Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


God Jul & Gott Nytt År önskar Areff

Vi vill tacka alla våra kunder, leverantörer och kollegor för det gångna året 2013.

Under 2013 har mycket hänt på Areff. Några axplock ur floran; vi har anställt både Mattias och Linus som båda snabbt har kommit in i Areff på ett bra sätt. Areff har på allvar börjat sin satsning på plastkortsskrivare som FARGOs återförsäljare för den svenska marknaden. I och med detta har vi också lanserat vår webshop för printrar och tillbehör, printerwebshop.se. Areff har givetvis deltagit på en mängd mässor och kundevent samt besökt många, både nya och gamla, kunder. Areff finns numera också med på LinkedIn, där små uppdateringar om den dagliga verksamheten läggs ut (klicka hör för att följa Areff på LinkedIn).

Det viktigaste är dock att vi har fått möjligheten att göra affärer tillsammans med er.  Tack för det!

Det ska vara enkelt och tryggt att vara kund hos Areff och vi strävar alltid efter att leverera de mest kostnadseffektiva och bästa lösningarna till våra kunder.

Vi hoppas att vi har lyckats med detta under 2013 och jobbar stenhårt för att få fortsätta göra affärer med er under 2014.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Areff!

Areff har öppet under hela julhelgen, så klart!


Kul RFID - Julklappstips

Om du inte har köpt alla julklappar ännu så kanske detta är något för den som ansvarar för att sortera de svarta sockorna i hemmet. 

Företaget Blacksocks har kommit på en teknisk lösning med RFID-chip- och läsare som hjälper dig att para ihop rätt strumpor. Nu lanserar företaget Blacksocks strumpor med insydda RFID-chip som ska göra det enklare att matcha paren med varandra. 

Black Socks RFID

Blacksocks har öven en app där du kan ta ett foto av en socka, där appen sedan gör en färganalys om sockan anses för urtvättad eller inte för att slängas. Så här fungerar det...

Tipsa en vän

Tipsa en vän om Areffs nyhetsbrev!

Fredrik, tipsa en vän om vårt nyhetsbrev!


Areff på LinkedIn

Följ Areff på LinkedIn och se vad som händer i den dagliga verksamheten på Areff.



Printer direkt på webben

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!