Nyhetsbrev med senaste nytt från Pingstkyrkan Borgholm. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hemsida och Facebook

Har du sett vår hemsida som uppdateras kontinuerligt?

Du kan också följa oss på facebook

Tipsa

Det är flera som anmält sig till vårt kontakregister.

Tipsa gärna dina vänner att anmäla sig eller vidarebefodra nyhetsbrevet.

Här kan man anmäla sig  kontaktregister

"Ni känner ju vår Herre Jesu Kristi nåd. Han var rik men blev fattig för er skull, för att ni genom hans fattigdom skulle bli rika." 2Kor 8:9

December hälsning

Kära vänner äntligen kommer en ny uppdatering med en hälsning om hösten som gått!
Vi som församling är mycket glada och tacksamma över stöd och hjälp vi fått av er alla under den här hösten.
Vill passa på att tacka för all uppmuntran och alla era förböner.
Det betyder så mycket och en sak är säker, vi behöver varandra!

Som församling har det pendlat mellan stor glädje och stor sorg.
I augusti hade vi ett så fint bröllop för våra älskade vänner Idriz och Altjona.
Allt blev så lyckat och fint och det blev verkligen en festdag som vi kommer minnas och se tillbaka på med glädje. Så fick vi även hälsa nya medlemmar välkomna in i gemenskapen denna dag och det är ju en stor glädje att man blir fler.
Sen gick veckorna och så drabbades vi av sorg när allas vår Birgitta Nilsson fick en stor hjärninfarkt och fick lämna detta jordeliv allt för tidigt.
Vi kände oss chockade och till en början förlamade av sorg!
Birgitta var ju den som fanns först och sist i kyrkan, fanns som en frisk och glad fläkt runt omkring i samhället och inte bara kyrkan.
Begravningsdagen talade sitt tydliga språk. Kyrkan var proppfull av vänner och bekanta från alla håll och på minnesstunden var vi 120 personer!
Hösten var då här och flyttfåglarna började flytta mot varmare land och det gjorde sej påmint än en gång, vad livet är skört, vad fort allt kan förändras!
Birgitta var glad i livet  och glad över att få göra något för Jesus och det gjorde hon glatt och villigt ända tills det inte gick mer.
Hon har blivit ett föredöme för oss andra som är kvar, att fortsätta att göra vad man kan, vara till glädje för andra och göra skillnad i människors liv!

I slutet av oktober tog Paul och jag ett par veckors semester och åkte till Tanzania och hälsade på våra ungdomar, Simon, Maria och Josefine som är där!
Underbara veckor med skönt väder och framförallt att möta alla vänner i Lushoto igen, den plats där Paul växt upp.

Tiden går mycket fort och nu är det december månad med allt vad det innebär!
Vi får glädjas åt advents och jultiden än en gång och det gör vi genom att sjunga sångerna, läsa bibeltexterna och be för vårt land och folk!
Vill ni se vilka möten vi har och haft kan vi med glädje hänvisa till vår hemsida på kalendern och på referaten på möten vi haft!
Det är roligt att se att det är många som kommer till kyrkan under hösten och det gläder oss att vi sällan är under trettio personer på våra gudstjänster! Något som också gör oss glada är när vi möter er sommar ölänningar lite nu och då.
Vi känner stor tacksamhet för hösten som gått och ser med förväntan fram emot våren och sommaren!

Nu vill vi önska er alla en härlig jultid och mycket av Guds välsignelse!

Mvh Annika & Paul Gren


Pingstkyrkan, Tullgatan 21, 387 34 Borgholm, e-post: pingstborgholm@gmail.com, hemsida: www.pingstborgholm.se Facebook: www.facebook.com/PingstBorgholm

Du får detta nyhetsbrev eftersom du skrivit på listan i kyrkan eller via vår hemsida. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!