Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Extra nyhetsbrev v 44 med veckans specialare!

Det är höstlov och inga dansklasser den här veckan, Allhelgonahelg och ett fantastiskt väder. Hos oss på Hornsgatan är det både som vanligt och helt annorlunda på samma gång. Här kommer veckans extrainsatta händelser!

Dance against Ebola

Lördag 1 nov kl 16-18  #ebolafreegambia

Vi har Västafrikansk dans på schemat och har därför en hel del kontakter med organisationer och människor som arbetar för att stoppa Ebola. Karin Ericson, Sara Galan och DJ Sonic som undervisar hos oss har tagit initiativ till en dansworkshop på lördag 1 nov kl 16-18 för att samla in pengar till plasthandskar och desinfektionsmedel för kampanjen #ebolafreegambia.  Arrangörer är  #DancersAgainstRacism tillsammans med House of Shapes. Ingen föranmälan men inträde 150 kr eller mer. Vill du inte dansa men bidra med pengar går det så klart hur bra som helst! Alla intäkter går oavkortat till #ebolafreegambia

Varmt välkommen!

 

Locking med Liveband på söndag 2 nov 15:30

Vi presenterar The Royal Nelson Orchestra och Manne Schütt! Vi kör en Lockingklass med liveband på söndag 2 nov kl 15:30. Du bokar på webben som vanligt.

Manne har undervisat i Locking i mer än 15 år, har tävlat internationellt på bl.a Juste Debut och UK BBoy Championships vid flera tillfällen. Turnerat både i Sverige samt Europa med olika föreställningar, workshops och dömt tävlingar. Är en av få i Sverige som kan lära ut både dansen, historia samt kulturen runt dansstilen Locking.

På denna klass som hålls med ett live band ska vi fokusera på just det, live musik och hur man dansar med och runt musiken.

Locking började som en freestyle dans som har sin grund i bl.a olika party steg. Grooves och enkla steg blandas upp med Lockig teknik och koordination. Vi använder musikernas energi och förhöjer den. En klass med avancerad följa-john där bandet spelar, och vi hänger på!

The Royal Nelson Orchestra har genom åren backat upp dom flesta av Sveriges hiphopelit, och b la spelat bakom Petter, Timbuktu, Labyrint, Mohammed Ali, Adam Tensta, och många fler. Dom har också drivit dansklubben The Royal Nelson Shakedown på Fasching.

Missa inte detta tillfälle! Och berätta gärna  för oss efteråt vad du tyckte om klassen!

 

 

Vi påminner om Temakväll 29 okt Funktionell Träning

Ikväll onsdag 29 okt kör vi en ny temakväll och denna gång med Funktionell Träning som huvudnummer. Vi bjuder på flera extarinsatta klasser som du normalt hittar på andra tider under veckan. Så passa på att testa höstens nyheter på Fitness-schemat i kväll!

 

Sal 1
17:15-18:10 – Bodyweight Challenge – ALEXANDER
18:20-19:15 – Feminine Vibe – ANN (specialklass – dansa i klackar om du vill)
19:25-20:10 – Soma Move – HANNA

Sal 2
07:00-07:45 – Soma Move – ERIKA
11:30-12:15 – Muskelexplosion – OSCAR
17:20-18:15 – BodyPump – SOFIA
19:15-20:10 – Functional Training – NATHALIE

Sal 3
18:00-18:55 – Locking – ROBERT
19:05-19:35 – Cykel – SOFIA
19:40-20:05 – Core – SOFIA
20:15-21:30 – Hatha Yoga – TOMAS (Nivå 1)

Buren
18:20-19:05 – Buren – JENNIE & NATHALIE

Alla är välkomna! Medlemmar, danselever och nyfikna!

 

Sociala medier

Vi på House of Shapes uppdaterar om nyheter och händelser på både Facebook, Instagram (@houseofshapes) och Twitter. På riktigt finns vi på Hornsgatan 103!

Men vad bra! Då ses vi snart!

Hälsningar från Annica, Jennie, Benke, Sara F, Sara L, Lijah, Pawel, Victor, Astrid, Jacob, Emma, Ellen med flera.

House of Shapes, Hornsgatan 103, reception@houseofshapes.se 08-669 40 70

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!