Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 
 

Kurser:

5-7 oktober 2012:
YONI - Fri att njuta
Helgkurs för kvinnor – med
Jennie Rehbinder

6 oktober 2012:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män – med
Calle Rehbinder

12-14 oktober 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

26-28 oktober 2012:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

16-18 november 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

29 nov-2 dec 2012:
TantraLila
Annorlunda tantra – för alla – med
Calle & Jennie Rehbinder

7-9 december 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder


 

Det finns fortfarande platser kvar
Mandom, Mod & Morske Män

– en dagkurs för män om manlig sexualitet –
med Calle Rehbinder

Nu på lördag, den 6 oktober

För dig man, som vill lära känna dig själv mer på djupet,
njuta mer av sex, och bli bättre på kärlek och relationer.

Mandom, Mod & Morske Män

Lär dig mer om:

hur du som man, och andra män, fungerar sexuellt - rent fysiskt (anatomi, erogena zoner, njutningstekniker), men även hur vi män fungerar känslomässigt.

hur du kan komma tillrätta med eventuella problem som för tidig utlösning, impotens, komplex, skam och annat könsrelaterat.

vad som hindrar lusten, och hur du kan öka din lust, glädje och njutning.

hur även du som man kan bli multiorgasmisk, och hur du kan få starka, långa och omtumlande orgasmer, genom andning, fokus, anspänning/avslappning, samt hur du kan separera orgasm från ejakulation.

hur du kan bli en bättre älskare, och ge både dig själv och din partner mer njutning!linje

Man i vattenMandom, Mod & Morske Män är skapad med ambitionen att öppna upp även för männens njutning - att förbättra balansen mellan manlig och kvinnlig sexualitet.

Den erotiska kraften - när den kommer till uttryck i kärlek och glädje - är en god och skapande kraft, hos såväl män som kvinnor, och vi behöver alla lära känna denna kraft för att leva fullt ut.

Kursen är planerad på så sätt att den först och främst kommer att vara teoretisk, med både teori om manlig sexualitet  och samtal. Det är dock minst lika viktigt att dryfta olika ämnen som har med manlig sexualitet att göra, och det blir förstås även en del prat om kärlek och relationer.

Fokus ligger på den manliga sexualiteten. Du kommer att få lära dig hur du kan förstärka och förlänga dina orgasmer med alla de faktorer som påverkar, hur du blir multiorgasmisk, hur du kan hålla stånd utan att ejakulera för tidigt, och andra trick för att öka och förlänga njutningen. Du kommer att utforska den sexuella energins rörelser i kroppen med hjälp av andning och energicirkulering.

Mot slutet av kursdagen kommer jag att ge dig valmöjligheten att stanna kvar ett par extra timmar, för några rent praktiska övningar som förutsätter fysisk nakenhet. Vi kommer då framför allt träna på andningstekniker, energiövningar och självmassage. Detta är förstås helt frivilligt, som ett tillval för dem som önskar, och du behöver inte bestämma dig i förväg. Jag har planerat det så, så att de som tycker att de inte vill vara med på just den delen ändå kan få en hel dagkurs, med full valuta för kursavgiften.

Kursen vänder sig till alla män, oavsett ålder, kroppstyp, sexuell läggning - det enda som krävs är att du är villig att ta ett steg till för att lära känna dig själv och din sexualitet lite till, och därmed höja nivån på ditt liv.

Respons från tidigare kursdeltagare:

"Tack för kursen! Det som jag uppskattade mest på kursen var att från ett manligt perspektiv få en helhetssyn på många av de saker jag läst om och till viss del upplevt själv, få manifesterat att bli av med skam, att börja leka och att inte jaga orgasm. Jag uppskattade också mycket att vi deltagare hade så stor spridning i både ålder och erfarenhet. Det tror jag gav oss alla mycket. Både att se att sexualiteten sträcker sig långt upp i åldrarna, att de som redan kommit en bit på vägen kan se och känna uppmuntran i att de faktiskt kommit en bra bit redan och att de med längre väg att gå kan känna inspiration från de övriga. "

"Jag tycker du är suverän som kursledare: jag upplevde dig som ödmjuk, lyhörd och proffsig och du förmedlar en trygg ram; ett tryggt rum där man vågar. Tack! ”

linje
Tid:

Lördag 6 oktober 2012
Klockan 10.00–18.00
linje
Plats:

Stockholm.
Adress meddelas efter anmälan.
linje
Pris:

1.000:- per kursdeltagare.
(lunch ingår – vegetarisk soppa med bröd)
Om du vill ha företagsfaktura tillkommer moms.
linjeAnmälan:

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Kontakta mig gärna om du har funderingar inför kursen.

Jag behöver dina kontaktuppgifter – namn, e-post och telefonnummer.

Efter anmälan kommer mer info om vägbeskrivning, betalning och andra förberedelser.

Anmälan är bindande. Avbokar du när det är mindre än en vecka kvar till kursen får du inte tillbaka kursavgiften.

linje

Kursledare:

Calle Rehbinder arbetar konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, och har god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad, i såväl kurs- och föredragssammanhang som privat coaching.

Tillsammans med sin hustru Jennie har Calle hållit mer än 160 tantriska kärlekskurser sedan 2004 – parkurser som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas och Livets Goda i Bordeaux, manskurser (Mandom, Mod & Morske Män), kvinnokurser (YONI, Afrodites Gåva) samt kurser för både singlar och par, som Kärlek, Liv & Lust samt TantraLila.

Calle & Jennie är också ständigt återkommande lärare på Sexsibility-coachutbildningen, samt på allehanda festivaler, som No Mind, Touch & Play, Sexsibilityfestivalen, Sthlm Pride m.m.

 

Calle

Läs mer om Mandom, Mod & Morske Män på Cirkus Eros!

Läs mer om Calles & Jennies övriga kurser på Cirkus Eros!

linje

För mer information:

calle@cirkuseros.nu

Mobil: Calle 070 - 79 76 333

linje

Om du har fått en länk till detta nyhetsbrev på nätet, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda, så kan du skriva in din epostadress här på Get A Newsletter.

Välkommen!


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu




 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!