Nyhetsbrev med senaste nytt från golfklubben. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

I detta Nummer

  • Olympiagolfen
  • Medlemskap ? 
  • Instruktör 2013 
  • Juniorer 
  • Introduktion nya
  • Profilering

Nyhetsbrev April 2013

Hej Lars 

Efter en vinter som känns låååång så börjar det äntligen närma sig golfspel. Rangen öppnade vi på skärtorsdagen och restaurangen öppnade efter påsk. Vi räknar dock inte med att öppna banan närmaste 2 veckorna. Allt beror på kylan... Kolla hemsidan för senaste information och veckans lunchmeny.

Olympiagolfen

Sommarro satsar i år på Olympiagolfen. Tävlingen kan du spela med dina golfvänner varje dag mellan 1 maj och 31 augusti. Vi kommer även att ha en egen klubbtävling i olympiagolfens tecken den 19:e maj med jättefina priser. Mer information och anmälan på www.olympiagolfen.se. Om du anmäler dig före 1/5 får du en värdecheck på 100:- från Dormy. Har du frågor kontaktar du någon av Klubbens ambassadörer Bernt Nordin eller Lars Järner.


Medlemskap 2013

Du som betalade ditt medlemskap i tid, dvs senast 28/2 sparade 300:- gentemot de som väljer att betala när säsongen startar. Det går dock fortfarande att ansöka om autogiro om du vill dela upp betalningen.


Läs mer om medlemskapen 2013 på vår hemsida


Ny instruktör

Möt vår nye instruktör Birger Kjellstedt som nu har kommit på plats. Birger erbjuder såväl privatlektioner som träning i grupp och olika paket. Birger som även jobbar på Forsbacka GK kommer främst vara på Sommarro mån, tis och fredag. Du kan boka lektioner via receptionen eller direkt med Birger. Mer info finns på hemsidan under utbildning.


Juniorklubbor och prova golf

Har du några juniorklubbor som står och skräpar i garaget. Skänk dom till juniorkommittén så kommer dom till använding för nya unga som vill prova golf.

Söndagen den 28/4 blir det prova på dag för nya juniorer. Läs mer här och tipsa gärna om du vet någon som vill prova.


Introduktion nya golfare

Är du ny golfare hos oss och känner dig utanför ? Är det svårt att komma vidare med golfen efter gröna kortet. Vi vill att du skall trivas och utvecklas tillsammans med oss. På fredagar under 2013 skall vi köra en golfaktivitet för dig och andra nya golfare på klubben. Det blir först en timma praktiska övningar med mig eller Birger och sen spelar golf på banan under roliga former. Vi kommer erbjuda mat och dryck efter golfen för den som önskar. Jag behöver hjälp av erfarna medlemmar som vi vara med och spela med våra nya medlemmar. Vi kommer att köra Foursome, Bästboll, Scramble och liknande på fredagarna. Hur ofta vi kör beror på viket intresse som finns.

Kontakta mig om du är intresserad.

Mvh Lars Järner

 

Profilering


Vill du synas med ditt företag på Sommarro så har vi några bra paketerbjudanden. Hör av dig till Lars.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller var medlem 2012. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!