Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

20-25 augusti 2013:
Livets Goda
Livsnjutning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

12-15 september 2013:
TantraLila
Annorlunda tantra för alla – med Calle Rehbinder

***********

Andra evenemang:

11-16 augusti 2013:
Sexsibilityfestivalen
Nu på Öland!
Och vi är med och håller ett antal programpunkter som varje år!

 

Sista minuten - nu en plats ledig!

Livets Goda i Bordeaux

– Vår tantriska lyxsemester i Bordeaux –

20-25 augusti

för er som har varit på kurs med oss förut...

Livets Goda i Bordeaux

Än en gång skapar vi paradiset på jorden, med vår lyxiga, kärleksladdade och tantriska livsnjutarkurs kurs Livets Goda, på den lilla vingården Chateau Garreau i den lilla gulliga byn Cadillac, strax söder om Bordeaux – alltså i ett av världens finaste vindistrikt, med tusentals vingårdar sida vid sida i det fantastiskt vackra, böljande gröna landskapet.

Livets Goda är en extremt njutbar fortsättningskurs för par som har varit på kurs med oss förut, företrädesvis grundkursen Gudomlig Njutning. På Livets Goda fördjupar vi njutningen, kärleken, relationen och livsglädjen.

Vi behöver som regel knappt göra reklam för kursen - den fyller sig själv. Fem par hade bokat redan i höstas, och vi får plats med max åtta par. Kursen har alltså varit fullbokad länge.

Men - oförutsedda händelser inträffar, och i sista minuten var ett par tvungna att avboka, eftersom det kom oväntat arbete emellan.
Det ger å andra sidan dig och din partner möjlighet att få uppleva detta paradis redan i sommar!

Om ni bokar riktigt fort, innan augusti månad, kan vi även ge er en snabbhetsrabatt. Det berättar vi gärna mer om vid anmälan!

Efter sex år och elva kurser kan vi nu både huset och området runt omkring, vi känner ett antal oerhört duktiga vingårdsägare som vi kan prova viner hos, vi har utvecklat kursinnehållet mer och mer, och som med allt man tränar på och finslipar, så blir det bara bättre och bättre för varje år.
Så även Livets Goda.

Augusti är fransmännens semestermånad, det är nästan alltid jättevarmt, druvorna är så mogna att man kan plocka dem och äta direkt från vinstockarna - endast poolen är sval. Och rosévinet, förstås!

Välkommen till paradiset!

linje

Om ni känner er hågade - kontakta Jennie eller Calle direkt!

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

Livets Goda i Bordeaux - hemsidan

Läs mer på hemsidan om Livets Goda! »

Respons från tidigare kursdeltagare:

"Tack för fem härliga dagar tillsammans med er på Chateau Garreau och Livets Goda. Det blev en kittlande resa för både kropp och själ in i det innersta av vår relation, kärlek och sexualitet. Vi lärde oss mycket om oss själva och om varandra.
Som kursledare har ni vår fulla beundran. Ni bjöd på er själva på ett fantastiskt vis. Och med kunskap, klokhet, humor, härlig värme och respekt för varje människa tog ni med oss till sådant som förr varit tabu – men som nu blev naturligt, lustfyllt och livsbejakande. "

***************************

”Dagarna på Chateau Garreau liknade inget annat vi varit med om tidigare. Vi kände oss fria och frimodiga samt trygga med er och resten av gruppen. Vistelsen och kursen talade till och öppnade alla våra sinnen. Ni ledde oss vidare från den gudomliga njutningen till livets goda på ett enastående sätt.  Vi tackar för all den goda maten, trevliga utflykter och gott värdskap. "

***************************

"Tack för en fantastisk kurs!
Efter kursen har vi i tankarna ofta flyttat oss tillbaka till de underbara dagarna på Chateau Garreau, där vi var förflyttade ut från vardagen till en helt annan värld av idel ädel njutning!
Ni har verkligen lyckats med konststycket att genom kursen locka fram "djuret" i oss. På något vis så känns det som vårt samliv kan indelas i "före och efter Garreau"! För vårt förhållande har det betytt att vi kommit varandra mycket närmare. Vi har tillsammans flyttat gränser och känt att det har fungerat.
Kursen har fört upp vår sexuella njutning till en ännu högre nivå än tidigare. Njuta tillsammans med andra bildade och kåta människor är en "höjdare" som vi gärna vill uppleva fler gånger, så vi anmäler oss här och nu till nästa kurs.
Vi har på kursen träffat många nya vänner med samma önskemål som oss, att ge den sexuella njutningen en ny dimension. Några av dem har vi hopp om att möta som vänner också efter kursen.
Stora kramar och tack till er! "


Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!
Kom gärna dit och gilla sidan!

Facebook

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

linje

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

Våra vänner & sponsorer:

Chambers of Love
Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Sexsibility – sex med sensibilitet

Jenniegodis

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!