Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi växer!

Vi är idag Sveriges största leverantör av multirotorer, men nu spänner vi musklerna ännu mer och tar vi sikte på att även bli Nordens största! Inom kort kommer vi i ett första led att utöka försäljningen även mot Danmark och Finland.


Nu heter vi bara MK Sweden

Som vissa kanske har upptäckt har vi sedan en tid tillbaka förkortat vårt officiella varumärke ifrån Mikrokopter Sweden till MK Sweden. Till det har vi även bytt webbadress ifrån mikrokopter.se till mksweden.se. Men bolaget (Mikrokopter Sweden AB) är detsamma som tidigare.

Varför gör vi så?

Som de flesta av er vet så är Mikrokopter ett tyskt varumärke för multirotorer. Från start så var det i stort sett det enda varumärket vi sålde. Nu ser marknaden helt annorlunda ut och vi säljer till största del andra varumärken. Så för att enklare kunna profilera oss som den breda leverantör vi är så valde vi att förkorta namnet för att inte allt för starkt associeras med det tyska varumärket Mikrokopter. 


Produktnyheter

Phantom 2 med Zenmuse H3-3D
Leverans väntas snart. Förbeställ och säkra ditt ex redan nu!

BESTÄLL HÄR...

Phantom 2 med kolfiberfoliering
Är du en av de 30 första som beställer en Phantom 2 med Zenmuse H3-3D så får du den folierad i kolfiber utan extra kostnad!


Problem med gamla domännamnet

Det förekommer en hel del spekulationer i forum m.m. på nätet om oss. Bland annat gällande vårt gamla domännamn mikrokopter.nu och en tidigare anställd. Vi tänker inte gå ut officiellt och klandra ner på någon. Om ni undrar vad som har hänt i denna historia så skicka oss gärna ett mail på info@mksweden.se.


Nya återförsäljare

Vi har sedan tidigare ett antal återförsäljare runt i landet som säljer våra produkter. Vi har nu fått in ett antal nya ansökningar om att få bli återförsäljare och kommer att uppdatera listan inom kort. 

MK Sweden (tidigare Mikrokopter.nu)www.mksweden.se • Tel. 016-4002030
Maila oss här

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!