Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV FRÅN COLLY COMPONENTS                                                                                       NR 1, 2013

Nya tider kräver nya lösningar

Under året har vi arbetat hårt på att utveckla vårt erbjudande. Dels genom att knyta fler leverantörer av kvalitets-komponenter till oss, dels genom att kunna erbjuda effektiva automationslösningar.

Svensk industri är i omvandling. Från att under en period lagt ut en stor del i fjärran östern ser vi nu en förändring, där mer och mer projekt tas hem igen. En förutsättning för att kunna konkurrera på hemmaplan är att använda den senaste tekniken som minskar kostnaderna samtidigt som kvaliteten höjs.

Vi kan nu leverera automationslösningar som ger lönsammare affärer genom ökad produktivitet, och har redan hunnit sjösätta ett antal projekt.

Vill du veta mer om hur du utvecklar en automationsstrategi rekommenderas vår bok Automationsstrategi för svensk industri. Eller kontakta någon av våra experter så berättar vi hur du genomför en lyckad satsning. Vi vill att du ska känna dig trygg med Colly Components som partner och leverantör, därför jobbar vi hela tiden efter vår devis Kvalitet med kunskap.

Darco Burger, Vd


Nytt låssystem från EMKA

EMKA, som är en av världens ledande leverantörer av låssystem, lanserar nu en ny serie, EMKA 1325, som finns i nästan oändligt många kombinationsalternativ. Det integrerade svängbara handtaget har vunnit International Forum Design Award och kan fås med flera olika cylinderlösningar, både mekaniskt och elektroniskt.

Läs mer här


Visst ses vi på K 2013 i Düsseldorf?

Har du vägarna förbi plastmässan K-show i Düsseldorf den 16-23 oktober så är du hjärtligt välkommen att besöka oss. Du hittar oss i Stäublis monter (plats 11, hall 11) där vi visar deras sortiment och tipsar om hur ni kan öka flexibiliteten i produktionen.

Läs mer här

Huck – låsbultar och konstruktionsnit

En nyhet är att vi på Colly Components nu representerar Huck på den svenska marknaden. Huck har ett av marknadens bästa sortiment av låsbultar- och konstruktionsnit för förband med höga kraftpåkänningar.

Läs mer på vår hemsida


Beställ boken Automationsstrategi för svensk industri.

I boken får ni tips och idéer hur man utvecklar en lyckosam automationsstrategi. Vad ska man tänka på? Lönar det sig att investera? Vilka risker finns? Vad ska automatiseras? Det och mer därtill hittar du i boken. Du beställer den här.


Colly Components | Raseborgsgatan 9, 164 74 | Kista| 08 - 703 01 00 | www.collycomponents.se   

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!