Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter från Sommarro Golf

Hej Lars

Hoppas du har det mysigt i höstmörkret. Dags att tända några ljus och blicka tillbaka på golfsäsongen 2014.

När du läser detta har vi gjort sista rundan för året på Links. Historiens längsta säsong i är till ända med 244 speldagar. För en Linksmedlem är motsvarar det 16 kr per möjlig speldag.

När jag själv började spela i mitten av 70-talet kunde vi spela på dåliga greener från början av maj i bästa fall. Nu är vi vana att spela bra greener i början av april vilket känns helt naturligt. 

Vi kan blicka fram mot 2015 som blir ett jubileumsår för Sommarro då Links fyller 10 år. Det måste firas med ett kalas.

Golfhälsningar Lars

Vinterligan har startat

Knappt har vi stängt Links för säsongen innan nästa aktivitet drar igång. Tack vare ovärderliga ideella insatser kan vi även i vinter träffas på lördagarna för sällskapsgolf. Kolla hemsidan under nyheter så får du senaste nytt från Vinterligan. Jan Aronsson vann båda de första omgångarna så nu får han ett lägre handicap. Grattis.

 

 

Cross Country på blöt bana

Söndagen den 19 oktober spelades årets sista tävling på Links. Banan var för dagen helt omlagd och man spelade från olika helt nya platser. Från 1:an backtee till 10:an green, från röd tee på 11:ans till 9ans green osv.  Det blev en uppskattad avslutning av säsongen som vi garanterat kommer köra igen. Årets klubbmästare Per-Åke Gustafsson segrade även Cross-Country tävlingen.

Bilden visar sista hålet på Cross Country banan från 1:ans röda tee till 6:an green 105m över tjock ruff och greenen vaktad av en bunker i framkant.

Hickorygolf ?

Är du intresserad av golf på ett nygammalt och annorlunda sätt ? På Sommarro kan vi erbjuda en prova på Hickorygolf till våren.

Tillsammans med Birger och Hickory Johan från Lundsbrunn GK, så kan du få en heldag med massa historik kring spelet, tekniken, banorna, utrustningen och mycket mer. Det vi vet är att spelet har förändras….!!

När: Lördag någon gång i april 2015, kl 10:00
Var: Sommarro Golf
Kostnad: 400:-/person
Detta ingår: En presentation av Hickory Johan, träning och fria bollar på driving-rangen och golftävling (green-some). Dagen avslutas med prisutdelning och lunch på Sommarro Golf.

Anmälan via mail till Birger.

 

Grinden skall nu vara stängd !

Vi har nu gått in i vintersäsongen när receptionen är stängd. Endast medlemmar med fritt spel har tillträde till banan. Grinden skall därför vara stängd. Se till att du stänger grinden efter dig så att inga obehöriga kommer in.

Skulle du som är medlem vilja ta med en gäst så är det inga hinder. Entrén är öppen och vintergreenfee Lilla banan är 100:- Det går att betala med kreditkort eller kontanter. Linksmedlemmar som önskar spela på Lilla banan i Vinter erlägger vintergreenfee 100:-

Tack för att du hjälper oss hålla god ordning på Sommarro.

Klubbhuset som festlokal

Letar du lokal för en fest med företaget eller fyller du jämt. Sommarros klubbhus är en perfekt festlokal för större sällskap. Du slipper inköp, städning och matlagning och disk. Vi erbjuder fullservice med serving av mat och dryck samt olika aktiviteter till ett attraktivt pris. Självklart har vi dansmusik via Spotify. Bryt av festen med pilkastning, biljard eller boule. 

Hjälp oss att sälja vår festlokal.

Om du bokar en fest för minst 40 personer under perioden oktober till mars 2015 erbjuder vi dig 50% rabatt på medlemsavgiften för 2015.

För priser och och menyförslag se hemsidan.  

Bokning görs via mail eller tfn.

Rea hos Birger

Birger rear ut bollar och klubbor till bra rabatter. Kolla hemsidan om du vill köpa en julklapp. 

T.ex Putter Odessy Versa från 1595:- till 1095:-

Träningsresa till Lumine Golf i spenian med Birgertill.

Teknikträning i golfstudion i vinter. Perfekt julklapp.

Logo bollar mm

För mera information kolla hemsidan www.kjellstedtgolf.se 

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!