Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hur är det med dig? Är du frisk?

Eller har någon av influensorna däckat dig? Det är många som är sjuka just nu. Peppar, peppar... jag har klarat mig hittills. Hoppas hålla alla baciller borta, eller i alla fall lindra om jag "trillar dit". Jag gjorde en rensande & stärkande detox för några veckor sen. DET rekommenderar jag varmt!

Jag är på mitt åttonde år med Enerqikliniken. (Tiden flyger iväg när man har roligt!) Och under årens lopp har jag fått många frågor om hälsa & gett många råd. Nu kan man säga att jag samlat dessa och satt ihop en föreläsning: "TA MAKTEN ÖVER DIN HÄLSA NU! - enkla & konkreta tips & råd". Så boka in torsdagen den 11 april kl 18.00 i din kalender nu och skicka iväg ett mail till kurs@acupunctura.se och säg att du kommer. Det är begränsat antal nu denna första gång, så först till kvarn... :)

Här nedan hittar du det senaste om vad som händer på Enerqikliniken blandat med lite andra hälsotips. 

Hjärtligt välkommen på föreläsningen!

Varma & glada vårlängtande hälsningar!
/ellinor 

A-a-a-atjoo!

Är du däppt i däsad? Rinner ögonen? Kittlar det i halsen? Nu när våren är på gång är det många som har det jobbigt pga olika allergier.

Ett enkelt sätt att lindra allergin är att ta PollaZym! Den innehåller enzymer, C-vitamin m.m. Den bidrar till immunförsvarets normala funktion och motverkar trötthet och utmattning.

Inga biverkningar! Alla, och då menar jag ALLA, kan ta den... vuxna, barn, gravida, ammande...

Du köper den enkelt häri webshopen.

Är ditt immunförsvar väldigt medtaget är du varmt välkommen att boka en tid för akupunktur och rådgivning kring vad just du behöver göra för att bli friskare! 

Boka tid i gör du enkelt när du vill i onlinekalendern: 
enerqikliniken.bokadirekt.se 

Bättre hjärt- & kärlhälsa

Sveriges näringsexpert Peter Wilhelmsson (författare till boken "Friskare barn" bland mycket annat) ger sig ut på vårturné och föreläser med temat hjärta & kärl. En föreläsning för ALLA som vill ha ett friskt hjärta!

Till Malmö kommer han onsdagen 20 mars kl 18-20.30 på Medeon Science Park. Tåg till Triangeln - buss 2 alt 7 till Mobilia (5 minuter). 
Anmäl dig till info@luningnaringsklinik.se.
Läs mer här: Alpha Plus hemsida.

Peter har länge varit, och är fortfarande, en av mina största inspirationskällor! Jag har haft förmånen att få gå en del av hans utbildningar, och massor i hans företags regi. Det Peter inte vet om hälsa är knappt värt att veta! :) Passa på att lyssna på hans stora kunskap nu när han kommer till Malmö! 

Dags för en vårutrensning?

För några veckor sen gjorde jag en välbehövlig utrensning. Jag trodde det skulle vara väldigt tufft. Första dagen hade jag huvudvärk, sen gick det som en dans. Hur enkelt och gott som helst! Jag rekommenderar verkligen 14-dagars kuren Detox Plus från Aplha Plus. Du dricker näringsrika och goda drinkar, smoothes, Pau D'Arco-te och äter 2 lätta mål om dagen. Aldrig hungrig och du mår så BRA!

Hör av dig om du vill veta mer.

För en friskare, lättare & gladare vår!

Sanna Ehdin till Malmö!

Sanna är den första förebilden jag hade och som fick mig att vilja jobba med hälsa! Det var hon som först fick mig att förstå hur vi gör oss sjukare genom det vi äter och hur v lever OCH hur vi kan läka oss själva och blir friska! Våra kroppar är fantastiska, bara vi ger dem rätt energi! Dessutom var det genom henne jag upptäckte Peter Wilhelmsson, som jag nämner ovan.

14:e maj kommer Sanna Ehdin Anandala till Malmö och föreläser om "Den självläkande människan", en uppdaterad version då hon själv fått tampas med, och mirakulöst tillfriskna från, 2000-talets nya sjukdomar.

Läs mer här! 

Är det dags att ta tag i ... nu?!

Bättre fokus, starkare, gladare, friskare, utan smärta, fungerande mage och tarmar, utvilad, pigg när du vaknar, lugnare, ingen magkatarr, ingen stress, fungerande menscykel, balans... över huvudtaget. Allt detta, och mer, ger akupunktur dig - UTAN BIVERKINGAR!

Det finns alltså ingen anledning att inte kunna må/känna dig så som det står här ovan. Med akupnkturbehandlingarna och de råd jag ger just dig, så kan du må precis så bra! Härligt, eller hur!?

Hör av dig eller boka en tid hos mig på Enerqikliniken. Jag ser till dig som individ och hjälper dig att balansera det som får just dig att må ditt bästa!

Du är varmt välkommen!


Enerqikliniken på FB

Du gillar väl Enerqikliniken på Facebook!?
Här hittar du t.ex.  alltid senaste nytt om kliniken, jag tipsar om vad som händer inom hälsa, råd om hur du balanserar dig själv...
Dessutom är det där du direkt ser om jag fått något återbud.

Och när du checkar in på Enerqikliniken (och visar det för mig), så är du med i månadens utlottning av en 45-min behandling! Hur blir det bättre än så? Jo, med en utlottning VARJE månad! Så... glöm inte att checka in när du är här!

stora trädgårdsgatan 3d l 211 28 malmö
telefon 040-630 68 83ellinor@acupunctura.se l www.acupunctura.se
Boka tid, handla i webshopen & läs mer om behandlingarna på hemsidan! 

TA HAND OM DIG & KÄNN DIG VARMT VÄLKOMMEN TILL MIG!

/ellinor

Du tar emot detta nyhetsbrev i och med att jag sedan tidigare har din mailadress, 
genom att du varit på behandling hos mig eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!