Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Unik resa till cykellandet Italien & klassiska loppet Maratona dles Dolomites

Som ett led i att hitta nya spännande upplevelser för medlemmarna har HCK tillsammans med CykelTours tagit fram en cykelresa till Italien sommaren 2015. Till och med nu på fredag 17 oktober har medlemmar i HCK ensamrätt på platserna på resan, därefter släpps resan fri för övriga att boka in sig på.

Resan är en bussresa med huvudmålet att cykla Maratona dles Dolomites, ett endagslopp på 138 km med hela 4230 höjdmeter fördelat på sju stigningar.

Loppet brukar ha ca 30 000 intresseanmälningar till dess 9 000 platser som lottas ut men genom CykelTours har vi nu 40 garanterade platser.

Följ med oss på en spännande resa, mer information med tider, priser och mer praktisk information kommer inom någon dag på forumet här.


Höstläger

Vi håller på att jobba med att få ihop ett höstläger i år igen. Det kommer att bli i slutet av november och fokus kommer att vara vinterträning för cyklister, hur vi tränar för att bli starkare för att kunna bli bättre cyklister. Det brukar vara uppskattat med någon form av rörlighetsträning så det kommer också att vara med. Givetvis blir det spinning men även en del utomhusträning, vårt mål är att alla deltagare ska få prova på mtb. För er som inte ännu äger en cykel kommer det finnas möjlighet att hyra.

/Emma och Sofia

Klädprovning

Det är klädprovarkväll onsdag 15/10 i Klubblokalen kl 18:00-20:00.

Nu har ni ett kanontillfälle att träffa andra i HCK, prova lite kläder och vem vet ni kanske hittar något som ni inte visste att vi hade i lager. Original/Kalas representant Anders Ekh har med sig provkläder i olika storlekar och modeller. Vi detta tillfälle finns möjlighet att testa storlek, jämföra modeller och material för att underlätta ditt val inför webbshoppen.

Vill du gå in och handla så är webbshoppen nu öppen, detaljer hittar du här.

Välkomna!
/Emma och Örjan

HCK söker ledare till säsongen 2015

Vi i Hisingens Cykelklubb är beroende av våra trevliga ledare. Vi har en ambition att ha ett flertal ledare som kan åta sig ett fåtal rundor.

Är du intresserad att tillhöra vårat glada trevliga gäng så hör gärna av dig till motionsgruppen.


Vi tackar Yngve

Yngve Rittedal har under lång tid tillsammans med Anita Adolfsson jobbat med medlemsregistret. Nu har Yngve valt att lämna över stafettpinnen och därför söker vi även någon som kan hjälpa Anita i detta viktiga arbete.

Billigare medlemskort på Sankt Jörgen Park

Som medlem i Hisingens Cykelklubb får du 15% rabatt på deras 6 månaders kort samt deras årskort sport
Länk till Sankt Jörgen Park medlemskort


Hisingens CK ansluter sig till Svenska Triathlonförbundet

Ett stort antal av våra medlemmar tränar och tävlar också i triathlon. Har man cyklat ett tag, kanske kört något långlopp, kanske gjort en Svensk Klassiker så söker många efter nya utmaningar och triathlon ligger nära till hands. Efter förfrågan av flera medlemmar har styrelsen nu undersökt möjligheten att tävla i triathlon med HCK som klubb. Under 2015 kommer detta att bli verklighet!

Klädgruppen är väldigt sugna på att titta på en tri-suit med våra färger så håll ögonen öppna efter detta!

/Styrelsen


Sista minuten tips

Här kommer ett tips på en cykelföreläsning i sista sekunden. 
Nu på torsdag 16/10 kl 19.00 kommer fotografen och journalisten Leif Ryding 
till Majornas bibliotek på Chapmans torg 5 och berättar om sina långfärdsturer på cykel.
Han visar bilder från resorna och ger tips på lämplig utrustning.

Ordförande har ordet

Hej,

Låt oss bli fler som jobbar för att göra HCK ännu bättre. Denna gången söker vi ledare och ansvarig för medlemsregistret men det finns fler kul uppdrag.

Vi har våra lopp där vi redan nu sitter och planerar  för 2015. Vi behöver fler samarbetspartners till VKR/HR där alla medlemmars kontaktnät är oerhört värdefullt för klubben.

Det finns dessutom utrymme för att göra fler kul event för alla medlemmar så kom med förslag och var med och utveckla vår klubb. Mao så sökes fler frivilliga krafter att utveckla, förbättra och förnya HCK.

Hör gärna av er till mig för mer information.

Vid pennan

Ordförande
Aina Illiano

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem på vårat forum eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!