Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Verkliga framsteg med UniSquid v39

Här kommer veckans nyhetsbrev från UniSquid Visual Process Management.

Du når mig Lars-Eric Gustafson på lars-eric@unisquid.com.

www.unisquid.com

Svårt att hitta sammanhanget

Ibland så känns det som om livet mest består av en massa lösa trådar. Vi kanske har en idé eller så hade vi en idé. Nu vet vi inte vad nästa steg är och vi vet inte varför det blev som det blev eller varför det inte blir som vi vill att det ska bli. Ibland vet vi inte ens vad vi vill och vi har en vag aning vad som är det egentliga problemet.

Vi har ett behov av en känsla av sammanhang (KASAM) för att leva ett liv med innehåll och kvalitet. I UniSquid Real Progress talar vi om att vi ibland lever med en känsla av kaos (KAKAO). KAKAO innebär att bärande sammanhang saknas genom för mycket ostrukturerad och komplex information eller för lite information vilket utsätter oss för osäkerhet och därmed villrådighet.

Jag bärs av en idé att hjälpa individer och organisationer att skapa värdefulla sammanhang för att kunna utveckla och utvecklas. Vi gör detta genom att bygga visuella kartor med utgångspunkt från ditt och organisationens samlade tänkande.

Fundera i veckan på vilka situationer du står inför där du känner någon form av kaos och återkom till mig så kan jag få lära mig av dina frågeställningar.

Just nu har jag ett erbjudande om fri konsultation så hör av dig och skicka en intresseanmälan.

Lycka till så hörs vi nästa vecka!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!