Rådhusgruppens nyhetsbrev för Almedalsveckan 2014. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kan du inte se bilden? Glöm inte att tillåta bilder högst upp i mailet!

Donners Brunn blir ditt med Rådhusgruppen

Rådhusgruppen kommer under årets Almedalsvecka att förfoga över Donners Brunns terass – Visbys kanske hetaste plats för seminarier, mingel och utåtriktade arrangemang.

Terassen är tillgänglig för arrangemang dagligen kl. 08.00-16.00 och kan anpassas efter dina behov av storlek, utrustning och exponering. Donners Brunn är en av Almedalens mest kända institutioner och erbjuder mycket attraktiva exponeringsytor för ditt företag.

Låter det intressant?
Kontakta daniel@radhusgruppen.se
Tel. 0763-094 688


62 % av fackanslutna har kvinnlig ordförande

Rådhusgruppen Citys rapport visar att 62 % av alla medlemmar i 51 fackförbund har en kvinnlig ordförande. Det är en betydligt högre siffra än vad som vanligen förekommer i debatten - men det visar att kvinnor har tagit plats i ledningen för några av landets största fackförbund.

Lena Nitz

Polisförbundet tillhör inte de största, men är ett av de mer profilerade fackförbunden. Lena Nitz är förbundets första kvinnliga ordförande. Hon basar över drygt
20 000 medlemmar, varav 71 % är män. Polisförbundet arbetar tillsammans med Rådhusgruppen City inför den mycket omfattande omorganisation som polisen står inför. Det är ett exempel på Rådhusgruppens arbete med arbetsmarknadens parter.

Är du intresserad av rapporten om kvinnliga ordföranden och styrelserepresentanter i fackförbunden, mejla info@radhusgruppen.se.


Calmandos populära kurs i opinionsbildning återkommer

Utbildningsföretaget Calmando arrangerar flera gånger per år en kurs i opinionsbildning i Stockholm. Bland föreläsarna finns flera av Sveriges mest meriterade aktörer inom området, bland annat K-G Bergström, Svante Axelsson och Ulrica Schenström. Utbildningarna är avsedda för opinionsbildare, kommunikationschefer, journalister och övriga intressenter inom reklam- politik- och mediebranschen.

Nästa utbildningstillfälle är en fyradagarskurs som äger rum den 6-7 och 21-21 maj. För mer information och anmälan, kontakta arne.modig@calmando.se.

Älska Almedalen

Du vet väl att vi gör Almedalens bästa tidning? Tillsammans med Nordiska Tidningsbolaget produceras magasinet "Älska Almedalen" i 10 000 exemplar inför politikerveckan. För utrymme i tidningen, kontakta Daniel.

Du kan läsa förra årets tidning här.


...apropå Petter

Vårt samarbete med Petter och Gunhild Stordalen går vidare. Vi arbetar med deras program i Almedalen även i år. Vi kan redan nu utlova högintressanta evenemang i sommar!


Kontakt

Intresserad av att hyra Donners Brunn?
daniel@radhusgruppen.se

Intresserad av Rådhusgruppen?
lars-olof@radhusgruppen.se

Besök vår hemsida
www.radhusgruppen.se

Rådhusgruppen på Facebook
facebook.com/
radhusgruppencity


Vi på Rådhusgruppen

Göran Johnsson

Lars-Olof Pettersson

Daniel Olsson

Caroline Wiklund

Paulina Ek

Robert Andersson


Rådhusgruppen City får ständigt nya kunder då allt fler upptäcker den unika kompetens som finns i företaget. Vi vet vad som gäller på arbetsmarknaden. Fler använder oss för att se över sin organisation, verksamhet och opinionsbildning. Vi förstår hur man förenar fakta med aktiv opinionsbildning. Möjligheten är stor att förbättra sitt resultat genom aktiv rådgivning.

Välkommen du också – you are invited!


Detta är ett nyhetsbrev från Rådhusgruppen City. Vi är en PR- analys- och kommunikationsbyrå.

Vi hjälper våra kunder med sina utmaningar, vare sig det handlar om att påverka samhället, stärka försäljningssiffror eller förändra den egna organisationen.

För att avbeställa nyhetsbrevet, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!