Eat Love Live - vilken turné! Se i webbläsaren.

Hello Sunshine! Vilka kvällar och vilka fantastiska förebilder, inspiratörer och människor vi haft med oss på fullsatta Eat Love Live kvällarna i Malmö, Göteborg och Stockholm! Och vi vill gärna dela med oss av några stories från kvällarna för dig som inte var på plats!

Nu kan du boka in dig på 4goodkvällarna i november, Express Yourself.

Hoppas vi ses hälsar 4goodgänget!

Ps. Här hittar du bilderna från 4goodkvällarna på vår Facebook:
Malmö, Göteborg och Stockholm!


Pamela Andersson: Jag ska träna för livet!
Trots en hjärntumör lika stor som ett ägg mitt i talcentret i hjärnan har Pamela, chefredaktör för Topphälsa, bestämt sig.
"Jag ska bara lägga energi på saker jag kan påverka. Jag lever i nuet. Just nu kan jag springa. Jag kan cykla. Jag kanske inte har oddsen på min sida - men jag har viljan!"
Läs mer om Pamelas story här, där får du även hennes kloka tips om livet! 


Mrs Murphy - vilken powerchica!

Hon gick från totalt mörker - till att sätta glamour på livet, bara för sig själv! Hon spred  glitter och glamour på scenen och fick oss alla att känna oss mer FAB! We are now FABoulized!

Läs hennes Sunshine Story här.


Thomas Järvheden om vardaglivet

Thomas kallade sig själv en anti-inspiratör som berättade om sitt stökiga vardagspussel med en stor dos humor. Så kunde vi andra känna att vi iallfall har det bättre än honom :-) Att han sjunger som en gud gör inte det hela sämre. Tack för alla härliga skratt Thomas! 


Mat-Tina Nordström

Tina - wow vilken energi & enorm passion för mat! Mat visar vem du är - stå upp för din mat, krydda tills du själv är nöjd istället för att ställa fram salt & peppar. Gå all in, experimentera mera. In med en selleri i mikron eller släng i vindruvor i grytan för sötma.  Tinas bästa mat-stad? Tel-Aviv!


Oh how we love goodiebags!

Yey! Den här gången var den verkligen fullproppad med bönpasta från Risenta, nya mörka bjudchokladen från Marabou Premium, D-vitamin från Life, te från KungMarkatta, tidningen Topphälsa, Loka Crush, boost från SuperNature och Time Freeze serumet från Lumene med mera!  


Grattis alla vinnare av Mini-bilarna!
Cia Sjöqvist har en kronisk njursjukdom och vill ge tillbaka till alla som hjälpt henne - nu studerar hon till undersköterska och är engagerad i MOD - mer organdonation. För är du beredd att ta emot organ, ja, då måste du även vara beredd att ge. Heja dig Cia! Och grattis, du får köra Mini Countryman D ända till nästa 4goodkväll i november. 

Stort grattis även till Katinka i Malmö och till Anna-Karin som nominerade sin kompis Tanja i Göteborg. I november är det dags för tre nya 4goodtjejer att få köra en Mini Countryman D! Läs mer och tävla här!


Boost av Lumene

Härligt med extra fiff från Lumene som hade sina makeup artister på plats som piffade upp våra medlemmar. Och alla gick hem med ett Time Freeze Serum i goodiebagen! Lyxigt värre :)


Superdeal från Ecoviva

Amina och Annika från Ecoviva var på plats i Göteborg och Stockholm och bjöd på superfin ekologisk kanel till alla. Du som är medlem i 4good får nu 100 kr rabatt och sex fina ekokryddor värda 175 kr om du blir kund hos Ecoviva! Läs mer här.


Dela med dig av det här nyhetsbrevet på Facebooktwitter eller tipsa en vän!


Vill du få inspiration och pepp varje dag? Följ 4good på:   Facebook    Instagram    Pinterest    Bloggen



Klicka här om du inte vill ha fler utskick från 4good.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!