Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Högsommar på Sommarro

Hej Lars

Sommaren är äntligen här med värme och sol. Hoppas alla som har semester får några fina veckor att ladda batterierna inför hösten. Våra banor är i toppskick och speciellt Lilla Banan som verkligen är värd ett besök. Alla skador som fanns förra säsongen är ny läkta. Kanske är läge att introducera golfen för vänner och bekanta som ännu inte har funnit in i golfen. En runda på Lilla banan är en kul aktivitet som alla kan uppskatta.

Erbjudande nu under juli-Augusti

Varje medlem som tar med 2 betalande gäster till lilla banan spelar fritt tillsammans med gästerna oberoende typ av medlemskap. För medlemmar som redan betalat för fritt spel på Lilla erbjuder vi 50% på mat för en persson vid ett tillfälle.


Spela hela familjen på Lilla !

Ett barn/ungdom < 16 år spelar utan extra kostnad för varje betalande vuxen på Lilla banan. Gäller under Juli-Augusti

Nya medarbetare på Sommarro

Tisdag 8 juli fick vi 10 nya medarbetare på sommarro. Arbetsstyrkan är uppfödd i småland och är enligt uppgift duktiga på att röja sjösgräs. De jobbar i det tysta dygnet runt helt utan annan ersättning än sjögräs. En dröm för hårt pressade banägare. Hoppas de kommer att trivas hos oss och bli riktigt feta och stora. 

Passersystemet i drift

Som många redan har upptäckt har vi nu tagit vårt nya passersystem i drift.

Drygt 150 medlemmar har kvitterat ut en nyckebricka för att kunna spela tidiga mornar eller sena kvällar. 

Stängningstiderna för grinden följer receptionens öppettider som för närvarande är 08-20 sön-tor samt 08-18 fre-lör.

Du som önskar en bricka får skriva under ett enkelt kontrakt när du hämtar ut din nyckelbricka mot en depostionsavgift på 20:-

För dig som redan har en liknande bricka är det möjligt att den kan användas även i vårt system. Du slipper i så fall depositionsavgiften på 20:-

Greenfeemedlemmar och gäster är hänvisade till spel när receptionen är öppen.

Som flera redan har påpekat finns det möjlighet att ta sig förbi grinden utan nyckebricka. Vi kommer försvåra detta inom kort.

En förutsättning för att kunna driva golfbanan är att alla betalar för sitt spel. Hjälp oss gärna att hålla grinden stängd under icke receptionstid.  Att obehörigt ta sig in på området när grinden är stängd är ett brott.

Tävlingar i Juli

Vi är glada för att Anders Skoglund åter ställer upp och sponsrar omåttligt populära Tandvårdsgruppen Scramble. Något av en klassiker här på Sommarro. I år spelar vi lördagen den 12 juli. Anmälan i 3-mannalag eller individueltt via Min Golf eller receptionen. Vi spelar 24 hål Shotgun med start kl 08.30, Avbrott för buffélunch mellan varven.

Välkomna

Tårtslaget

Söndag 20 juli spelas tårtslaget. Efter succén med tapasbuffé den 6:e juni ställer Bengt Törnbom upp igen. Denna gång är det tårtor som gäller. Bengt som är utbildad konditor fixar obegränsat med tårta till alla deltadare. det kommer vara 3 olika tårtor att välja på. Kom och frossa i tårta. Startavgift 100:- inkl tårtan...

Tårtslaget kommer att spelas som flaggtävling.

Nyheter från Birger

Nu kan du även få hjälp med klubbor hos Birger. Det är klubbor från Callaways sortiment som erbjuds.Självklart får du hjälp att prova ut rätt prylar som passar din sving.


Birger   0706-32 32 75


Tänk på !

Golfutbildning är inte en kostnad - det är en investering i dig själv. 

Fixa klubborna

Hur är det med greppen på dina klubbor. Nya grepp kan göra underverk.

Har du rätt vinkel och längd på dina skaft ? Prata med Simon som fixar dina gamla stickor som nya igen.

Simons hemsida

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!