Medlemsutskick från Lilian Westerberg. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Inspirationsresa till Gävle 5 april

Träning + Föreläsning eller bara Träning, välj själv!

Nu är det snart dags för en ny inspirationsresa till Gävle som börjar med träning på Inshape 24 och fortsätter med Sussi Corell och hennes föreläsning "Vägen till drömmålet med en massa hinder”. I samband med föreläsningen kommer du också kunna träffa Anders Graneheim som just nu är aktuell med boken "Optimal Styrketräning” som svarar på frågor om boken, kost och träning. Vi bjuder på fika. Förmiddagen avslutas med samkväm över en bit mat, betalas enskilt av var och en så glöm inte att att ta med slantar även för detta. Välkommen!

Och du, det här är för alla! Meningen med träningsresorna är att vi ska motivera varandra oavsett om du vill upp eller ner i vikt, bygga muskler, rehabiliteringsträna eller något annat. Vi behöver alla en "spark i ändan" ibland! Häng med! Vi lovar att det blir en kul utflykt och ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter, utbyta tankar, övningar och där du kan ta del av ny kunskap och idéer.

Under dagen kommer vi också lotta ut Hannah Runstens bok "Muskelmat" (Värde 350 kronor) och Anders Graneheims "Optimal Styrketräning” (Värde 350 kronor).

Föranmälan krävs, se information nedan. Om du önskar samåka med någon meddela oss, så vi kan finna en ledig plats åt dig. Glöm heller inte att du som medåkare även bör bidra med bensinpengar oavsett vem du åker med. För er som väljer att åka tåg går även det bra.

Agenda

Lördag 5 April

07.30 Uppsamling

Vi träffas på Max Hamburgares parkering vid Bärbyleden, Takpannegatan 35, 754 60 Uppsala. För er som kommer från Stockholm är det norra infarten till Uppsala.

08.00 Avresa

09.00 Träning på Inshape 24

11.00 Föreläsning (Föranmälan och betalning krävs)

Föreläsning med Sussi Corell och frågestund med Anders Graneheim. Fika ingår under föreläsningen.

13.00 Lunch

Föreläsning 80 kronor

Vill du gå på föreläsningen med Sussi Corell betalar du snarast in 80 kr på kontonr: 8381 - 6403 133 3257 (Swedbank) glöm inte att märka inbetalningen med för- och efternamn. I avgiften ingår föreläsning med Sussi Corell och frågestund med Anders Graneheim samt fika. OBS Träning ingår inte i dessa 80 kr. Vill du också träna på Inshape 24 betalar du på plats vårt låga medlemspris på 50 kronor. 

Anmälan är bindande. Denna summa betalas ej tillbaka om du skulle avboka. För mer information mejla till bokning@lilianwesterberg.se


Sussi Corell

Missa inte föreläsningen ”Vägen till drömmålet med en massa hinder". Om motgångar och kampen för att vid 40-års ålder tävla i fitness. Här får vi följa med på en inspirerande resa om motivation och vikten av mental balans i träningen, och hindren som kan komma på vägen. Alla kan!


Anders Graneheim

– Lustfylldhet är för mig ett nyckelord och att träna ska vara roligt! Det utesluter absolut inte att ett träningspass inte innehåller tunga belastningar, utan snarare tvärtom! ”Pirret” och kärleken till träning måste alltid finnas med om du ska utvecklas, tvång leder sällan till framgång, säger Anders Graneheim.

Missa inte detta unika tillfälle att lyfta din träning till nya höjder.


Inshape 24

Inshape 24 i Gävle drivs av Niklas Renstål och här tränar du året runt. Alla dagar. Alla timmar. Gymet finner du på Södra Kungsgatan 30A, 802 52 Gävle. Parkerar gör man enklast på någon av de omkringliggande gatorna.

Niklas Landén och Niklas Renstål

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!