Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

"HISO har till ändamål att utgöra ett sammanhållande band mellan i Helsingborg verkande idrottsanslutningar samt att tillvarata deras intressen"

Anmäl er till Hx Aktivitetsdagen

Fredagen den 29 augusti (11.00-15.00)


HISO riktar denna inbjudan till just er!

Aktivitetsdagen nu på Hamntorget!

Vi följer upp förra årets succé på Arenan mot en större målgrupp och fler spännande aktiviteter! Vill ni värva fler medlemmar till er förening och samtidigt bidra till en ökad gemenskap i Helsingborg? Då är Hx Aktivitetsdagen årets dag!

HISO med Integrationsenheten välkomnar er till Hamntorget fredagen den 29/8 kl. 11:00 – 15:00. Det är ett arrangemang i samarbete med Hx och Ungdomsnämnden.

Marknadsför din förening mot ungdomar

På plats kommer ni få ett ypperligt tillfälle att marknadsföra er förening gentemot Helsingborgs invånare och framförallt dess ungdomar.

Förra årets arrangemang på Arenan deltog 60 föreningar som fick möta över 1.500 ungdomar, något av ett rekord! Ni kan se fram emot ännu en ännu större tillställning med många intressanta möten!

Om arrangemanget på Hamntorget

På Hamntorget kommer det t ex att finnas Hx's "stora scen" med spännande artistuppträdanden. Moderator på scenen och eftermiddagen blir den duktiga och erkända Nic Schröder.

Framför scenen och vid ena sidan av scenen kommer ett stort tält att placeras - Hx Aktivitetstält, där Helsingborgs ideella föreningar kommer att samlas. Ett tält för er att attrahera och möta möjliga medlemmar. Det kommer också att finnas andra tält på Hamntorget (politikertält). 

Hjälp med marknadsföring av arrangemanget

Ungdomsnämnden i Helsingborg ansvarar för ett eget event kallat UNG042, vilket sker på Hamntorget denna eftermiddag och i samarbete med Aktivitetsdagen. Redan nu jobbar de hårt med att marknadsföra eventet gentemot alla Gymnasieskolor i Helsingborg.

Tävlingar "Mästarnas Mästare"

Ung042 kommer bl a att arrangera en tävling för alla skolor som bygger på konceptet "Mästarnas mästare" - allt för att attrahera och göra arrangemanget på plats mer attraktivt för ungdomarna. Ni kan självklart också anordna en egen tävling i tältet eller på valfritt sätt skapa intressanta dialoger med ungdomarna. Något vi rekommenderar.

Många skolor kommer att ta med sig sina elever till Hamntorget. Det innebär för er föreningar en stor draghjälp och möjlighet till att få träffa många ungdomar denna dag.

Självklart är det helt kostnadsfritt

Det enda din förening behöver göra är att vara på plats med egna resurser, informationsmaterial och informera om vad din förening gör och brinner för! I tältet får ni ett eget bord och några kvadratmeter per förening samt uttag för el.

Ta chansen! Anmäl er nu!

Anmäl er nu, helst senast den 30 juni. 

Vänligen anmäl er till HISO’s kansli via intresseformulär, telefon eller e-post.  Klicka här för att komma till vår hemsida.

Här finner ni Hx och Ung042

Klicka här för Hx-hemsida eller @UpplevHx på Twitter.

Klicka här för att komma till Ung042's Facebooksida.


Klicka här om du vill delge nyhetsbrevet till en kollega, ledare, ungdom eller vän. Klicka här om du vill komma till HISO's Nyhetsarkiv på HISO's hemsida.  Klicka här för att dela med en vän på Facebook. Klicka här om du vill dela på Twitter. Klicka här om du vill dela på Linked In.

Mellersta Stenbocksgatan 10, Helsingborg, tel:  042-13 29 15,
e-post:
kansliet@hiso.se, hemsida: www.hiso.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har ett medlemskap eller relation med HISO. 
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!