Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vinter på Sommarro

När detta skrivs snöar det kraftigt på Sommarro. Golfbanan är täckt av snö och väntar på att kunna köra upp årets första skidspår.

Vi kan blicka tillbaka på en lång säsong med många härliga golfdagar. Den bästa sommaren i Sverige på många år om jag får tycka. 

Hoppas ni alla får en häligt jul med mycket skön ledighet. 

God Jul  
Lars Järner Klubbchef 

Egen juniorklubb på Sommarro

Juniorledarna på Sommarro funderar på att starta en separat juniorklubb på Sommarro. På så vis går det att söka kommunala och statliga bidrag till verksamheten. På måndag 9/12 kl 18.00 håller vi ett informationsmöte för intresserade i klubbhuset. 

Full fart på vinterligan

Vi har nu kört en månad med vinterligan. En succé tack vare ovärderliga ideella insatser. Ett stort tack till Lars Norlander och Ronny Andersson som drar ett stort lass. Vi samlas kl 10.30 på lördagar när vädret tillåter. Kolla för säkerhetsskull på hemsidan under nyheter för senaste information. Alla är välkomna att delta.

http://www.sommarogolf.se/vinterligan/

Julklappstips

Birger erbjuder några paket för golfare. Läs mer om erbjudandet på hemsidan.

Golfresor för medlemmar

Spanien i Mars

Det finns fortfarande några platser kvar till Birgers resa till  Lumine Golf i Spanien. För mer information om resan klicka här.

Sydafrika i Mars

Vill du spara 10.000 på golfresan till Sydafrika jämfört med andra jämförbara alternativ ? Det finns fortfarande några platser kvar på resan i mars. Missa inte detta tillfälle om du gillar golf på bra banor, god mat & gott vin, safari och sevärdheter. Jag kör resan för en liten exlusiv grupp (max 8 personer). Resan över 16 dagar startar den 7:e mars i Stockholm. 

Mer info om denna resa finns på hemsidan under golfresor 

Är du intresserad att hänga med ? Kom till klubben torsdag 19:e kl 17 som informerar jag om resan och visar bilder. Skicka ett mail till lars.jarner@sommarogolf.se.


Medlemsavgiften 2014

Vill du spara 300:- på nästa års medlemsavgift ?

Vi har en betala tidigt rabatt som gäller fram till den 28/2 2014. Du finner nästa års avgifter på hemsidan

Det finns två möjligheter att erhålla rabatten på 300:-

  • Betala in avgift för önskad medlemskategori från tabellen på hemsidan - 300:- - till vårt bankkonto senast den 28/2 2014. Glöm inte att ange ditt golfid 600502-015 och typ av medlemskap när du gör inbetalningen. För All Inklusive skall du t.ex betala 4600 före 28/2 2014. 

 

  • Betala avgiften via autogiro. Hur du ansöker om autogiro finner du på hemsidan.

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!