Nyhetsbrev från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren


Nu söker vi O-Ringen ambassadör i din klubb!

För att underlätta för klubbarna i både rekryteringssyfte till idrotten och frågor rörandes O-Ringen så startar vi nu upp O-Ringens ambassadörsprogram där vi nu söker en klubbambassadör från just din klubb!

Jag ber dig som ordförande/ledare i din klubb, att sprida informationen till era eldsjälar, ungdomsledare eller andra personer som kan vara intresserade/lämpade av att bli O-Ringen ambassadör i er klubb.

Bakgrund: O-Ringen som rekrytering.
O-Ringen handlar mycket om klubbgemenskap. Många klubbar laddar extra inför O-Ringen för att få med så många löpare som möjligt till sommarens äventyr. Att vara många deltagare från klubben på O-Ringen är något som många sätter pris på. Vid sidan av tävlingarna är det långbord och interna tävlingar mm som står på programmet.
O-Ringen har också visat sig fungera utmärkt i rekryteringssyfte till att få nya orienterare att fortsätta, hur många nya orienterare och familjer har inte blivit sålda på orienteringssporten efter att ha deltagit vid O-Ringen?

För 15-20 år sedan innan internet och annan modern kommunikationsteknik fanns så var det vanligt att klubbarna hade en ansvarig person för allt rörandes O-Ringen, en slags funktion som fungerade som O-Ringens förlängda arm, med allt ifrån anmälan till utdelning av programtidningar och startlistor på hemmaplan. I vissa klubbar lever funktionen kvar, dock under lite nya former.

O-Ringen ambassadör
För att underlätta för klubbarna i både rekryteringssyfte till idrotten och frågor rörandes O-Ringen så startar vi nu upp O-Ringens ambassadörsprogram där du som klubbambassadör får företräda ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi söker nu  en O-Ringen ambassadör i din klubb. Ambassadören blir O-Ringens representant i din klubb och kommer att fungera som en slags informatör och inspiratör. Tänkt ambassadör kanske har varit med på ett antal O-Ringen och kan dela med sig av sina erfarenheter och inspirera till deltagande.

Som ambassadör kommer man få ett antal förmåner och men även skyldigeter. Vi kommer att eftersträva att ha en ambassadör per klubb, så är ni flera som är intresserade från din klubb så får ni prata ihop er.

Välkommen med din ansökan!

Mer information hittar du under Frågor & Svar

Vi ser ambassadörskapet som en mer långsiktig aktivitet där vi tillsammans både kan få klubbens medlemmar att delta vid O-Ringen samt använda O-Ringen som en rekryteringsaktivitet till att få nya orienterare att fortsätta delta i tävlingar och andra klubbaktiviteter.

Frågor och kontakt:
Har du funderingar tveka inte att ta kontakt med Patrik Söderqvist, O-Ringen, patrik.soderqvist@oringen.se 070-37 149 59



Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringen, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!