Nyhetsbrev med senaste nytt från golfklubben. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

I detta Nummer

Vinn en Resa

Plaza Golfen juni

Nationaldagsgolfen

Frukostgolfen

Tee hål 5

Nyhetsbrev Juni 2013

Hej Lars 

Hoppas att du under den dryga månad som banan varit öppen hunnit lufta dina klubbor. Banan är i mycket bra skick och vi får massor av beröm för banan. Herr och damgolfen är i full gång och vi har även kört ett antal klubbtävlingar.

Vinn en resa

Nu på söndag 2/6 spelas en av de finaste tävlingarna för säsongen på Sommarro. Man spelar greensome och anmälan sker i par. Det är inga speciella krav på lagets sammansättning, mor & dotter, kompis & kompis eller äkta makar. Alla är välkomna. Första pris är en resa till PGA Catalunia i höst. Missa inte detta !!!

Plaza Golfen i Juni

Nästa lördag 1/6 är det månadsfinal i Plaza golfen. Fina priser för alla som deltar. Ju fler gånger du spelar under en månad ju större chans har du att vinna ett pris vid månadsfinalen. Under juni skall vi prova att köra partävlingar en klass i Plaza golfen. Jättefina priser att vinna. Scorekort skall vara inlämnat senast kl 18 och prisutdelningen sker kl 19 på Plaza.


Nationaldagsgolfen

På nationaldagen den 6 juni spelar vi som vanligt vår populära scrambletävling. Anmälan sker individuellt så lottar vi ihop 3-mannalag. Alla är välkomna, speciellt du som ny i golfen och ännu inte fått hcp 36. Vi kör startar kl 10. Efter spelet äter vi mat i klubbhuset. Om vädret tillåter griller vi något  på uteserveringen. Pris 150:- för tävling och mat, (dryck tillkommer).

Anmälan vi Min Golf eller i receptionen.


 

Frukostgolfen tisdagar


På bilden ovan ser de den härliga frukost som vi bullar upp varje tisdag på Sommaro.  Är du morgonpigg och kan tänka dig att spela golf före jobbet är detta något för dig. Vi samlas kl 07.00 i klubbhuset för att dela upp i bollar. Vi startar från både 1:an och 7:an så att det går snabbt att komma ut. Efter 6 hål finns det en god och näringsrik frukost uppdukad i klubbhuset.  Efter frukost ca 09.00 väljer du om du vill spela mera golf eller åka till jobbet. Frukostgolfen är öppen för både medlemmar som gäster. Priset är 90:- för medlemmar och 270:- för gäster.

Tee på 5:an

Vi behöver hjälpså herrtee på 5:an då tillväxten inte kommer igång som önskat. Under tiden så spelar vi från samma plats som vit tee  lite längre bak.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller var medlem 2012. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!