* Stora Hälsoresan 30 mars - 19 april 2014
* Häng med vår inspirerande gruppledare Monica Lindgren
* Boka innan 16 dec - därefter prishöjningar med 5-24%
* Informationsträff inför resan - 14 december
* "Ett Hälso- & utbildningsparadis i varma Florida"
* Läkaren Ulli Nykvist Järpemo om rawfood och Hippocrates
* "Minskade i vikt, drog ner på sköldkörtelmedicin och magen blev friskare"

Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren

Hej SuperCat,

vi (Catherine och Mikael) har precis kommit hem från Stora Hälsoresan och känner oss så härligt starka och pigga :-). Anna-Karin har varit hemma och tagit hand om webshopen och om några dagar är det hennes tur att åka till hälsoparadiset.
När vi nu har allt i färskt minne passar vi på att ägna detta Nyhetsbrev helt åt Stora Hälsoresan. Det är berättelser och erfarenheter från personer som varit med på tidigare resor samt info om den nya gruppresan i mars med vår nya inspirerande gruppledare Monica Lindgren. Vi hoppas du kommer att gilla läsningen och kanske också få nya härliga insikter.

Varma soliga hälsningar,

Catherine, Anna-Karin och Mikael

STORA HÄLSORESAN

Ny resa 30 mars - 19 april 2014 med Rawfoodmiddagar & Healthy Beautiful Life

Rawfoodmiddagar inleder nu ett samarbete med Monica Lindgren på Healthy Beautiful Life. Tillsammans kommer vi att erbjuda resor till hälsoparadiset Hippocrates Health Institute i Florida under hela 2014. På Hippocrates där allt är öppet och tillgängligt väljer du själv ditt fokus. Kanske ett eller flera av dessa: rening och läkning av kroppen, utbildning, påfyllnad av optimal näring eller bara njutning och en underbar semester. Vår gruppresa 2014 sker den 30 mars - 19 april. Men det går också att åka vid andra tidpunkter.

Häng med oss på Stora Hälsoresan 2014

Häng med vår inspirerande gruppledare till Florida

Monica Lindgren är en glad, mycket kompetent och inspirerande kvinna som kommer att leda nästa grupp till Hippocrates den 30 mars 2014.
Monica brinner för hälsa och inspirerar på olika sätt till en hälsosam livsstil. Monica är reg. Naturläkare i SNLF, auktoriserad Hudterapeut samt Närings-och Örtterapeut på Healthy Beautiful Life.

Klicka här för att läsa mer om Monica och gruppresan

Informationsträff 14 dec inför resan 2014

Lördagen den 14 december kl 11 kommer gruppledaren & naturläkaren Monica Lindgren, Mikael Boström och Catherine Hirota från Rawfoodmiddagar att berätta om Hippocrates Health Institute och hur det är att vara där.
Varmt välkommen du som vill veta mer, vill åka eller bara vill höra hur det är på Hippocrates.

Självklart är denna träff gratis. Vi bjuder på te, superfoods, härligt sällskap och en massa information. :)

Passa på att ställa dina frågor på plats - klicka här för att läsa mer om träffen

Priserna höjs 5-24% den 17 dec 2013

Boka senast 16 december

Priserna har redan höjts men vi har blivit lovade 2013 års-priser fram till 16 december, så om du bestämt dig för att åka, passa på att boka din plats redan nu.

Tänk på att de bästa och billigaste rummen tar slut först, därför är det viktigt att du anmäler dig så snart du bestämt dig.

Klicka här för att läsa mer om Stora Hälsoresan 2014


Upplevelser från tidigare Hälsoresor

"Ett hälso- och utbildningsparadis i varma Florida"

Hippocrates är ett av mina favoritställen - här finns allt för att återhämta sig, lära sig det senaste inom hälsa och bara njuta tillsammans med nya och gamla vänner.

Läs mer om mina tankar kring årets hälsoresa


Läkaren Ulli Nykvist Järpemo

"- En ny dimension i mitt liv, jag hittade pusselbiten som fattades... "

När några nära anhöriga till mig blev allvarligt sjuka i cancer blev jag mer motiverad att förstå sambandet mellan livsstil och hälsa. Är det möjligt att påverka själv? Är läkning möjligt från allvarliga sjukdomar med Hippocrates sätt att förhålla sig till detta?

Läs här om en läkares insikter efter Stora Hälsoresan


Jag minskade på sköldkörtelmedicinen

Ima Skoglund har gjort en spännande livssomställning de senaste åren som gjort att hon både gått ner i vikt, mår bättre, fått en friskare mage och kunnat minska på sin sköldkörtelmedicin. Ima var med på Stora Hälsoresan 2012 och nedan kan du läsa om hennes insikter efter resan.

Klicka här för att läsa mer


 .

Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.
Klicka här för att se Knyten

Vill du vara värd/värdinna för ett Knyt?
Klicka här för att anmäla dig

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt

Nyhetsbrevet
Inspiration, tips och kunskap ges till alla medlemmar om knyt, recept, restauranger, föreläsningar, kurser, resor mm mm ges via Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på nyhetsbrevet


Samköpsbrevet
Erbjudanden, rabatter och info om när Samköpen startar till alla medlemmar ges via Rawfoodmiddagars Samköpsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på Samköpsbrevet


Lev gott önskar
Mikael, Anna-Karin och Catherine

© Copyright rawfoodmiddagar 2013

Du får detta Samköpsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!