Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Dags att summera 2014

Hej Lars

Det närmar sig nu slutet av säsongen 2014. En golfsäsong som kommer gå till historien som den längsta vi har upplevt i Karlstad. Till idag har vi haft Links öppen 210 dagar i streck under 2014. Utslaget per möjlig speldag blir kostnaden under 20 kr per dag för om man har ett Linksmedlemskap. Och då återstår fortfarande några veckors spel i oktober. 

Med den tillgänglighet som nästan alltid finns på Sommarro har det funnits nästintill obegränsade möjligheter till spel.

Mycket golf för pengarna helt enkelt. 


Bilden ovan är från banan idag onsdag 1/10 kl 08.00. Vackert men tyvärr ospelbart pga frost.

Tänkt på att det är stor risk för frost denna tid på året och att banan inte alltid är öppen tidigt på morgonen. Det är tyvärr omöjligt att parera bokningsystemet med hur det i verkligheten ser ut på morgonen. Så även om du har bokat tid t.ex 08.30 är det inte säkert att det går att spela. 

Golfhälsningar Lars

Vart tar alla klykor vägen ?

För våra All Inclusive medlemmar har vi köpt in ett 40-tal bagvagnar som dessa medlemmar kan nyttja vid spel utan extra kostnad. På något sätt försvinner klykorna till dessa vagnar. Det finns för närvarande nästan 20 vagnar som saknar klykor och som därmed inte kan användas. Jag har hört rykten om att det finns medlemmar som låser in klykor i bagskåpen för att vara garanterad en vagn när man spelar. Jag har lite svårt att tro att detta kan vara sant. Så egoistisk kan väl knappast någon vara. Vi hoppas att klykorna återkommer så att vi slipper köpa nya. 

Avslutningstävling lördag 4 oktober

Nu på lördag spelas vår avslutningstävling som traditionsenligt är 3 klubbor + putter. En kul och annorlunda täving som förhoppningvis lockar många deltagare. Efter spelet erbjuds mat i restaurangen och dryck till bra priser.

Anmälan av lag sker på Min Golf eller hos receptionen 054-15 90 15.

Grattis alla Klubbmästare

Klubbmästerkapen lockade som vanligt ett stort starfält. Det är mycket glädjande att KM värderas högt på klubben. Följande segrade i de olika klasserna:

Dam - Cecilia Eriksson

Herr - Per-Åke Gustavsson  (efter sudden)

Herrjuniorer - Tomas Ölund

H40 - Per Manholm

H50 - Håkan Sten

H60 - Jöran Lundqvist

Vad sker under oktober ?

Vi startar strax vissa invintringsarbeten för banan. Detta består bland annat i hålpipning av tee, greener samt kraftig dressning. Invintringsarbetet är nödvändigt för att skapa optimala förutsättningar inför nästa säsong. Planen är att Links är öppen för spel fram till söndag 26 oktober. Därefter kommer reception och Links hållas stängda.

Vårt utbud i restaurangen minskas efter hand under kommande veckor men det kommer finnas enklare rätter, mackor och kaffe tills vi stänger helt. På helgerna kommer matutbudet vara som störst.

Klubbhuset som festlokal

Letar du lokal för en fest med företaget eller fyller du jämt. Sommarros klubbhus är en perfekt festlokal för större sällskap. Du slipper inköp, städning och matlagning och disk. Vi erbjuder fullservice med serving av mat och dryck samt olika aktiviteter till ett attraktivt pris. Självklart har vi dansmusik via Spotify. Bryt av festen med pilkastning, biljard eller boule. 

Hjälp oss att sälja vår festlokal.

Om du bokar en fest för minst 40 personer under perioden oktober till mars 2015 erbjuder vi dig 50% rabatt på medlemsavgiften för 2015.

För priser och och menyförslag se hemsidan.  

Bokning görs via mail eller tfn.

Sammanfatting av utbildningsverksamheten

Under säsongen 2014 har Birger haft sin huvudsyssla på Sommarro och erbjudit en mängd olika kurser och utbildningar.

Förutom traditionella privatlektioner har Birger även erbjudit.

Gruppträning för Herrar, Damer och Juniorer.

Nybörjarkurser, Närspelskurser samt träningskortet.

I slutet av säsongen har Birger även haft en specialkurs för hcp 30-54.

Birger fortsätter säsongen ut med 2 lektioner för priset av en 275:- Missa inte detta erbjudande. Spelet blir mycket roligare när man gör framsteg i spelet.  

Golfutbildning är inte en kostnad - det är en investering i dig själv.

För mera information kolla hemsidan www.kjellstedtgolf.se 

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!