* Premiär för Samköpsbrevet
* Samköp Tribest
* Recept på Grönkålschips & Grönkålssallad
* Recept från Open World Café
* Rawfoodkurser med Open World Café

Problem att visa brevet?
Se det i webbläsaren

RAWFOODMIDDAGARS SAMKÖPSBREV

Premiär för Samköpsbrevet

Vi brinner för att sprida konsten att tillaga den absolut godaste maten med de bästa råvarorna och samtidigt behålla maximalt med näring. Eftersom rawfood än så länge är en relativt ovanlig företeelse, är priserna på köksutrustning och ingredienser höga. Det är här vi gör en insats genom att erbjuda Samköp till lägre priser.
Vi har också fått feedback att vissa är jätteintresserade av samköpen medan andra är mer intresserade av knyt, föreläsningar, kurser, restauranger eller hälsoresor. Det är därför vi nu skapar två regelbundna utskick från oss:

- Samköpsbrevet är för dig som vill a) veta när Samköpen startar b) få inspirerande recept och artiklar relaterade till Samköpsprodukterna samt c) läsa om nya spännande produkter. Samköpsbrevet kommer 1-2 gånger i veckan.

- Nyhetsbrevet handlar om knyt, föreläsningar, hälsorelaterade inlägg, kurser, restauranger, hälsoresor, forskning och annat som kan vara intresssant inom detta område. Nyhetsbrevet kommer ca 1-2 gånger per månad

Du som fått detta Samköpsbrev är registrerad för båda breven. Vill du inte ha fler Samköpsbrev i framtiden, kan du avsluta din prenumeration längst ner i detta brev.


Samköp av Köksmaskiner

från Tribest 14-16 Oktober

När vi köper mycket blir det billigare!

Nu är det redan nästan slut igen i vårt lager på Tribest produkter och således dags att göra Samköp på de populära produkterna. Torkugnarna är mycket populära och jättebra när man vill göra crackers, kakor, bröd eller varm mat utan att förstöra råvarornas näringsinnehåll.

Juicemaskinen Greenstar Elite är en maskin som ger dig det absolut bästa från alla grönsaker och frukter. I denna går det även att juica det omtalade supernyttiga vetegräset.

Klicka här för att läsa mer och beställa


Recept på Grönkålschips & Grönkålssallad

Jag älskar grönkålschips! Och alla jag bjuder på grönkålschips älskar grönkålsschips! :-)
Nu har grönkålsperioden börjat så passa på att njuta. Grönkålschips och grönkålssallad är bland det bästa jag vet.

Klicka här för att läsa om hur du gör två av mina favoritrecept


Recept från Open World Café

Open World Café har både café- och kursverksamhet i Danderyd. Här kan du läsa om ett av deras populära recept på Pasta Con Pesto á la Raw. 

Klicka här för att läsa receptet


Kurser och workshops i raw food

Open World Café bjuder in till rawfoodkurser i Danderyd, Stockholm.

Klicka här för att läsa mer om deras föreläsningar & workshops


 .

Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.

Vill du vara värd/värdinna för ett Knyt?
Klicka här för att anmäla dig.

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt.

Sprid nyhetsbrevet
Skicka gärna vidare nyhetsbrevet till dina vänner och bekanta!

Nyhetsbrevet
Inspiration, tips och kunskap ges till alla medlemmar om knyt, recept, restauranger, föreläsningar, kurser, resor mm mm ges via Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på nyhetsbrevet.


Samköpsbrevet
Erbjudanden, rabatter och info om när Samköpen startar till alla medlemmar ges via Rawfoodmiddagars Samköpsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på samköpsbrevet.


Lev gott önskar
Mikael, Anna-Karin och Catherine

© Copyright rawfoodmiddagar 2013

Du får detta Samköpsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!