Nyhetsbrev från ActiLeg AB. Ser brevet konstigt ut? Klicka här!


Hej !

Nu gäller det att prioritera rätt!

Att få nytta av det som finns kvar av budgeterade medel är ju viktigt, som vi alla vet! Här kommer några riktigt bra investeringsförslag från oss, smarta inköp som snabbt ger nytta och dessutom underlättar träning/vård under en lång tid framöver.


Förenkla arbetet för er själva när ni skall vårda era pensionärer/vårdtagare, gör det möjligt att träna och hålla kvar krafter även för stillasittande personer som knappast eller inte alls kan gå. En värdefull åtgärd som kan höja livskvaliteten väsentligt!

ActiLeg gör det enkelt att med sin egen benstyrka "cykeltrampa" på ett tryggt sätt, årets alla dagar, inom- eller utomhus som man känner. Helt oavsett väderlek kan vi nu skapa en trygg och individanpassad benrörelse/träning där vårdtagaren sitter kvar i sin stol eller rullstol, lugnt och tryggt.

Treax tryckplattor gör det trevligt och lättsamt att träna balans och koordinering, extra viktigt vid ålderssvaghet och strokerehabilitering.


ActiLeg: "cykla" tillsammans!

ActiLeg- ökad livskvalitet

Skapa en positiv gemensam "cykelstund" med ActiLeg, även för personer som sitter kvar i en trygg stol eller rullstol. Pedalerna är sammankopplade, man kan hjälpa varandra att få röra på benen.

Besök vår filmhörna.


Treax- balans, säkerhet

Träna balans och koordinering för ökad styrka och en säkrare tillvaro. Treax-plattorna kan köpas i förpackning om 6, 9 eller 12 plattor. De kan användas på golvet för benträning, samt på en väggtavla för träning med händer/armar.

Se filmen!

Väggtavla (extra tillbehör) för Treax.

Väggtavlan (extra tillbehör) kan placeras på lämplig höjd beroende på hur träningen skall utformas: lågt för sittandes i stol/rullstol, högre vid stående träning. En trevlig träning i kombination med lek!

Fram till årsskiftet lämnar vi 25 % rabatt på väggtavlan.


Bild från Microsoft.

Tryck på knappen!

Nu kan du enkelt beställa ActiLeg och/eller Treax, så att ni får nytta av era budgeterade medel. Tryck på knappen och kontakta oss så kan ni snart få leverans.


Gläd dina vänner!

Dela brevet på FacebookTwitterLinkedIn


Tack för att du läser vårt nyhetsbrev!

Hör gärna av dig med tips om bra träning för äldre.

Ha det så bra!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin, ActiLeg AB 


ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!