Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

VILKEN UNDERBAR PREMIÄR!


Stående ovationer och applåder som inte ville ta slut! Vilken fantastisk premiär på Cirkus
i Stockholm. En helt underbar kväll! Här kommer några citat från de recensioner som hunnit komma ut:


QX skriver "MAGISKT BRA!” och "en lyxig och fräsch musikal med briljanta nyskrivna låtar, en must-see-Jöback, en härlig Helen Sjöholm plus ett gäng bra och kul skådisinsatser, som absolut bör ses."  

"STJÄRNORNA IMPONERAR" och "PUBLIKFRIANDE HÄRLIG" skriver Expressen och Aftonbladet kontrar med "HELEN SJÖHOLM OCH PETER JÖBACK ÄR UTMÄRKTA”.  

 

 Det är rusning efter biljetterna, så har du ännu inte bokat biljetter gör du bäst i att boka redan idag. 


BOKA BILJETTER IDAG! 

Boka på www.ticnet.se  

LIVET ÄR EN SCHLAGER

LIVET ÄR EN SCHLAGER är historien om de schlagertokiga Mona och Bosse, den gränsöverskridande Candy Darling och den cp-skadade David.

 

En dag skickar Mona i hemlighet in en låt som David gjort till Melodifestivalen – och blir uttagen till den stora finalen…

 

LIVET ÄR EN SCHLAGER är en rörande, rolig och omtumlande saga om svek och sammanhållning, och förstås drömmen om en tonartshöjning och en jävlarimig refräng!

 

Musikalen LIVET ÄR EN SCHLAGER bygger på berättelsen från den folkkära filmen med samma namn, men Jonas Gardell har skrivit ett helt nytt manus, och Fredrik Kempe har skrivit helt ny musik med sångtexter av Jonas Gardell, som också regisserar uppsättningen.

 

I rollerna ser vi Helen Sjöholm, Peter Jöback, Jonas Helgesson, Johan Glans, Måns Möller, Katarina Ewerlöf, My Holmsten och Frida Westerdahl.

 

Spelas t o m den 21 december på Cirkus i Stockholm. 

 

Livet är en schlager produceras av Lifeline Management & Villman Produktion i samarbete med Universal Music Publishing.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!