer resultera i färre samtal till huvudkontoren och Storefiller kommer ha det övergripande ansvaret att lösa och hjälpa sina kunders butiker. Kortet ligger med i varje försändelse.


KORTET:



VAD STÅR PÅ KORTET?



På kortet finns kontaktpersoner med telefonnummer och vilka språk de talar. Texten är på svenska och engelska. Om det är avancerade lösningar som ska ut till butikerna där det krävs instruktioner så kommer det även finnas en QR-kod och en bit.ly-länk till en instruktion så att butikerna enkelt kan sätta samman det som ska exponeras i butik. 


STOREFILLER ON INSTAGRAM

NÄR INGÅR INTE SUPPORTEN?


Allt som vi producerar och skickar ut till butikerna ingår i butikssupporten. Gäller det en annan leverantörs produkter så hänvisar vi till huvudkontoret. Så lägg alla ägg i vår korg så hanterar vi era butiker på bästa sätt - gratis. 



OM STOREFILLER

Storefiller jobbar med att förverkliga sina kunders butiksvisioner när det gäller dekor, inredning, props och förbrukning. Vi arbetar idag med flertalet välkända varumärken och butikskedjor och kan erbjuda lösningar inom logistik till butiker över hela världen.

Välkommen att kontakta oss för ert nästa butiksprojekt.

Hälsningar,

Andreas Magnusson & Andreas Norlin


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!