Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Servicehälsan aktuellt april 2012

Vårkampanj på Sjuk- och friskanmälan

Servicehälsans tjänst Sjuk- och friskanmälan ger dina anställda möjligheter till medicinsk rådgivning i samband med sjukanmälan. Konkreta råd redan vid anmälan ger lägre sjukfrånvaro, bättre översikt över frånvaro, nöjda anställda och ett stöd i rehabiliteringsprocessen.

I en vårkampanj erbjuds nu möjligheten att prova tjänsten till extra bra villkor. Nya kunder som ansluter sig under våren med driftstart senast den 18 juni erbjuds under en 3-månadersperiod fritt nyttjande av tjänsten samt utbildning och en rad tilläggstjänster till ett totalt värde av nära 12.000 kr.

Tveka inte! Anmäl dig på telefon 054-19 00 55.

Läs mer

Psykoterapimottagning för privatpersoner

Eva-MariPsykodynamisk psykoterapi är ett sätt lösa upp knutar och finna lösningar vid perioder då vardagen känns tung.

Servicehälsans psykoterapeut EvaMari Eneroth-Säll erbjuder privatpersoner och anställda hos våra kunder konsultation och behandling.

Läs mer

Godkända för Multimodal Rehabilitering 2

Servicehälsan har av Landstinget i Värmland godkänts som leverantör av Multimodal Rehabilitering 2 av patienter med långvarig smärta inom ramen för Rehabiliteringsgarantin.
Läs mer

Vårdförsäkring

Du missar väl inte att teckna en bra vårdförsäkring?

Som kund hos Servicehälsan kan du teckna vår förmånliga vårdförsäkring för snabb och kvalificerad hjälp för dig och dina anställda vid sjukdom och medicinska besvär.
Läs mer

På konferens med Värmlandshälsan

19 och 20 april hade vi en jättebra och givande konferens inom Värmlandshälsan. Vi diskuterade bla varumärken. Till vår hjälp hade vi Stefan Saidac.
Läs mer

Servicehälsan i Värmland AB Tel: 054 - 19 00 55 | Webb: www.servicehalsan-varmland.se| E-post: mail@servicehalsan-varmland.se

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!