Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Bad eller Golf ?

Hej Lars

Vilken fantastik sommar vi har upplevt. För oss som gillar att bada är det något extra när vänern blir 25 grader varm. Även den värsta badkrukan har kunnat bada obegränsat denna sommar.

I och med värmeböljan har banan varit i det närmaste tom senaste veckorna. Det har tom blivit nödvändigt att flytta fram planerade tävlingar då knappt någo har varit anmäld.

Vi som jobbar på banan hoppas på lite svalare väder framöver så att ni hittar tillbaka till oss.

Nyckelbrickan nu även till bagskåpen

Passersystemt har nu varit i drift en dryg månad. Som alltid har det varit vissa inkörningsproblem men det mesta har gått enligt plan. Drygt 200 medlemmar har hittils kvitterat ut en nyckelbricka. Flera medlemmar har också registrerat en bricka man anänder på annat håll, hemma eller på jobbet. På så vis slipper du bära omkring på flera nyckelbrickor, smidigt och enkelt.


En natt har vi tyvärr blit utsatta för sabotage och en söderbruten grind men annars har det fungerat som tänkt. Tack för att ni stänger grinden efter er. Den är lite trög men smäll till ordentligt så den går i lås.

För att höja säkerheten i omklädningsrum och bagförvaringen har vi nu även bytt till samma system för ingången på baksidan. Din nyckebricka funkarar på samma sätt för både grind och dörr till omklädningsrum.

Det gamla kodlåset är därmed borttaget.

Fartfylld fredag med Kruse

Boka in fredagen den 12 september för en unik kombinationtävling. Vi startar på kl 13 på förarutbildning och slalomtävling på tid. Efter bilkörningen spelar vi 9 hål foresome på Lilla banan. Dagen avslutas med grillat på Sommarros uteservering och prisutdelning. 

Anmälan av lag sker på Min Golf eller hos receptionen 054-15 90 15.

Pris för förarutbildning, biltävling, golftävling och mat 900:- per person. Vi kan utlova en riktigt kul fredag.

Callway Fitting Day

Tisdag 12:e mellan kl 15-19 kör vi en  repris på Callaway Fitting day. Anmälan sker på anslagstavlan.

Förarutbildning VCDA

Vi kan alla bli bättre bilförare. Hur funkar alla säkerhetsfinesser på moderna bilar? Kan du verkligen bromsa och styra undan för en älg. Förarkursen genomförs här ut hos oss på Sommarro. Läs mer om innehållet på Volvo Cars Driving Academy

För mer information  Ring Jonas kruse 0705-240 940. Självklart är förarutbildningen avdragsgill för företaget.

Tävlingar i Augusti

Ny tävling för i år är Kockens greensome som spelas lördag den 16 augusti. Anmälan sker i lag men hör av dig till oss i repan om du vill ha en spelpartner. Vi spelar 12 hål greensome foursome med första start kl 13.00, Efter tävlingen serverar vi en räkfrossa i klubbhuset. Pris för tävling och räkfrossa 200:- per person.


Välkomna önskar Pär och Catarina

Några frågar om vi inte kan köra några 18 håls tävlingar. Söndag 17:e gör vi ett nytt försök med en Olympiagolftävling. Vi fick mycket få deltagare förra gången så vi fick ställa in tävlingen. Nu öppnar vi tävlingen för alla spelare, olympiagolfare eller inte.

Ett prisbord med golfprodukter utlovas. Oavsett hur du spelar kan du vinna !

Vi kommer att lotta ut en TaylorMade Jetspeed driver bland alla som deltar i tävlingen. Värde 2500:-

Bästa olympiagolfare oavsett klass vinner en Golfbag från TalorMade Värde 1500:-

DM i Värmland

DM spelas i år den 24 augusti på EDA Golfklubb. Det finns en mängd olika klasser att spela. Om vi får minst 3 deltagare från Sommarro i en klass bildar vi ett lag. Läs mera om DM och klassindelningen här. Häng på och försvara Sommarros färger på EDA. Anmälan sker via Min Golf.

Närspelskurs med Hempa och Birger

Missa inte detta unika tillfälle för dig som vill förbättra ditt närspel. Hempa som bland annat är känd från Golfskolan (SGF) och diverse landslagsuppdrag gästar Sommarro lördag 16/8. Vill du verkligen ha koll på ditt närspel skall du hoppa på denna kurs. Max 16 spelare, pris 600:- per person


Kontakta Birger för anmälan  0706-32 32 75


Tänk på !

Golfutbildning är inte en kostnad - det är en investering i dig själv. 

Några ord från vår greenkeeper

Några har kanske funderat på varför våra greener varit långsammare än normalt den senaste tiden. Anledningen till detta är vi vill undvika torrfläckar under den heta perioden i kuli. Det finns en fara i att hålla greenerna extremt låga och vertikalskära hårt när det är riktigt varmt.

Sedan en liten vädjan. Ibland måste vi klippa banan precis framför där ni spelar. Det är då oundvikligt att vi stoppar upp er en liten stund. Vi skulle vara jätteglada om ni tar en liten lugn paus under den korta tid vi hindrar er. Det är ganska stressande för personalen när ni står och provsvingar när ni väntar. Vi gör vårt bästa för att inte stoppa upp spelet mer än nödvändigt.

Tack på förhand/Claes


Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!