Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Tänk att det redan gått 2 år sen mina små killar låg och sov i påskäggen....Tiden går så fort och jag är så glad att vi tog oss in till studion bara någon dag efter BB!


7 år vid Odenplan i maj!

1 maj är det 7 år sedan jag fick nycklarna till min nya lokal på Karlbergsvägen! Innan dess huserade jag på Östermalm men i lite mindre lokal, bytet var efterlängtat, hade ju redan då en hel del rekvisita! Nu i januari renoverades även det sista och bildvisningsrummet har fått sig ett välbehövt lyft, känns jättekul att äntligen kunna visa på ett bra sätt allt fint man kan göra med sina bilder!

Firar med den nya hemsidan som blev klar i januari som förutom fasta gallerier även uppdateras då och då med nya fotograferingar. Har även fått NY LOGGA som jag är lite kär i :-)

Kika in på facebook sidan 1 maj, kommer lotta ut fint pris för att fira!


Studentfoto


Nu är det hög tid att boka in årets studentbilder, juni är en månad som snabbt blir fullbokad och det är inte helt fel att fotas innan den stora dagen så mössan och kläderna är i toppskick! efteråt är det lätt att det skvätt en och annan öl i närheten... så får man ut tack-korten i tid också ;-) 950:- för fotograferingen, oavsett om du kommer själv eller fotas samtidigt som en vän! Tackkort från 20:-/st inkl kuvert och personlig design.


Samarbete med Floralin


Längst upp i NK på barnavdelningen finns en söt liten butik som heter Floralin (floralin.se). Egentligen skulle jag vilja flytta in hela butiken till min rekvisita-hörna med deras söta kjolar och rosetter, men det skulle bli lite trångt ;-) Istället så  har jag fått låna små fina Tutus i flera härliga färger och rosetter/hårband och om de får använda någon av bilderna på sin blogg så får ni 10% på hela deras sortiment som tack :-)

Öppet


Vi har endast öppet enligt tidsbokning, det går att boka vardagar mellan 10-18. ca 2-3 veckor frammåt brukar det vara rätt fullbokat så boka i tid.


Ateljen vid Odenplan

Karlbergsvägen 22

113 27 Stockholm

fotograf@ozdeleau.com

073-533 80 40

www.ozdeleau.com


Drop in för körkort


De flesta dagar går det bra att droppa in för körkort ID, visum. Står gatuprataren ute på gatan är det bara att komma in så hjälper Cosmin er! Går såklart även bra att boka en tid om ni inte vill chansa!


Nyheter!


Få dina bilder på Fine art arkiv- fotopapper, ett lyxigt papper med snygg finish och djup fin svärta! 


Nu har jag fina Art plates i sortimentet! De har redan blivit otroligt populära och jag förstår varför! Bilden lamineras och trycks på en träplatta med svarta eller vita kanter, snyggt och stilrent! Kom in och kika! Finns i många olika storlekar och går även att kombinera ihop till snygga väggcollage!


SIDFOT

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!