* Veckans Recept: Ananas & Spenatsmoothie med mint, Chokladsmoothie
* Samköp Mixers / Blenders
* Sista dagen för Samköp av Tribestprodukter inkl. mjölk- och soppamaskinen

Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren

Veckans recept

Hej!
Visst är det härligt med mat som är god och lätt att göra när man kommer hem från jobbet eller är trött på morgonen. Med en mixer går det snabbt att göra både smoothies, soppor och mycket mer. Låt dig gärna inspireras av våra goda och nyttiga recept i Samköpsbrevet. Som vanligt har du också möjlighet att vara med i något av samköpen, det som slutar idag eller det som börjar idag.

Varma vinterhälsningar,

Catherine & Mikael

Hjälp gärna till att sprida inspirationen till andra intresserade - klicka här. Recepten hittar du längre ner i Samköpsbrevet.


SAMKÖP AV MIXERS / BLENDERS

23 - 30 januari

När vi köper många blir det billigare

Omniblend är en mycket användbar köksmaskin som du kan göra alla möjliga rätter med: glass, smoothies, såser, nötmjölk, pizzabotten mm. Rawfood är ju så mycket mer än bara sallader och färsk frukt så passa på att utforska en värld av spännande och hälsofrämjande maträtter.

Omniblend är en av våra mest populära maskiner, just för att den är så stark och kan mala nötter och is och samtidigt som den är mycket prisvärd.

I vårt sortiment har vi två mixers - en riktigt bra och billig (Omniblend) och en som är lite bättre och mycket dyrare (Vitamix). Här kan du läsa en jämförelse av de olika mixrarna.

Klicka här för att läsa mer och vara med på samköpet


Sista dagen för Tribest-Samköpet idag

Mycket av den viktigaste basutrusningen för hälsoköket.

Vill du göra nötmjölk, crackers, näringsrika och goda juicer, grodda, ha bra förvaring till din mat, då kan detta Samköp vara intressant för dig. Lägg din beställning senast idag om du vill vara med.

Klicka här för att läsa mer om Samköpet som pågår tom idag 23 januari

OBS! Även nya Mjölk- & Soppamaskinen Soyabella är med i Samköpet och sista dagen idag

Det har redan första dagarna varit ett jätteintresse för den här maskinen som gör det enkelt att göra din egen nöt-, frö-, mandel-, ris- och sojamjölk. Den kan även göra varma soppor och användas som kaffekvarn eller nötkvarn. På 1-2 minuter har du en hemgjord, färdig mjölk och på 15 minuter kan du göra sojamjölk. Du kan även köpa till ett tofukit för att göra din egen tofu.


Recept du kan göra med en Omniblend

Ananas & spenatsmoothie med mint

Den här smoothien passar perfekt som ett uppiggande mellanmål eller kanske tom som frukost.

Smaken av lime, mint och ananas gör mig alldeles lycklig :)

Här avslöjar vi receptet


Chokladsmoothie som mättar

Den här smoothien gjorde jag ofta när jag fick besök förut och den var alltid lika populär. Ibland blandade jag även i banan för att få upp sötman.

Klicka här för att se grundreceptet


 .

Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.
Klicka här för att se Knyten

Vill du vara värd/värdinna för ett Knyt?
Klicka här för att anmäla dig

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt

Nyhetsbrevet
Inspiration, tips och kunskap ges till alla medlemmar om knyt, recept, restauranger, föreläsningar, kurser, resor mm mm ges via Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på nyhetsbrevet


Samköpsbrevet
Erbjudanden, rabatter och info om när Samköpen startar till alla medlemmar ges via Rawfoodmiddagars Samköpsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på Samköpsbrevet


Lev gott önskar
Mikael och Catherine

© Copyright rawfoodmiddagar 2014

Du får detta Samköpsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!