Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Detta nyhetsbrev skickas varannan månad till våra kunder
med information och nyheter från Wessmans Musikförlag.

Oktober 2012 

 

 

 

Lyssna och skriv ut noter direkt!
Ännu snabbare leverans!

Wessmans Musikförlag har ett positivt rykte om att vi är snabba med leveranserna.
NU blir vi ännu snabbare!

 

På vår nya hemsida wessmansdirekt.se kommer noterna direkt. Här kan du titta på notexempel och även lyssna. Desutom kan du köpa noterna direkt och skriva ut dem på din egen skrivare. Snabbare än så kan vi inte leverera.

Alla noter finns inte för direktleverans, men bland annat flera av våra nyaste utgåvor. Vi kommer hela tiden att uppdatera sidan med fler och fler noter. Är det någon titel du saknar kontakta oss så lägger vi upp den.

Gå till wessmansdirekt.se

 

Sorgmarsch av
Benny Andersson!

I denna utgåva finns Benny Anderssons Sorgmarsch bearbetad för orgel. Sorgmarsch ingår också i filmen "Palme - Älskad och hatad".

Klicka här för att beställa

eller på wessmansdirekt.se

Finns även inspelad med Benny Anderssons orkester på CD:n "O klang och jubeltid".

Adventjul

 

 

Tips för advent och jul!

Här har vi samlat förslag på repertoar för advent- och jultiden. Här hittar du körmusik av flera kända kompositörer som Karl Jenkins, Bob Chilcott, John Rutter, liksom våra egna älskade kompositörer, och många flera. Klicka på länken för att leta fram repertoar.

Ring oss om du behöver fler tips.

Klicka här för repertoartips

 

 

Nya orgelverk av Leif Lundberg!

Wessmans har precis publicerat två nya orgelverk av Leif Lundberg: Solregn och Stormens öga. Varje samling består av tre kortare stycken, som är lätta att ta sig till och passar perfekt till orgelrepertoar! Läs mer:

I stormens öga

Solregn

Några av styckena finns  inspelade på CD:n Solglitter 

 Allhelgonatid 

 

Presentartiklar 

Repertoar för allhelgonatiden

Allhelgonatiden är en av de viktigaste högtiderna i kyrkoårskalendern innan advent och jul. Här hittar du tips på körmusik.

Klicka här för att beställa

Behöver du fler tips? Kolla i kyrkoårets kalendarium!

Läs mer 

 

Presentartiklar till jul! 

Här finns ett urval av musikaliska presentartiklar där du kan hämta inspiration till julklappar, t.ex. till dina körmedlemmar eller familj. Vi har allt från körpärmar till T-shirts med musikmotiv!

Klicka här för att beställa

 

 The Nine Gifts  

loggor

The Nine Gifts av Bob Chilcott

Ny utgåva av Bob Chilcott som passar perfekt till julrepertoaren! Denna julsång är skriven för blandad kör och orgel, och handlar om gåvor som togs till stallet när jesusbarnet föddes. Man har svårt att inte njuta av karakteristiska drag av Chilcott's musik, med utrycksfulla harmonier och svängiga rytmer.

Klicka för mer info

 

Nytt från utländska förlag

Wessmans importerar dagligen noter från hela världen. Vi har kontakt med i stort sätt alla förlag världen över. Det är mest körmusik men i stort sätt allt som finns på noter kan vi leverera. 

Här presenterar vi nyheter från några av våra leverantörer.

Klicka här för att se nyheterna

 

Abonnera på Körmusik

Vårt abonnemang NOTNYTT ger dig alla våra környheter direkt i brevlådan med 50% rabatt! Två gånger per år skickar vi våra nyheter.

Anmäl dig här

Förändrade köpvillkor

Wessmans Musikförlag skickar varje år över 10 000 fakturor med post. Detta innebär, inte så stor men ändå, en miljöpåverkan som vi vill undvika. Vi erbjuder nu alla våra kunder alternativ till pappersfaktura. Vi kan skicka fakturan som e-post eller elektroniskt direkt till mottagarens ekonomisystem.

Från och med den 1 september tar vi ut en expeditionsavgift på 25 kronor för pappersfakturor.

Undvik avgift och anmäl e-postadress för din faktura här.

Läs mer om att betala faktura till Wessmans.

Om nyhetsbrevet från Wessmans Musikförlag

Detta nyhetsbrev är skickat till mt@mirjamtally.com som vi hämtat ur vårt kundregister. Om du inte vill få vårt nyhetsbrev beklagar vi att du fått det och uppmanar dig att klicka på länken längst ner i mailet så stryks du automatiskt ur vårt register. Du kan också naturligtvis kontakta oss så stryker vi dig eller svarar på de frågor du har.

Om nyhetsbrevet inte visar några bilder eller ser konstigt ut kan det beror på att ditt mailprogram inte känner igen oss som avsändare. I Outlook kan du högerklicka på mailet och välja Skräppost och sedan alternativet: Lägg till avsändaren i listan Betrodda avsändare. liknade funktion finns i alla epostprogram.

Kontakta
Wessmans Musikförlag:

Telefon: 0498-22 61 32
order@wessmans.com

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!